Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

New Vegas'ın Xbox 360 Sürümü Daha Çok Satıyor


 
     Xbox 360 ve Playstation 3 arasında oyun satışları ile ilgili de rekabet bulunuyor. 3. parti firmaların multiplatform oyunlarının hangi konsolda daha çok satılacağı büyük merak konusu, çünkü bu durum geliştirici firmaların da konsollara yaklaşımını etkiliyor.
 
     Fallout: New Vegas ile ilgili de iki konsol arasında bir yarış bulunuyor ve görünüşe göre Xbox 360 bu konuda önde. Amazon'un oyun bölümündeki satışlarda Fallout: New Vegas piyasaya çıkar çıkmaz ilk sıraya yerleşti. Oyunun Playstation 3 sürümü ise 7. sırada bulunuyor.
 
     Oyun otoritelerinden yüksek puanlar alan Fallout: New Vegas, bazı bug'lar yüzünden eleştirilere maruz kalsa da kaliteli bir oyun olduğunu kanıtladı.
 
     New Vegas'ı Xbox 360'a özel indirilebilir içeriğe sahip olacağını da belirtelim. Yani ilerleyen dönemlerde de oyun Xbox 360'ta daha çok satmaya devam edecek gibi görünüyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC xbox 360
Lara'nın Xbox 360 Co-op Yaması Haftaya Çıkıyor RDR'de Zombileri Bu Silahlarla Yok Edeceğiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SOLID SNAKE

20.10.2010 20:50:12

0
oyun rpg zaten rpg oynayan biri ingilizcesi iyidir diye düşünüyorum,ben şuan pek sıcak bakmıyorum ama deneyebilirim.fps ve action du olduğum içun :D

Cihad208

20.10.2010 19:54:55

0
Arkadaşlar oyunu ingilizcesi iyi olmayan arkadaşlar almasın bence.Çünkü oyun oynayabilmek için daha doğrusu ne yaptığını anlamak ve zevk alabilmek için ingilizce şart.Örnek vermek gerekirse zaten Oyun diyalog ile başlıyor ve konuşma sizin cevaplarınız ile şekil alıyor.Emin olun ingilizceniz iyi değilse zevk alamazsınız :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız