Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nimbus INFINITY, PC'de Erişim Olarak Yayınlandı

 
 
Yayıncı ve geliştirici GameTomo, Nimbus INFINITY'nin Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlandığını duyurdu.
 
Erken Erişim sürümü, destekleyici hikaye öğeleri ve temel oyun sistemleriyle oyunun ilk altı görevini içeriyor. Japonca ve Tayca altyazı seçenekleriyle İngilizce seslendirmeleri de bünyesinde barındırıyor. Yeni modlara, özelliklere, içeriğe ve düzeltmelere ek olarak oyuna, tam çıkış tarihine kadar düzenli olarak hikaye görevleri eklenecek. Tam çıkış için resmi bir tarih henüz belirtilmemiş olsa da Nimbus INFINITY, 2022 yılı boyunca Erken Erişim'de kalacak. 
 
Nimbus INFINITY, yeni iyileşmeye başlayan, savaşın etkinlerinin bir hayli fazla olduğu bir Dünya'da geçiyor. Oyun, yüksek hızlı aksiyona sahip olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda, savaş tarzınızı kişileştirebilir, çeşitli silahlar alıp donanabilir ve yeni neslin hikayesini keşfedebilirsin. 
 
Nimbus INFINITY'nin konsol sürümlerinin de yayınlanması planlanıyor. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
Wii U ve 3DS Satışları 2023'te Durdurulacak Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nimbus INFINITY
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız