Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nexomon: Extinction Bu Yaz PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

 
Yayıncı PQube ve geliştirici VEWO Interactive, Nexomon: Extinction'ın bu yaz PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Nexomon: Extinction ile oyuncular klasik yaratık yakalama oyunlarına geri dönüyor.
 
Oyun yepyeni bir hikaye, çeşitli yan görevler, gizemler, ilginç karakterler ve yakalayıp evcilleştirebileceğiniz 300'den fazla eşsiz Nexomon içerecek. Oyundaki maceranıza ilk Nexomon'unuzu seçerek başlayacaksınız ve sıra tabanlı savaşlarda tehlikeli düşmanlara meydan okuyacaksınız.
 

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nexomon: Extinction PQube VEWO Interactive PlayStation 4 Xbox One Switch PC
Sony Yeni Nesil Konsol Tanıtımının Rakibine Kıyasla Geride Kalması Eleştirilerine Yanıt Verdi Doğrulandı: Grand Theft Auto V 14 - 21 Mayıs Tarihleri Arasında Epic Games Store'da Ücretsiz

lamuarte

14.5.2020 11:39:18

0
Görselleri aşırı kötü. Animasyonları ağır. Pokemon'un en iyi başardığı şeylerden biri bu. Pokemon'ların ve oyunun grafikleri öyle bir seviyede ki hemen bağ kurabiliyorsunuz. Tatlı bir hikayeye atlayıp, "ben bir pokemon eğitmeni olucam" havasına girebiliyorsunuz. Mesela temtem de bunu yüksek oranda başardı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nexomon: Extinction ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız