Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Gaiden 3 Wii U'da Daha İyi Grafikli Olabilir

Ninja Gaiden 3 PS3 ve Xbox 360'ta da son derece başarılı grafiklere sahip olacak gibi görünüyor
 
       Playstation 3 ve Xbox 360'ın yanı sıra Wii U için de geliştirildiği açıklanan Ninja Gaiden 3'ün (adı Ninja Gaiden: Razor’s Edge olabilir) Nintendo'nun konsolunda daha iyi grafiklere sahip olabileceği söyleniyor. Aslında bu tam da beklediğimiz şeydi.
 
      Oyunun yerelleştirmeden sorumlu Tecmo Koei sorumlusu Peter Garza şu an Wii U sürümünün kontrol şeması üzerinde çalıştıklarını ve kesinlikle kontrol yapısının düzgün bir biçimde işlediğini açıkladı. Peki ya grafikler?
 
     Garza, Ninja Gaiden 3'ün PS3 ve Xbox 360 sürümü ile paralel olarak geliştirilmediğini ve birkaç hafta önce oyunun Wii U sürümü üzerine odaklandıklarını, grafiksel olarak nasıl bir oyunun bizi beklediğini şu aşamada söylemek zor olsa da, geliştirici ekibin Wii U'da daha iyi grafikler sunmak için çabaladığını açıkladı.
 
     Hatırlarsanız daha önce 4A Games yetkilileri de Metro: Last Light'ın Wii U sürümünün 1080p görseller sunacağını ve diğer konsol sürümlerine göre daha kaliteli grafiklere sahip olacağını söylemişti. Umarız bu grafiksel farklılık diğer multiplatform oyunlarda da olur. Geliştiricilerin yeni bir konsolun görsel gücünden yararlanmaları oyuncular açısından iyi olacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendoeverything Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa PS3 Xbox 360 Wii U
"Dust 514 En Büyük Multiplayer FPS Olacak" Sony, Network Pass Programını Kullanıma Açtı

cyberdejin

10.10.2011 20:12:19

0
Arkadaş ne olacağıdı ya !! :D Adamlar yeni nesil konsol diye çıkartıyorlar aleti. Bi zahmet eski nesil diye ifade ettikleri ürünlerden iyi ( çok daha iyi olmalı) grafikler sunmak zorunda o alet. Benim şahsi görüşüme göre, Wii U çıktığında sadece o el kumandası ile yeni jenerasyonu temsil ettiğini iddia ederse, yarın PS3 ile Vitayı aynı şekilde kontrol edebilir hale geldiğinde, Nintendo yine Wii'deki ezik duruma düşecektir. Her zaman belirttiğm gibi, Wii , günümüz 7. nesil konsollarından biri olarak kabul edilmemelidir. Evet bir yenilik olarak harekete duyarlı kontrolörlerle piyasaya çıktı ( Hoş ps3 six axis de daha basit şekilde hareket algılıyor) ama aradaki grafik düzeyindeki farklılık çok dramatik boyutta. Şimdi çıkacak Wii U da, ps3 ve xbox grafiklerini anca yakalar ya da az farkla geçerse, PS4 ve XBOX720 çıktığında ezikliğini perçinlemiş olur gerçek oyuncuların gözünde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ninja Gaiden 3
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız