Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Neverending Nighmares'in Yapımcısından Yeni Korku Oyunu: Devastated Dreams

Uçsuz bucaksız kabuslardan altüst olmuş hayallere gidiyoruz.

      Neverending Nightmares ile yapımcı ekip Infinitap Games oldukça başarılı bir korku oyunu sunmuştu. Yapımcı ekip Neverending Nighmares'a hem görsel hem de oynanış olarak benzeyen yeni psikolojik korku oyunu için Kickstarter'a başvurdu.
 
       Yapımcı ekibin bu kez karşımıza çıkaracağı bu korku oyunu Devastated Dreams adını alacak.  Devastated Dream, kara kalem çizimlerden oluşan bir görsellik sunuyor. Yapımcı ekip oyun hakkında şu sözlere yer veriyor: "Devastated Dreams, beni en çok korkutan iki şeyi birleştiren bir psikolojik korku oyunu: Hamile olmak ve hem susuz hem de elektriksiz bir şekilde Filipinler'in kırsal alanlarında tamamen savunmasız hissetmek." 
 
        Oyunda Angel adında genç bir kadının kontrolü ele alıyoruz. Angel'ın hamile olup olmadığını, Filipin kültüründeki korkutucu canavarlarla dolu kabuslar içinde ilerledikçe öğreneceğiz. Bu canavarlara Aswang adı veriliyor (Filipince hayalet demek.) Yapımcı ekip Aswang'i kurtadam ve vampirin daha sapkın hali olarak tanımlıyor.
 
        Oyunun yönetmeni Matt Gilgenbach, Neverending Nightmares'da amaçlarının oyunu güçsüz hissettirmek olduğunu; Devastated Dreams'in ise daha interaktif olduğunu ve oyunda diğer oyunlarda olduğu gibi oyuncunun yapabileceği daha çok şey bulunacağını dile getiriyor. Belirtilene göre Devastated Dreams'te bulmacalar veya hikayeyi daha ileriye taşıyacak mektuplar gibi elementler bulunacak. 
 
       Toplamda 115,896 dolar gibi kesin bir rakam hedefleyen yapımcı ekip an itibariyle bu rakamın 19,660 dolarını toplamış durumda. Windows, Mac ve Linux için geliştirilen yapımın oynanabilir demosu da bulunuyor. Bu demoyu oyunun Kickstarter sayfası üzerinden deneyim edebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer.com Devastated Dreams Matt Gilgenbach pc korku psikolojik korku filipinler mac linux windows kickstarter bağımsız indie
Street Fighter V'in Yeni Karakteri Duyuruldu Devil's Third'ün Tasarımcısı Negatif Ön İncelemeler Konusunda Mutsuz

BSC Misafiri

20.7.2015 18:05:47

0
beril abla seri çeksin çıkınca
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devastated Dreams
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız