Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ni no Kuni: Cross Worlds için İlk Görüntüler

 
Mobil için geliştirilen MMORPG oyunu Ni no Kuni: Cross Worlds için ilk görüntüler ortaya çıktı.

Netmarble tarafından geliştirilen Ni no Kuni: Cross Worlds oyuncuların dünyayı kurtarmak için çıktığı macerada büyülü bir hikayeye, cel-shaded 3D grafiklere, yüksek kalitede ara sahnelere ve “Kingdoms” adı verilen oyun içi topluluğa dayalı bir sosyal sisteme sahip olacak. Bu sosyal sistemde diğer oyuncularla işbirliği yaparak ve onlarla rekabet ederek loncanızı büyütebileceksiniz. Ayrıca yolculuğunuz boyunca “Imazen” adı verilen ruhları toplayabilecek ve eğitebileceksiniz.

Ni no Kuni: Cross Worlds 14 - 17 Kasım tarihleri arasında Busan, Güney Kore'de düzenlenecek G-Star 2019 etkinliğinde oynanabilir olacak. Katılımcılar beş karakterden birini seçerek oyunun açılış kısmını oynayabilecekler ve ayrıca üçe üç dövüşlerde diğer oyunculara karşı mücadele edebilecekler.

İlk görüntülerini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ni no Kuni: Cross Worlds Ni no Kuni Mobil MMORPG Netmarble
Sony, Brezilya’da İlginç Bir Patent Aldı Yakuza: Like a Dragon Demosu Japonya'da Yayınlandı, Hikaye Fragmanı Kazuma Kiryu'yu İçeriyor

mehmetalpertr

13.11.2019 19:44:01

0
mobilmiş ya la.. geçtik.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ni no Kuni: Cross Worlds
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız