Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NetEase Games, SkyBox Labs'ı satın aldı

 
 
NetEase Games, Kanada merkezli oyun stüdyosu SkyBox Labs'ı satın aldığını duyurdu.
SkyBox Labs, kurucu ortaklar Shyang Kong, Derek MacNeil ve Steven Silvester liderliğinde NetEase Games bünyesinde bağımsız olarak çalışmaya devam edecek.
 
Kanadalı stüdyo daha önce Halo ve Age of Empires serileri de dahil olmak üzere Xbox Game Studios, Wizards of the Coast ve Electronic Arts ile birlikte oyunlar geliştirmişti. Aynı zamanda Stela ve TASTEE: Lethal Tactics isimli oyunları da yayınladı.
 
SkyBox Labs'ın kurucu ortağı Shyang Kong bir basın açıklamasında "Son on yılda Halo Infinite, Minecraft ve Fallout 76 gibi sevilen oyunlar üzerinde çalışmaktan zevk aldık. Kanada'daki varlığımızı büyütmeye, mevcut ve gelecekteki ortaklarımızı desteklemeye ve dünyadaki en büyük oyun stüdyolarından bazıları için daha fazla AAA oyunu birlikte geliştirmeye kararlıyız. Tutkulu ve yaratıcı yetenekli bireylerden oluşan bir ekip oluşturduk ve NetEase Games'e katılarak, yeni yaratıcı fırsatları takip etme planlarımızı hızlandırabileceğiz.” 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu NetEase Games SkyBox Labs
Bungie, Sony ile Birden Fazla Duyurulmamış Proje Üzerinde Çalışıyor PowerWash Simulator Ocak Ayı Sonunda PlayStation ve Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız