Ninja Gaiden 3 Wii U'da Daha İyi Grafikli Olabilir

Alkan Adakaner

Ninja Gaiden 3 PS3 ve Xbox 360'ta da son derece başarılı grafiklere sahip olacak gibi görünüyor

 
       Playstation 3 ve Xbox 360'ın yanı sıra Wii U için de geliştirildiği açıklanan Ninja Gaiden 3'ün (adı Ninja Gaiden: Razor’s Edge olabilir) Nintendo'nun konsolunda daha iyi grafiklere sahip olabileceği söyleniyor. Aslında bu tam da beklediğimiz şeydi.
 
      Oyunun yerelleştirmeden sorumlu Tecmo Koei sorumlusu Peter Garza şu an Wii U sürümünün kontrol şeması üzerinde çalıştıklarını ve kesinlikle kontrol yapısının düzgün bir biçimde işlediğini açıkladı. Peki ya grafikler?
 
     Garza, Ninja Gaiden 3'ün PS3 ve Xbox 360 sürümü ile paralel olarak geliştirilmediğini ve birkaç hafta önce oyunun Wii U sürümü üzerine odaklandıklarını, grafiksel olarak nasıl bir oyunun bizi beklediğini şu aşamada söylemek zor olsa da, geliştirici ekibin Wii U'da daha iyi grafikler sunmak için çabaladığını açıkladı.
 
     Hatırlarsanız daha önce 4A Games yetkilileri de Metro: Last Light'ın Wii U sürümünün 1080p görseller sunacağını ve diğer konsol sürümlerine göre daha kaliteli grafiklere sahip olacağını söylemişti. Umarız bu grafiksel farklılık diğer multiplatform oyunlarda da olur. Geliştiricilerin yeni bir konsolun görsel gücünden yararlanmaları oyuncular açısından iyi olacaktır.