Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

C&C: Tiberium Alliances'ın Tankları Warhammer'dan

     EA'in web tabanlı tarayıcılar için hazırlamış olduğu Command & Conquer oyunu Tiberium Alliances için bir takım tank tasarımları ortaya çıkmıştı. Bazı kullanıcılar bu tankların masaüstü oyunu Warhammer 40K'dan çalıntı olduğunu ispatladı.
 
     Command & Conquer'ın Forgotten Grinder ve Forgotten Bombard Tank'larının tasarımları Games Workshop'un masaüstü oyundaki Ork Bonecruncha ve Baneblade tanklarının birebir benzerleri olacak şekilde tasarlanmış.
 
     EA'in bu konu üzerinde yaptığı açıklama şu şekilde: "Games Workshop ve EA bu durumun farkındadır ve konuyu çözüme ulaştırmıştır. Bu tasarımlar EA'in kendi içinde yapmış olduğu ve halka istemeden gösterildiği çalışmalardır. Warhammer 40.000'in tankları Command & Conquer: Tiberiuım Alliances'da hiç bir zaman çıkmamıştır ve çıkmayacaktır. Games Workshop ile Warhammer Online: Wrath of Heroes üzerinde çalışmaya devam ediyoruz ve aramızdaki ilişkide hiç bir sıkıntı olmamıştır."
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
strateji pc ea games electronic arts Warhammer 40K Games Workshop
League of Legends'e Supremacy Modu mu Geliyor? Nintendo, 3DS'de Video İçeriği Satacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Command & Conquer 4 : Tiberian Twilight
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız