Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Theory: Enslaved 2'yi Geliştirmemiz Mümkün


 
     Daha önce Playstation 3'e özel olarak geliştirdikleri Heavenly Sword adlı oyunları ile tanıdığımız Ninja Theory, bu hafta Enslaved adlı yeni oyunlarıyla karşımıza çıkacak. Genel felsefesi bir oyunu tüm yönleriyle oyuncuya sunup hikayeyi sonlandırmak olan firma bu defa farklı bir yol izleyebilir.
 
     Ninja Theory patronu Tameem Antoniades'in açıklamasına göre eğer fırsatlar elverişli olursa Enslaved 2 geliştirilebilir. Şu an ancak 2 oyun geliştirme kapasiteleri olduğunu söyleyen (üzerinde çalıştıkları diğer oyun Devil May Cry) Antoniades, gittikçe büyüyen bir firma oldukların belirtti.
 
     Enslaved projesine başladıklarından beri devam oyununu düşünmediklerini, çünkü herşeyi bu oyuna koymak istediklerini söyleyen yetkili, yine de bir devam oyununa kendilerini zihinsel olarak hazır hissettikleri de vurgulamayı da ihmal etmedi.
 
     Şu ana kadar olumlu yorumlar alan Enslaved, eğer satış rakamları konusunda da aynı başarıyı gösterirse devam oyunu mümkün görünüyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Enslaved aksiyon macera Namco Bandai Ninja Theory
Katamary Serisinin Yaratıcısı Yeni Firmasında CD Projekt: RPG'ler Yarışma Halinde Değil
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

erkankobra

4.10.2010 12:36:50

0
bende oynadım oyunu gayet başarılı olmuş devamı gelir bence

vbalikci

4.10.2010 12:00:42

0
Dün oyunu yaklaşık olarak 7.5 saatte bitirdim. Oturdum ve bir solukta oynadım, tek kelimeyle "çok" güzel bir oyun, farklı, eğlenceli, sürükleyici, konusu da ilginç. Ama kızla oynamak, onunla hareket etmek, bu çok farklı olmuş, eğlenceli. Herkese tavsiye ederim, 1. oyunun sonuna bakarak 2. oyun da gelecek zaten, bu aşikar. Bu ikiliden çok oyun çıkar :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Enslaved
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız