Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Need for Speed'in PC Sürümü Ertelendi!


     Seriye yeni bir başlangıç getirecek olan Need for Speed'in PC sürümü için geçtiğimiz dakikalarda üzücü bir açıklamaya yer verildi. Oyunun resmi sitesi, Facebook ve Twitter adreslerinden Need for Speed'in PC sürümünün ertelendiği açıklandı. 
 
     Oyunun PC sürümü için yapılan geri dönüşlerde oyuncuların Frame Rate sabitlenmesinin istenmediği ve yapımcı firmanın da bunu haklı bulduğu rapor edilmiş durumda. Yani ertelenme sonucunda oyunun PC sürümü içinFR konusunda geliştirmeler yapılacağını söyleyebiliriz.
 
      Yapılan bu erteleme sonucunda konsol sürümü 3 Kasım'da çıkacak olan oyunun PC sürümü ise 2016 yılının ilkbahar aylarında karşımıza çıkacak.
 
     Bu ertelenmenin gerekçesi ne kadar doğru bilinmez ama baya ses getireceği bir gerçek. Oyunun özellikle modifiye seçenekleri ve görsel gücü sebebiyle PC sürümü büyük bir merakla bekleniyor, daha doğrusu konsol sürümünden ne denli farklı olacağı merak ediliyordu. Bunu öğrenmek için malesef bi 6-7 ay daha beklememiz gerekecek. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Need for Speed need for speed ghost games electronic arts yarış xbox one ps4 pc
Fable Yapımcısının Yönetmenlerinden Birisi İstifa Etti DriveClub'a Her Hafta Yeni Pistler Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.9.2015 15:38:27

+1
quote:

Orjinalden alıntı: IcyTea Lemon Konsolum yok ama bence oyun oynamanın zevki konsolda çıkıyor. Yayılıcan şöyle dev ekranda oynıycan yerim 30 fps sini 60 fps sini. Eğlenmeye bakcan Bu sene içinde ps4 yada xbox one almayı düşünüyom
o dediklerini pc de yapamıyor musun sanıyorsun :D dev ekranda oynarsın gamepad de var. bırak gamepad i al bi direksiyon konsolda gamepadde oynamaktan kat kat fazla zevk alırsın emin ol.

IcyTea Lemon

16.9.2015 01:01:00

0
Konsolum yok ama bence oyun oynamanın zevki konsolda çıkıyor. Yayılıcan şöyle dev ekranda oynıycan yerim 30 fps sini 60 fps sini. Eğlenmeye bakcan Bu sene içinde ps4 yada xbox one almayı düşünüyom

flonky

16.9.2015 00:16:48

0
pc ciler manyak insanlardır 1-2 ay geç çıksın 60 üzeri fps yi düzgün versin yeter. Biz bekleriz sorun yok :) Zaten zilmilyon oyun var..

esmerbuyucu

15.9.2015 23:00:54

-5
Bence PC için çıkarmaları hata

BSC Misafiri

15.9.2015 21:52:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Geç bu numaraları EA. Oyunu konsolda sattırmak için yapılan ucuz numaralar bunlar.
haklısın sırf konsol sattırmak için yapılan pc ye duyulan güvensizliğin göstergesi yakında pc ye oyun bile yapmazlar

BSC Misafiri

15.9.2015 21:51:16

0
2016 yılında Uncharted 4 gibi bombalar oynanırken hala Nfs portunu bekleyin demişler küfür gibi resmen. Birkaç hafta ertelense birşey olmazdı ama çok geç ve ters bir zamanda çıkıyor

stun

15.9.2015 20:20:38

0
25 mesaj yazmıssın ya üyeliği yeni açtın ? yada ban yedin ?senden bir tane daha var buralardan spongebob avatarıyla dolaşıyor .. parası olmayan bir insanın koleksıyon yapması bi kere saçma .. yapmıyıcak.. 21 yaşındayım ist aydın üni ing öğretmenliği okuyorum.. o muhahah image' site tarafından konulmuş.. zoruna mı gidiyor kardeşim cocukmusun ? konsol pc den pahalı bunu herkes bılıyor.. ama dediğim gibi online oyun olmadıkça elımde tutmadıgım için 25 tl ye istediğim gibi takaslıyorum.. çok daha ucuza gelıyor..

Aerosol 34

15.9.2015 19:12:01

0
allahtan ön sipariş vermedik ulan ne umutluydum sonunda istediğimiz bir nfs kasım ayında geliyor diye hayallerimi yıktın EA

moveboy_61

15.9.2015 19:04:04

0
Ön sipariş edenler ne sövüyordur şimdi :D

BSC Misafiri

15.9.2015 17:45:40

0
Geç bu numaraları EA. Oyunu konsolda sattırmak için yapılan ucuz numaralar bunlar.

gerçekoyuncu11

15.9.2015 17:36:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: stun
quote:

Orijinalden alıntı: gerçekoyuncu11

Adam aldığım oyun kütüphanemde durmalı canım çekince oynamalıyım diyor sen gelmişsin takastan bahsediyorsun şunu lütfen anlayın konsol oyunları çok abartı pahalı takastı kardeşlikti falan gibi şeyler de her insana uymuyor sen biliyorsun da başka kimse bilmiyor mu? o yolları demek ki adam takas yapmak istemiyor anlayın artık her bu tip fiyat tartışmasının altına yazmayın.
25 tlye oyun alıyorum ben.. single player bazlı oyun bitince 2 yıl bidaha bakmam ben yüzüne.. sende ban yiyip yiyip hesap mı açıyorsun hayırdır ? bu arada.. batman deki sorunlar ac ve nfs ertelemeleri derken pc yine ölüyor..
1-)Hayatımda ban yemedim eğer ispatlarsan ban yediğimi bir daha bu siteye girmeyeceğime yemin ederim eğer bir yerlerinden sallamadığına o kadar inanıyorsan 2-)Kaç yaşındasın bilmiyorum şu muhahaha seviyesizliğini yav he he seviyesizliğini artık bırakın 3-)Ne sizin gibi konsolcuyum ne de pc ciyim ps4 dümde var gtx 770 kartı olan bir bilgisayarım da hangisinde işime gelirse onda oynuyorum.O yüzden batmani önce pc de oynamak istiyordum optimizasyon özürlü olunca gittim konsoluma aldım çatır çatır oynadım. 4-)Yazım da ne demişim adam aldığım oyunun kütüphanemde kalmasını istiyor demiş bende o tipde biriyim oyun single player da olsa geri dönüp oynuyorum senin oynayıp oynamamanda bizi hiç ilgilendirmediği için de herkese aynı yorumu yapmayın dedim 5-) sonuç olarak sen istediğin fiyata oyun al ne pc ne konsolcu biri değilim tarafsız biri olarak kardeşlikti spottu takastı herkese uymadığı için sonuçta konsol oyunları bizim ülkemiz de pc den pahalı Şu ban olayını da gerçekten merak ettim bir ispatla da görelim

BekirTemel

15.9.2015 17:07:33

0
EA klasiği

E.R.W.

15.9.2015 16:55:26

-3
Pc oyuncuları şunu kabullenmeli artık oyunlar ilk önce konsol a çıkar ardından pc ye çıkar. Pc oyunlarının büyük bir kısmı konsoldan port edilmiş şekilde çıkarılıyor.Pc oyuncuları konsol a fps üzerinden yüklenmiş, ben şahsen 30 fps gta v ile pcdeki 60 fps arasında hiçbir fark göremedim hatta ps4 grafikleri pcden iyiydi.

David Attenborough

15.9.2015 16:39:07

0
Aradaki grafik farkı çok büyük olacağından adamlar önce konsollarda satıp sonra bir kez daha aynı kişilere Pc'de de satacak. Klasik Rockstar Games satış pazarlaması. Zaten konsolda 20 fps'de oynayacağıma bir sene beklerim daha iyi olur. Ayrıca şu bin liralık aletlerle binlerce dolarlık donanımları karşılaştıranların ve üstüne konsolları ovenlerin ne içtiğini bilmek istiyorum.

PoWeRLoGY

15.9.2015 15:55:28

+1
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

stun

15.9.2015 15:40:43

-1
quote:

Orijinalden alıntı: gerçekoyuncu11

Adam aldığım oyun kütüphanemde durmalı canım çekince oynamalıyım diyor sen gelmişsin takastan bahsediyorsun şunu lütfen anlayın konsol oyunları çok abartı pahalı takastı kardeşlikti falan gibi şeyler de her insana uymuyor sen biliyorsun da başka kimse bilmiyor mu? o yolları demek ki adam takas yapmak istemiyor anlayın artık her bu tip fiyat tartışmasının altına yazmayın.
25 tlye oyun alıyorum ben.. single player bazlı oyun bitince 2 yıl bidaha bakmam ben yüzüne.. sende ban yiyip yiyip hesap mı açıyorsun hayırdır ? bu arada.. batman deki sorunlar ac ve nfs ertelemeleri derken pc yine ölüyor..

Dr. Kayaba Akihiko

15.9.2015 15:33:58

+1
Abi ne kadar görmemiş bir milletiz, ps4,xbox one veya pc satın alınca firmalardan hisseniz olmuyor,babanızın markasına küfretmiyorlar merak etmeyin.Görmemişlikte doktora yapanların olması gerçekten üzücü.Kıskançlık ve kibir hat safada.Acıyorum bu durumdakilere yazık.

KerkenezKes

15.9.2015 15:19:46

0
artık pc de moba,rpg ve strateji oyunları oynanır gerisi için konsol kullanılır malesef oyuncular korsan kllanarak kendi ipini kendi çekti adam kazanmadıgı platforma niye emek harcasınki ki ben anlamıyorum bi ps4 iyi bir oyun pc sinin 3 de 1 i fiyatında çok istiyorlarsa alsınlar bitane pc de artık bişeyler üretin oyunu konsolda oynayın sektöre katkınız olsun

tekin-71

15.9.2015 14:45:46

+1
Allah üstünüze ateşler salsın.Pc ile paryalan oyun şimdilerde üvey evlat haa..

Rapsody_izmir

15.9.2015 13:56:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri başkalarının mutsuzluğunu görmek sizin tek başarınız konsolcu arkadaşlar başkada bi bahaneniz yok ulaşamadığınız ciğere mundar dersiniz pc de lowda oynamaktan bıkıp benim ekran kartımdan ucuz bi alet alıp tekrar 30 fps (25 lere kadar düşen droplar) de ultra bile olmayan grafiklerde oynuyorsunuz neyin üstünlüğü neyin kibiri neyin başarısı bu ?
Aşşağıdakilerin hangisi bu trol arkadaşın Misafir üyelikle yorum yazmasına sebep olmuştur ? A-) Ekran kartı 1995 model B-) Konsol almaya parası yetmedi ya da babası izin vermiyor C-) Açtığı eski konularında, yorumlarında ne kadar saçma biri olduğunu öğrenmeyelim diye. D-) Hepsi Süre sınırlaması yoktur. Başarılar dilerim.

BSC Misafiri

15.9.2015 13:31:06

-2
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son
quote:

Orjinalden alıntı: venomstr
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

http://www.saglik.gov.tr/Hastahaklari/belge/1-39059/amatem-merkezleri.html Çözüm basit. Sony yaptı dersin, farketmedim dersin.
Sıkışınca da nasıl konuyu değiştiriyorsun. Müthiş ( terbiye ile alakalı kişisel sıkıntını ciddiye almıyorum )
Sıkıştığım bir nokta göremiyorum. Söylediklerimde bir çelişki yok. Başta ne dediysem onu savundum. Söylemediğim, ima etmediğim şeyler üzerinden beni trolleyen sensin. Hayır sıkıştıracak bir zeka kırıntısı da göremedim mesajlarında. Düz, bilindik, klasik PS4 fanboyu. Ne eksik ne fazla. Sitede senden onlarca olduğunu düşünürsek alıştık artık. Evli barklı, 88'den beri aktif olarak oyun oynayan adama "oyundan anlamıyor" diye etiket yapıştırabilecek, yaşı küçük olmakla suçlayabilecek yegane organizma Sony fanboylarıdır.
Bu yorum anca alk

BSC Misafiri

15.9.2015 13:30:14

-1
başkalarının mutsuzluğunu görmek sizin tek başarınız konsolcu arkadaşlar başkada bi bahaneniz yok ulaşamadığınız ciğere mundar dersiniz pc de lowda oynamaktan bıkıp benim ekran kartımdan ucuz bi alet alıp tekrar 30 fps (25 lere kadar düşen droplar) de ultra bile olmayan grafiklerde oynuyorsunuz neyin üstünlüğü neyin kibiri neyin başarısı bu ?

Aerosol 34

15.9.2015 13:29:21

0
ertelemede baya bir bir erteleme yani 1-2 ay olsa neyse ama 2016 ilkbahar diyorlar gerçekten çok ilginç yani böyle büyük bir erteleme için oyunun gerçekten çok kötü optmizasyon,oynanış sorunları falan olması lazım

BSC Misafiri

15.9.2015 13:29:19

-1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri PC'nin üvey evlat olmasına oyuncularda alıştığı için gelen vuruyor giden vuruyor. Driveclub'ı gördükten sonra pc'nin yüzüne bakmıyordum artık hiç bakmam. Driveclub, NFS, horizon 2 hepsinin tadını çıkartacağım pc ile uğraşılmaz. Çok geriden geliyor dökülen paraların karşılığını veremiyor. Quake gibi oyunlarda ortada yok (!)
Sen şuna çöp bir bilgisayarım var kaldırmıyor desene,ondanda ps4 takılıyorum diyecektin,arkadaş ultra da hiç oyun oynayamadığı için ps4 grafiklerini pc ile kıyaslıyor,cahile bak.

freshmind

15.9.2015 13:14:54

0
Şimdi bu oyunu kim PC'ye alacak ? Yani çıkaracaksan ya aynı gün, aynı tazelikte, aynı kalitede ki bir şansı olsun. Herkes videolarını izleyecek, konsollarda milyonluk satışlarını yapacak, PC'ye çıkınca oyun ilgi görmeyecek. Torrent'ten 2-3 vuracaklar sonra çıkıp diyecekler ki pc'de satışlar yetersiz. Bende olsam bende almam. Bunların satış departmanları hangi kafada çalışıyorlarsa artık ... Bazı arkadaşlar yazmış bile... "Artık almam" , "orijinal alacaktım, almayacağım" vs vs. Birisine seni sevmiyorum deyip niye elini uzatırsın ki ? Ondan sana ne fayda, ne kar gelecek ?

- The Stig -

15.9.2015 13:14:29

0
EA'den başka ne beklenirdi? Önce konsollardan mamma yiyecek sonra PC'ye getirecek. Sabitlemeymiş falan filan. La fontenden masallara devam. Aferin EA.

Aerosol 34

15.9.2015 12:44:27

-1
açıkcası orjinal almayı düşünüyordum ama bu haberden sonra bırak almayı oynamayı bile düşünmüyorum zaten hikaye bazlı bir oyun olacağı için millet youtube'dan twitch'den yayınları izleyecektir, firma bildiğin pc oyuncuları ile dalga geçmiş kusura bakmasın ama benden nfs'ye beş kuruş çıkmaz yani son zamanlarda böyle büyük yapımların pc'ye ertelenmeside moda oldu hiç görmedim ps4'e veya xbox one'a ertelendi diye oyunun çıkışına 1.5 ay var o sorunları bu süre zarfında düzeltemezler mi? yazık gerçekten çok yazık

Wayward Son

15.9.2015 12:21:46

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Maxıs
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon Bu resmen züğürt tesellisi. Optimize ve frame sınırı olmaması zaten oyunun çıkışına yetiştirilmeli veya buna göre yapılıyor olmalıydı şimdi bunu bahane ederek oyunu 2016 ya erteliyorlar ve siz PC oyuncuları bunu destekliyorsunuz! Aferim böyle devam beyler.
Desteklemekten ziyade bardağın dolu tarafına bakmak diyelim. 5 ay geç çıkıp karşılığında 30 FPS aynı oyunuda verebilirlerdi geçmişte bunun örnekleri var veya şimdi çıkarıp PC de çöküyor , kasıyor vs.. gibi sorunlarla forumlar dolabilirdi. PC iyi optimize ile oyun çıkartmak kolay iş değil konsol tek bir donanım PC ise birçok.
Ben son 2-3 senedir oynadığım EA oyunlarının hiçbirinde korkunç optimizasyon hatalarına rastlamadım. BF, Dragon Age, Fifa vs. gayet yüksek ayarlarda ve akıcı bir şekilde oynadım (hele DA tam görsel şölendi). EA'in her şeyini eleştiririm ancak bu konuda baya kredileri var bende. Ubi gibi değiller yani. Eleştirirken biraz da geçmişteki başarılarını hatırlamak gerekiyor.

gerçekoyuncu11

15.9.2015 12:20:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: stun
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Forumda beni bilenler bilir, PS özel oyunlarını seven bir üyeyim. Ancak Sony bu nesilde Türkiye'de özellikle yanlış işler yapıyor. PC'ye gelmiyor diye sevindiğimiz oyunun normal sürümü 270 lira, bilmem neli özel sürümü 300 lira, el insaf. Kimler bu paraya alır oynar bilemem ama cidden bu fiyatlara kötü bile demek "kötü" kelimesine hakaret olur, resmen facia... Çıktığında PC'de oynamayı düşünüyordum, arada çok çok ciddi fiyat avantajı var, varsın onu da oynamayalım, 270 lira nedir yani. Kimse kardeşlikten, spotta 210 liraya satılan oyunlardan falan bahsetmesin. Kimin kimden aldığı belli olmayan oyunları başkalarının hesabından oynayamam ya da dijital aldığım bir oyunu satıp ilerde başkalarından kaynaklı olabilecek sorunlardan dolayı kendi itibarımı ayaklar altına alamam. Üstelik aldığım oyun kendi kütüphanemde durmalı, canım çekti mi oynayabilmeliyim. Elli tane hesap açıp yine de 190 liraya bir oyunu mal edip keyfini falan da süremem. En ucuzu 190 lira yahu, 190... Oyun dediğin bir hobi, maliyeti bu kadar olmamalı. Varsın hiç çıkmasın, inanın umurumda dahi değil...
spotçuya gidiyorsun 25 tl takas parası, aradakı fark varsa yoksa veriıyorsun.. senın oyunun daha pahalıysa.. sana kart yazıyor.. akıl var mantık var oyunlar en fazla mgs 5 şuan 200 .. her oyuna ayrı ayrı 190 tl veriyorsan geçmiş olsun.. aklını kullan biraz.. olmadı facebookta siteler var elden takas -satış yapabılıyorsun.. ps store da indirimler oluyor 45 tl - tomb raider-fifa 15- ac black flag- metro serisi- walking dead aldım.. oyunların daha ucuz olması lazım evet ama her oyuna ayrı ayrı 190 vermek aptallık
Adam aldığım oyun kütüphanemde durmalı canım çekince oynamalıyım diyor sen gelmişsin takastan bahsediyorsun şunu lütfen anlayın konsol oyunları çok abartı pahalı takastı kardeşlikti falan gibi şeyler de her insana uymuyor sen biliyorsun da başka kimse bilmiyor mu? o yolları demek ki adam takas yapmak istemiyor anlayın artık her bu tip fiyat tartışmasının altına yazmayın.

GT_55

15.9.2015 12:05:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT bu yontemde iyice moda oldu, hem oyun konsolu hem pc sahibi kisilerede pc platformunda ucuza alacakken oyun konsoluna yonlendirip yuksek fiyatan okutup aylar sonra pc icin ciksa dahi cazip 1 yani kalmayacak.... 2016nin ilk ceyregi gelene kadar beklenen daha iyi yapimlar gelecekken yaris oyunu gibi kisitli 1 kesime hitap eden oyunu bekleyeme gerek yok.... hem konsol hem oyun pc sahibi olmayinca bunu anlamayip sevinen cocuklari anliyorumda asil yapilmasi gereken sadece konsolda oyun oynayanlarinda bu satis stratejilerine gelmeyip tepkilerini gostermesi gerekir....
Yurt dışında pc oyunları da ,konsol oyunlarıda aynı fiyatta satılıyor. 60 dolar. Sıkıntı biz ve bizim gibi ülkelerdeki büyük fiyat farklılıkları olması.

BlackBeasT

15.9.2015 11:57:55

0
bu yontemde iyice moda oldu, hem oyun konsolu hem pc sahibi kisilerede pc platformunda ucuza alacakken oyun konsoluna yonlendirip yuksek fiyatan okutup aylar sonra pc icin ciksa dahi cazip 1 yani kalmayacak.... 2016nin ilk ceyregi gelene kadar beklenen daha iyi yapimlar gelecekken yaris oyunu gibi kisitli 1 kesime hitap eden oyunu bekleyeme gerek yok.... hem konsol hem oyun pc sahibi olmayinca bunu anlamayip sevinen cocuklari anliyorumda asil yapilmasi gereken sadece konsolda oyun oynayanlarinda bu satis stratejilerine gelmeyip tepkilerini gostermesi gerekir....

GT_55

15.9.2015 11:42:40

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Belki konsol sürümüyle pc sürümü arasında büyük fark olacak.O yüzden konsolda satalım satabildiğimiz kadar diyor olabilirler.
Züğürt tesellisi. Çok büyük farklar olmayacak her zamanki gibi, bir kaç kıytırık efekt ve 60 fps.

OnrGrTR

15.9.2015 11:10:50

0
pc sürümü çıkacağı vakit zaten herhalde xb1 ea access e gelmiş olur pc ye almayı planlıyordum bu karardan sonra daha pc ye almam xb1 da ea access e bekleyeceğim

Rapsody_izmir

15.9.2015 10:55:11

+4

Maxıs

15.9.2015 10:36:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon Bu resmen züğürt tesellisi. Optimize ve frame sınırı olmaması zaten oyunun çıkışına yetiştirilmeli veya buna göre yapılıyor olmalıydı şimdi bunu bahane ederek oyunu 2016 ya erteliyorlar ve siz PC oyuncuları bunu destekliyorsunuz! Aferim böyle devam beyler.
Desteklemekten ziyade bardağın dolu tarafına bakmak diyelim. 5 ay geç çıkıp karşılığında 30 FPS aynı oyunuda verebilirlerdi geçmişte bunun örnekleri var veya şimdi çıkarıp PC de çöküyor , kasıyor vs.. gibi sorunlarla forumlar dolabilirdi. PC iyi optimize ile oyun çıkartmak kolay iş değil konsol tek bir donanım PC ise birçok.

Rapsody_izmir

15.9.2015 10:35:53

0
Ama master race ?

mavikıs

15.9.2015 10:23:19

0
konsol mu pc mi ? yorumlarına dönmeye başlamış konu ama pc oyunculuğu yükselişte

İdrak İstimlak

15.9.2015 10:19:28

0
Hocam ben arsivciyim, dijital, kutulu fark etmez ama aldigim oyun kutuphanemde kalir. O yuzden al sat isleri bana uymuyor. Gecen nesil oyun alip sattik ama sonradan oynadigim oyunu tekrar oynayabiliyorum. O yuzden elde tutarim oyunlarimi, PS2 orijinal oyunlarim dahi hala elimdedir. Bu acidan bakinca herkes takas veya kardeslik sistemini kullanmiyor, yani sirf ucuza getireyim diye de ugrasamam, konsolda ayri bir hesap acmaya bile usenen biri olarak yaziyorum bunlari ki oyunlarin da fiyatlari kabul edelim anormal derecede pahali. 120-130 lira benim psikolojik sinirim, bu fiyati gecince bana asiri pahali geliyor, o fiyata almam da, alacak olana tavsiye etmem de. Zaten bu nesil multiplatform oyunlarda genelde PC yi tercih ediyorum, hem daha ucuz, hem performans acisindan cok daha iyi. Bu sartlar altinda PS4 icin dusunmuyorum bu oyunu, PC ye cikana kadar bekleriz, olmazsa ya gec oynariz ya da oynamayiz bu kadar basit...

stun

15.9.2015 09:33:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Forumda beni bilenler bilir, PS özel oyunlarını seven bir üyeyim. Ancak Sony bu nesilde Türkiye'de özellikle yanlış işler yapıyor. PC'ye gelmiyor diye sevindiğimiz oyunun normal sürümü 270 lira, bilmem neli özel sürümü 300 lira, el insaf. Kimler bu paraya alır oynar bilemem ama cidden bu fiyatlara kötü bile demek "kötü" kelimesine hakaret olur, resmen facia... Çıktığında PC'de oynamayı düşünüyordum, arada çok çok ciddi fiyat avantajı var, varsın onu da oynamayalım, 270 lira nedir yani. Kimse kardeşlikten, spotta 210 liraya satılan oyunlardan falan bahsetmesin. Kimin kimden aldığı belli olmayan oyunları başkalarının hesabından oynayamam ya da dijital aldığım bir oyunu satıp ilerde başkalarından kaynaklı olabilecek sorunlardan dolayı kendi itibarımı ayaklar altına alamam. Üstelik aldığım oyun kendi kütüphanemde durmalı, canım çekti mi oynayabilmeliyim. Elli tane hesap açıp yine de 190 liraya bir oyunu mal edip keyfini falan da süremem. En ucuzu 190 lira yahu, 190... Oyun dediğin bir hobi, maliyeti bu kadar olmamalı. Varsın hiç çıkmasın, inanın umurumda dahi değil...
spotçuya gidiyorsun 25 tl takas parası, aradakı fark varsa yoksa veriıyorsun.. senın oyunun daha pahalıysa.. sana kart yazıyor.. akıl var mantık var oyunlar en fazla mgs 5 şuan 200 .. her oyuna ayrı ayrı 190 tl veriyorsan geçmiş olsun.. aklını kullan biraz.. olmadı facebookta siteler var elden takas -satış yapabılıyorsun.. ps store da indirimler oluyor 45 tl - tomb raider-fifa 15- ac black flag- metro serisi- walking dead aldım.. oyunların daha ucuz olması lazım evet ama her oyuna ayrı ayrı 190 vermek aptallık

CooL-T

15.9.2015 09:14:37

-1
GTA'yı PC'de oynamayı düşünenler bekleyebilirdi ama NFS için aynı şeyi söylemek zor gibi. Beklemekten kastım, oyun kendini 6 ay sonra soğutacaktır ve PC'de oynamayı düşündürecek kadar ağırlığı olacağını sanmıyorum.

huseyincarnege

15.9.2015 09:05:06

0
hiç şaşırmadım nedense bu aralar moda oldu :S

ultraslan_34

15.9.2015 08:25:07

0
Gta'ya mı özendi bunlar noldu dicem de Gta'daki durumlar baya farklıydı.Konsola gelip de sadece PC ye ertelenmesi, optimize edilememesi de entresan gerçekten.Koca EA'sin sen yani.

RealArek

15.9.2015 03:57:53

0
Yeni nfs ps 4 çıkarken eskiyi sonradan pc getiricekler sanki 6-7 ay napıcaklarsa sonra niye bilgisayarda korsan oynuyolar burda yanlış anlamayın steamda 400 tane oyunum var korsana karşıyım ama böle firmalar harbi itiyo.

Megathrone26

15.9.2015 02:59:45

0
İyi güzeö diyorlar da genelde bu tarz ertelemelere her ne kadar daha iyi olur umuduyla yaklaşsak da genelde beklenenei vermiyorlar ve yine sorunlu oluyor oyunlar. Bence optimizasyon değil de duygusal! bir nedeni var

İdrak İstimlak

15.9.2015 02:55:45

0
Forumda beni bilenler bilir, PS özel oyunlarını seven bir üyeyim. Ancak Sony bu nesilde Türkiye'de özellikle yanlış işler yapıyor. PC'ye gelmiyor diye sevindiğimiz oyunun normal sürümü 270 lira, bilmem neli özel sürümü 300 lira, el insaf. Kimler bu paraya alır oynar bilemem ama cidden bu fiyatlara kötü bile demek "kötü" kelimesine hakaret olur, resmen facia... Çıktığında PC'de oynamayı düşünüyordum, arada çok çok ciddi fiyat avantajı var, varsın onu da oynamayalım, 270 lira nedir yani. Kimse kardeşlikten, spotta 210 liraya satılan oyunlardan falan bahsetmesin. Kimin kimden aldığı belli olmayan oyunları başkalarının hesabından oynayamam ya da dijital aldığım bir oyunu satıp ilerde başkalarından kaynaklı olabilecek sorunlardan dolayı kendi itibarımı ayaklar altına alamam. Üstelik aldığım oyun kendi kütüphanemde durmalı, canım çekti mi oynayabilmeliyim. Elli tane hesap açıp yine de 190 liraya bir oyunu mal edip keyfini falan da süremem. En ucuzu 190 lira yahu, 190... Oyun dediğin bir hobi, maliyeti bu kadar olmamalı. Varsın hiç çıkmasın, inanın umurumda dahi değil...

i_lenker

15.9.2015 02:49:19

0
PC üvey evlat falan değil, PC'nin sahibi yok ki üvey olsun. Assassins Creed, NFS, FIFA ve bu gibi oyunlar PC'ye çıkmış çıkmamış çok kişinin umrunda olacağını sanmıyorum. Zaten EA o yüzden rahat. Böyle oyunlar için çok kaygılanan gider Plesteyşın alır. Dediğim gibi PC'nin sahibi yok, hadi EA şu oyunu çıkar diye baskı yapan yok. PC; var olandan keyif alanların platformu, olmayan şeylerden sürekli şikayetçilerin değil.

speedyrazors

15.9.2015 02:47:56

0
zamaninda bazi oyularin resmi cikis tarihlerine 2 hafta kala oyunu indirip bitirirdik daha sonra internet kullanmi yayginlasinca bunu yapan kisi sayisi artti ve son durum ortada duzelmesini beklemekte anlamsiz.bikac hafta erken oynadigimiz oyunlara bikac hafta kurek beklemeye basladik simdide aylarca cikmasini beklemeye basliyoruz.ps4 sahibi olarak bir oyuna gozum kapali tonla para veremiyorum bu sayede oyunu konsol sahipleri deneyerek alamiyor begenmezse bosuna para vermis oluyor yapimcilarin kasasi doluyor.Ben simdiden oyunun beklentilerin cok altinda kalacagini dusunuyorum bu yaptiklari bunun bariz bir gostergesi.

AhmtMlh

15.9.2015 01:36:38

0
Valla en son hoşuma giden nfs run idi. Kaliteli olmasada bir hikayesi ve karakterleri vardı. Bu oyunuda yazmıştım köşeye buda iyi olur demiştim. Erteleme baya bi erteleme olmuş 4 ay az bir zaman değil. Ama ubisoft gibi hem geç çıkarıp hemde bozuk çıkarmazlar inşallah

arkham92

15.9.2015 01:03:12

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon Bu resmen züğürt tesellisi. Optimize ve frame sınırı olmaması zaten oyunun çıkışına yetiştirilmeli veya buna göre yapılıyor olmalıydı şimdi bunu bahane ederek oyunu 2016 ya erteliyorlar ve siz PC oyuncuları bunu destekliyorsunuz! Aferim böyle devam beyler.
+1 Resmen uyuşturup alıştırmşlar bunları tepki veren bile yok iyi oldu fln demişler

Wayward Son

15.9.2015 01:00:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son
quote:

Orjinalden alıntı: inciteen Desenize biz oyunu platinledikten sonra ancak oynayabilecekler :D :D Yazık olmuş yahu .
Hayır evladım yazmayayım diyorum da duramıyorum. Siteye 41 kere maşallah, yine nur topu gibi trollümüz olmuş. Oyunu ancak platinlersin canım kardeşim, zira konsolunda oyun yok. Aynı oyunu 342051 saat oynayıp platinledikten sonra (nasıl bir övgü aracıdır "platinlemek" o da ayrı tartışma konusu) ne şekilde bir tatmin yaşıyorsunuz cidden anlamak güç. Hadi senin dediğini Xbox cephesinden bir arkadaş dese diyeceğim eyvallah, adamların oyunları cayır cayır geliyor . Halo, Forza, TR bombalar patlıyor. Konsolunda oyun yok, oyun kütüphanesi almış gitmiş PC'ye laf atıyorsun. Bir de acıdır ki, platinlemek ile böbürleniyorsun. Geç ergenlik cidden problem. EA iyisini yaptı, optimizasyon özürlü çıkacağına varsın geç çıksın. 30 FPS ile kilitli geleceğine geç gelsin, sıkıntı yok. 90'ların sonunda NFS'yi bırakmış biri olarak zaten şu oyuna elimi sürmezdim ancak EA'in politikası çok doğru. Alkış. Neyse ben MGS'ye döneyim, troller bitmez.
Kardeşim nerden uyduruyorsun ps4 te az oyun olduğunu...Bende şuan 5 tane kutulu oyun var.Bunlar GTA 5-İnfamous second son-Far cry 4-battlefield 4-The witcher 3...Dahada birsürü oyun var satın alamadığım..Batman arkham knight,mad max,MGS,bloodborne vb...Bu 5 oyun bile bana fazla geliyor...Ve bunlarla birlikte her ay ps plus sayesinde verilen oyunlarla 10 dan fazla oyunum var...Şimdi ps4 e her ay 10 dan fazla oyun çıksa alabilecekmisin sanki ben şu anki haliyle bile tüm oyunları alamıyorum birde yılda birsürü oyun çıktığını düşünemiyorum bile...Sen yukardaki akılsız arkadaşa kızmışsın gelmişsin laf atıyorsun tabi haklısında yani o yukardaki arkadaşın akılsızlığı...Yani bana görede şuan pc ye almak için nedenim olacak bir tek oyun bile yok..Bana göre şuan konsol kendine özel oyunlarla birlikte pc den çok daha fazla ilgi çekici oyuna sahip..Sırf infamous second son oynamak için bile ps4 alırım..Şimdi pc de bu oyunun dengi bu kadar kaliteli türkçe bir oyun varmı?Bence yok...Bana şimdi gelipte MMO RPG oyunları falan sayma..Zaten 3. parti firmaların yaptığı oyunlar pc ile konsollara çıktığından dolayı ve konsollardaki özel oyunlarla birleşince konsolda daha fazla oyun çeşitliliği oluyor mantıken...Haksızmıyım...
Hocam konsolun manası exc. oyunlar zaten. Koca PS4'e ilk 2 yılda Bloodborne ve inFamous dışında exc. gelmesi rezalettir (Knack, Killzone falan olmamış). Bunu savunuyorum. Yoksa herkes kabul ediyor multiplatformda başarılı bir cihaz diye. Ama bazı arkadaşlar sanki exc. oyun sayısı hiç önemli değilmiş gibi davranıyorlar, o daha da facia. Adamlara "PC'im tüm oyunları yüksek detayda oynatıyor, PS4 neden alayım Uncharted çıkmadan?" diyorum. Olayı akıl sır almayacak noktalara çekiyorlar. İnsan gerçekten hayret ediyor. Fiyat konusunda haklısın ancak PC'de bu saydığın tüm oyunları tümünü satın alabildim. Henüz çıkmayan Fifa, Fallout ve Just Cause 3 gibi oyunlar da buna dahil. Keşke bizim fanboylar biraz seslerini çıkarabilseler de Sony TR de fiyatlara bir el atsa. Ancak anlatamazsın, adamlar bağımlı gibiler.

Project Scorpio

15.9.2015 00:34:11

+2
Bu resmen züğürt tesellisi. Optimize ve frame sınırı olmaması zaten oyunun çıkışına yetiştirilmeli veya buna göre yapılıyor olmalıydı şimdi bunu bahane ederek oyunu 2016 ya erteliyorlar ve siz PC oyuncuları bunu destekliyorsunuz! Aferim böyle devam beyler.

arkham92

15.9.2015 00:19:43

+1
Optimize bahane, konsollardan orj oyunlarla gelen satış paraları şahane...

PHO3N1X

15.9.2015 00:06:02

+15
Sorun optimizasyon değil kardeşim bu seri 1 yılda geliştirilmediki optimizasyon sıkıntısı olsun,PS4 ve XBOX'a optimize edecek vakti buldularda PC'ye mi bulamadılar ? Sözde koskoca EA adam mı yok optimize edecek ?

Master_Evil

14.9.2015 23:13:27

+1
olmadı bu

quar7

14.9.2015 23:05:05

+7
Millet ne düşünüyor diye bir bakayım dedim, Miğfer Dibi savaşını izliyorum sanki.

balcs

14.9.2015 23:03:46

0
Düzgün gelsin,rockstar gibi ertelemeyi 2-3 kere yapıp abartmasın benim için yeterli.

Maxıs

14.9.2015 23:01:23

0
5 ay gecikmenin getirileri : Ultra Düzey Optimize Çok daha iyi grafik kalitesi Bu süreçte Çıkan Tüm İçerikler Pc Kullanıcılarına Ücretsiz Frame Limiti Sınırsız Üstteki bilgiler Twitter da açıklama linki olarak paylaşılmış EA tarafından. ----------------------------------------- Bu süreçte oyunun altyapısıda oturmuş ve buglardan arınmış olucak ve belki DX12 desteği ile birlikte gelir.

BSC Misafiri

14.9.2015 22:54:01

0
Oha yani ya gerekceye ve ertelendigi tarihe bak ya resmen saka gibi, buyuk bir merakla bekledigim oyunlardan biriydi bu yil ki ama kotu oldu bu.

BSC Misafiri

14.9.2015 22:53:29

0
Rockstar Amcalarını Örnek Alıyorlar. Bari Yalan farklı olsaydı.

BSC Misafiri

14.9.2015 22:53:08

-1
Belki konsol sürümüyle pc sürümü arasında büyük fark olacak.O yüzden konsolda satalım satabildiğimiz kadar diyor olabilirler.

BSC Misafiri

14.9.2015 22:52:20

+1
quote:

Orjinalden alıntı: bozcan Biri de Ps4'de oyun yok demiş, anlamıyorum konsolda sadece exc. oyunlar mı oynanmak zorunda. Çok merak ediyorum ve gerçekten bilmiyorum PC'ye çıkıpta konsollara çıkmayan önemli oyunlar bir sayabilir misiniz? Lütfen.
Ya multiplatformları geçtim 15-20 gün içinde 3 exc. Until Dawn, Tearaway Unfolded ve herkese hitap etmesede Everybody's Gone to the Rapture çıktı ama sorsan oynayacak birşey yok.

BSC Misafiri

14.9.2015 22:52:09

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son
quote:

Orjinalden alıntı: inciteen Desenize biz oyunu platinledikten sonra ancak oynayabilecekler :D :D Yazık olmuş yahu .
Hayır evladım yazmayayım diyorum da duramıyorum. Siteye 41 kere maşallah, yine nur topu gibi trollümüz olmuş. Oyunu ancak platinlersin canım kardeşim, zira konsolunda oyun yok. Aynı oyunu 342051 saat oynayıp platinledikten sonra (nasıl bir övgü aracıdır "platinlemek" o da ayrı tartışma konusu) ne şekilde bir tatmin yaşıyorsunuz cidden anlamak güç. Hadi senin dediğini Xbox cephesinden bir arkadaş dese diyeceğim eyvallah, adamların oyunları cayır cayır geliyor . Halo, Forza, TR bombalar patlıyor. Konsolunda oyun yok, oyun kütüphanesi almış gitmiş PC'ye laf atıyorsun. Bir de acıdır ki, platinlemek ile böbürleniyorsun. Geç ergenlik cidden problem. EA iyisini yaptı, optimizasyon özürlü çıkacağına varsın geç çıksın. 30 FPS ile kilitli geleceğine geç gelsin, sıkıntı yok. 90'ların sonunda NFS'yi bırakmış biri olarak zaten şu oyuna elimi sürmezdim ancak EA'in politikası çok doğru. Alkış. Neyse ben MGS'ye döneyim, troller bitmez.
Kardeşim nerden uyduruyorsun ps4 te az oyun olduğunu...Bende şuan 5 tane kutulu oyun var.Bunlar GTA 5-İnfamous second son-Far cry 4-battlefield 4-The witcher 3...Dahada birsürü oyun var satın alamadığım..Batman arkham knight,mad max,MGS,bloodborne vb...Bu 5 oyun bile bana fazla geliyor...Ve bunlarla birlikte her ay ps plus sayesinde verilen oyunlarla 10 dan fazla oyunum var...Şimdi ps4 e her ay 10 dan fazla oyun çıksa alabilecekmisin sanki ben şu anki haliyle bile tüm oyunları alamıyorum birde yılda birsürü oyun çıktığını düşünemiyorum bile...Sen yukardaki akılsız arkadaşa kızmışsın gelmişsin laf atıyorsun tabi haklısında yani o yukardaki arkadaşın akılsızlığı...Yani bana görede şuan pc ye almak için nedenim olacak bir tek oyun bile yok..Bana göre şuan konsol kendine özel oyunlarla birlikte pc den çok daha fazla ilgi çekici oyuna sahip..Sırf infamous second son oynamak için bile ps4 alırım..Şimdi pc de bu oyunun dengi bu kadar kaliteli türkçe bir oyun varmı?Bence yok...Bana şimdi gelipte MMO RPG oyunları falan sayma..Zaten 3. parti firmaların yaptığı oyunlar pc ile konsollara çıktığından dolayı ve konsollardaki özel oyunlarla birleşince konsolda daha fazla oyun çeşitliliği oluyor mantıken...Haksızmıyım...

furky41

14.9.2015 22:47:36

0
Orjinal almayı düşünüyordum pc ye artık düşünmüyorum.

deadlight54

14.9.2015 22:44:04

0
Bazı arkadaşlar yorumları ile baya güldürdüler. Devam edin böyle, daha da güldürüyorsunuz.

28772

14.9.2015 22:40:36

0
Bu haber cogu kisi icin iyi degildi de benim icin gayet guzel bir haber. Hatta soyle nisan sonuna dogru tam derslerin bittigi sirada cikarsa harika olur.

xX.3B.Xx

14.9.2015 22:38:38

0
Bi yerden tanıdık geldi. GTA 5 PC sürümü için de aynı bahanelerle bayağı ileri bi tarihe ertelemişti Rockstar... Son zamanlarda yapımcıların alışkanlığı hale geldi PC ertelemeleri. Büyük heyecanla bekliyordum yeni oyunu, çıktığı gün alacaktım... Tam bi hayal kırıklığı oldu ya

Wayward Son

14.9.2015 22:38:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: venomstr
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

http://www.saglik.gov.tr/Hastahaklari/belge/1-39059/amatem-merkezleri.html Çözüm basit. Sony yaptı dersin, farketmedim dersin.
Sıkışınca da nasıl konuyu değiştiriyorsun. Müthiş ( terbiye ile alakalı kişisel sıkıntını ciddiye almıyorum )
Sıkıştığım bir nokta göremiyorum. Söylediklerimde bir çelişki yok. Başta ne dediysem onu savundum. Söylemediğim, ima etmediğim şeyler üzerinden beni trolleyen sensin. Hayır sıkıştıracak bir zeka kırıntısı da göremedim mesajlarında. Düz, bilindik, klasik PS4 fanboyu. Ne eksik ne fazla. Sitede senden onlarca olduğunu düşünürsek alıştık artık. Evli barklı, 88'den beri aktif olarak oyun oynayan adama "oyundan anlamıyor" diye etiket yapıştırabilecek, yaşı küçük olmakla suçlayabilecek yegane organizma Sony fanboylarıdır.

Venomstr

14.9.2015 22:35:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

http://www.saglik.gov.tr/Hastahaklari/belge/1-39059/amatem-merkezleri.html Çözüm basit. Sony yaptı dersin, farketmedim dersin.
Sıkışınca da nasıl konuyu değiştiriyorsun. Müthiş ( terbiye ile alakalı kişisel sıkıntını ciddiye almıyorum )

Wayward Son

14.9.2015 22:30:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: venomstr
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Dediklerimin arkasındayım. Milletin zevkine karışacak kadar kendimi üstün, muhteşem görmüyorum. Ha sen kendini oyun gurusu falan ilan ettiysen bilemeyeceğim. Hayal dünyan buna müsait, yoktan var ediyorsun zira her şeyi :) Hüloğğğğğ PS4!
Ee yine aynı yere geldin. Bir de inkar ediyorsun. İnsanlar istediği oyuna ÇÖP diyebilirler demeye getiriyorsun. Yazacağın şey basitti. "PC Master Race" demen lazımdı. Niye uzattın ki? Bütün konulara aynı amaçla yazıyorsun. İçinde kalmış.
http://www.saglik.gov.tr/Hastahaklari/belge/1-39059/amatem-merkezleri.html Çözüm basit. Sony yaptı dersin, farketmedim dersin.

Venomstr

14.9.2015 22:27:03

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Dediklerimin arkasındayım. Milletin zevkine karışacak kadar kendimi üstün, muhteşem görmüyorum. Ha sen kendini oyun gurusu falan ilan ettiysen bilemeyeceğim. Hayal dünyan buna müsait, yoktan var ediyorsun zira her şeyi :) Hüloğğğğğ PS4!
Ee yine aynı yere geldin. Bir de inkar ediyorsun. İnsanlar istediği oyuna ÇÖP diyebilirler demeye getiriyorsun. Yazacağın şey basitti. "PC Master Race" demen lazımdı. Niye uzattın ki? Bütün konulara aynı amaçla yazıyorsun. İçinde kalmış.

Wayward Son

14.9.2015 22:19:20

-1
quote:

Orjinalden alıntı: venomstr
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

PS4'ü muhteşem yaptığın hayal dünyanda, Half-Life'a çöp dediğimi de kurgulamana şaşırmadım. PT'ye laf etmedim, laf ettin dedin. Half-Life'a çöp demedim, çöp dedin diye bana çemkirdin. Psikologlar, psikiyatristler bunun için var. Olmayan şeyler görüyorsun, bence bir görün.
Arkadaşım, yazdıklarımı bile anlamıyorsun. Sen çöp dedin mi diyorum? Sen diyorsun ki, isteyen istediği oyunu beğenmez. Zorunda mı diyorsun? Ben de sana oyunların isimlerini saydım. Bunlara ÇÖP diyenleri adamdan saymam dedim. Oyun cahilidir dedim. Sen de karşı çıktın. Half Life'a laf atan adam, oyun cahilidir diyorum. Karşı çıkıyorsun. Sana ne, beğenmeyebilir diyorsun..
Dediklerimin arkasındayım. Milletin zevkine karışacak kadar kendimi üstün, muhteşem görmüyorum. Ha sen kendini oyun gurusu falan ilan ettiysen bilemeyeceğim. Hayal dünyan buna müsait, yoktan var ediyorsun zira her şeyi :) Hüloğğğğğ PS4!

marslan1999

14.9.2015 22:10:42

0
Konsol kullanmak bana göre değil gereken oyunları gamepad ile oynuyorum. Ancak bu nedir daha bugün ekim diye sevinmiştim sevinmiştim.

SkYHawKTR

14.9.2015 22:10:29

+6
Yazıcakları tek satır kod ile bütün frame rate cap'i ezip kapatabilirler. Tahmini 15 saniye filan sürer. Bunun için 6-7 ay demek bayağa müşteri sevmek demek. Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Venomstr

14.9.2015 22:10:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

PS4'ü muhteşem yaptığın hayal dünyanda, Half-Life'a çöp dediğimi de kurgulamana şaşırmadım. PT'ye laf etmedim, laf ettin dedin. Half-Life'a çöp demedim, çöp dedin diye bana çemkirdin. Psikologlar, psikiyatristler bunun için var. Olmayan şeyler görüyorsun, bence bir görün.
Arkadaşım, yazdıklarımı bile anlamıyorsun. Sen çöp dedin mi diyorum? Sen diyorsun ki, isteyen istediği oyunu beğenmez. Zorunda mı diyorsun? Ben de sana oyunların isimlerini saydım. Bunlara ÇÖP diyenleri adamdan saymam dedim. Oyun cahilidir dedim. Sen de karşı çıktın. Half Life'a laf atan adam, oyun cahilidir diyorum. Karşı çıkıyorsun. Sana ne, beğenmeyebilir diyorsun..

einhander

14.9.2015 22:08:46

+2
kasten çıkartmıyorlar gıbı geldı bana. 6 7 aylık bır surecte ne yapıcaklar pc versıyonuna allah askına. gta da oldugu gıbı once konsola cıkartıcaklar aylar aylar sonrada pc ye gelıcek. tabı bunu acıkca soyleyemedıklerı ıcın boş bahanelerde bulunuyorlar.

nikisar

14.9.2015 22:06:50

0
Bu PC camiasının çektiği nedir ya gelen geçen bir darbe indiriyor. Tamam yarım yamalak çıkmaktansa adam gibi çıksın buna bi lafım yok ama önceden adam gibi ayarlayın optimizasyonu be kardeşim bu kadar mı zor be, nvidia ve amd boşuna mı çaba harcıyor boşuna mı harıl harıl çalışıyor geç çıkan bir oyunu oynatmak için. Eminim çoğu insan pc de oynayacaktı muhteşem grafikler sebebiyle ama şimdi herkes konsol için alacak oyunu ve 7 ay sonra oyunun bi cazibesi kalmayacak bi de 6-7 ay be 1-2 ay olsa anlarım

mementopolis

14.9.2015 22:06:26

0
Cok iyidi be
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Wayward Son

14.9.2015 22:04:21

-1
quote:

Orjinalden alıntı: venomstr
PS4'ü muhteşem yaptığın hayal dünyanda, Half-Life'a çöp dediğimi de kurgulamana şaşırmadım. PT'ye laf etmedim, laf ettin dedin. Half-Life'a çöp demedim, çöp dedin diye bana çemkirdin. Psikologlar, psikiyatristler bunun için var. Olmayan şeyler görüyorsun, bence bir görün.

Project Scorpio

14.9.2015 22:02:27

-3
Bu akşam aldığım en güzel haber inşallah hiç çıkmaz PC ye.

Venomstr

14.9.2015 21:59:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Sana ne olm faşist misin? Adam Half-Life'ı beğenmez, başka bir türde kaliteli oyunları sever (örneğin Red Alert, Starcraft vs.). PT'yi beğenmez, Baldur's Gate sever. Sana ne? Sony, ciddi ciddi PS4'ün içine cihaz ısındıkça bağımlılık yapıcı kokular salan bir madde sürdü. Mümkünü yok bu kadar a
Sevip sevmemesi beni ilgilendirmez? Eğer kişi bu saydıklarıma ÇÖP diyorsa, oyun cahilidir. Yaşın gerçekten küçükmüş. Boşuna ciddiye alıp cevap yazmışım. Half Life'a çöp diyen birisini karşıma alıp konuşmam. Adam yerine koyup ciddiye almam.

BSC Misafiri

14.9.2015 21:54:59

+2
PC'nin üvey evlat olmasına oyuncularda alıştığı için gelen vuruyor giden vuruyor. Driveclub'ı gördükten sonra pc'nin yüzüne bakmıyordum artık hiç bakmam. Driveclub, NFS, horizon 2 hepsinin tadını çıkartacağım pc ile uğraşılmaz. Çok geriden geliyor dökülen paraların karşılığını veremiyor. Quake gibi oyunlarda ortada yok (!)

Wayward Son

14.9.2015 21:53:04

-1
quote:

Orjinalden alıntı: venomstr
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

PT'ye nerede laf attım? :) Eleştirdim mi? Hayır. PT'ye en ufak bir lafım olmadı. Sonu geldi mi? Yine hayır. Gelecek mi? Ufukta gözükmüyor. PSN'den bile kaldırılan bir demo için bu kadar tantana ediyorsan cidden konsolun övülecek tarafı yok. Ha velev ki PT'yi beğenmedim. Kime ne? Kişisel zevkim. İstersem Half-Life'ı da beğenmem, Fallout'u da. Dünyada eleştirilmeyecek tek bir insan yapımı "şey" yok. Ama pardon Sony yapımı her şey mükemmel ve eleştirilemez. Yazık lan :)
Hala yaşı küçük birisi gibi yazıyorsun. P.T.'nin devamının gelmemesinden vs. bahsetmiyorum. Sen hala olayı anlayamamışsın. P.T.'nin oyun dünyasında bıraktığı etkiden bahsediyorum. Sen hala fanlığından dolayı nefretini dile getiriyorsun. Diyelim ki FPS türünü sevmiyorsun. Yine söylüyorum efsanelere laf atamazsın. Örneğin birisi Half Life'a çöp dedi... Diyemez... Diyorsa, oyun cahilidir. Last of Us'a, Uncharted'a çöp diyemez. Tomb Raider'a, GTA 5'e çöp diyemez. Oyun bilgisi olan kişi üstteki saydığım davranışları sergileyemez.
Sana ne olm faşist misin? Adam Half-Life'ı beğenmez, başka bir türde kaliteli oyunları sever (örneğin Red Alert, Starcraft vs.). PT'yi beğenmez, Baldur's Gate sever. Sana ne? Sony, ciddi ciddi PS4'ün içine cihaz ısındıkça bağımlılık yapıcı kokular salan bir madde sürdü. Mümkünü yok bu kadar a

Venomstr

14.9.2015 21:47:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

PT'ye nerede laf attım? :) Eleştirdim mi? Hayır. PT'ye en ufak bir lafım olmadı. Sonu geldi mi? Yine hayır. Gelecek mi? Ufukta gözükmüyor. PSN'den bile kaldırılan bir demo için bu kadar tantana ediyorsan cidden konsolun övülecek tarafı yok. Ha velev ki PT'yi beğenmedim. Kime ne? Kişisel zevkim. İstersem Half-Life'ı da beğenmem, Fallout'u da. Dünyada eleştirilmeyecek tek bir insan yapımı "şey" yok. Ama pardon Sony yapımı her şey mükemmel ve eleştirilemez. Yazık lan :)
Hala yaşı küçük birisi gibi yazıyorsun. P.T.'nin devamının gelmemesinden vs. bahsetmiyorum. Sen hala olayı anlayamamışsın. P.T.'nin oyun dünyasında bıraktığı etkiden bahsediyorum. Sen hala fanlığından dolayı nefretini dile getiriyorsun. Diyelim ki FPS türünü sevmiyorsun. Yine söylüyorum efsanelere laf atamazsın. Örneğin birisi Half Life'a çöp dedi... Diyemez... Diyorsa, oyun cahilidir. Last of Us'a, Uncharted'a çöp diyemez. Tomb Raider'a, GTA 5'e çöp diyemez. Oyun bilgisi olan kişi üstteki saydığım davranışları sergileyemez.

thief27

14.9.2015 21:44:52

-2
Wayward son û ps4 ün çıkış zamanında ps4 anakonusundan hatırlıyorum o zamanlar ortam daha iyiydi zaman geçtikçe çoluk çocuk ps4 aldı seviye düştü

Wayward Son

14.9.2015 21:40:13

-2
quote:

Orjinalden alıntı: venomstr
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Evet PT'yi oynamadığım için otomatikman yaşım küçük oluyor. Bu kadar da ileri zekalı bir yorum zaten ancak PS4 fanboylarından gelebilirdi. PS4 ilah, PS4 vazgeçilmez, PS4 mükemmel. Kişisel zevklerin falan hiç önemi yok. PS4'ü beğenmiyorsan yaşın küçük ve oyundan anlamıyorsun demektir. Teşekkürler PS4 fanları, kalitenizi belli ettiniz yine.
P.T.'yi oynamadığın için değil... Senin oyunlarla alakalı birisi olmadığını söylüyorum. Oyun bilgisi olan bir insan P.T.'ye laf atamaz. Atıyorsa eğer, oyunlarla alakası yoktur. Oyun bilgisi yoktur.
PT'ye nerede laf attım? :) Eleştirdim mi? Hayır. PT'ye en ufak bir lafım olmadı. Sonu geldi mi? Yine hayır. Gelecek mi? Ufukta gözükmüyor. PSN'den bile kaldırılan bir demo için bu kadar tantana ediyorsan cidden konsolun övülecek tarafı yok. Ha velev ki PT'yi beğenmedim. Kime ne? Kişisel zevkim. İstersem Half-Life'ı da beğenmem, Fallout'u da. Dünyada eleştirilmeyecek tek bir insan yapımı "şey" yok. Ama pardon Sony yapımı her şey mükemmel ve eleştirilemez. Yazık lan :)

Venomstr

14.9.2015 21:35:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Evet PT'yi oynamadığım için otomatikman yaşım küçük oluyor. Bu kadar da ileri zekalı bir yorum zaten ancak PS4 fanboylarından gelebilirdi. PS4 ilah, PS4 vazgeçilmez, PS4 mükemmel. Kişisel zevklerin falan hiç önemi yok. PS4'ü beğenmiyorsan yaşın küçük ve oyundan anlamıyorsun demektir. Teşekkürler PS4 fanları, kalitenizi belli ettiniz yine.
P.T.'yi oynamadığın için değil... Senin oyunlarla alakalı birisi olmadığını söylüyorum. Oyun bilgisi olan bir insan P.T.'ye laf atamaz. Atıyorsa eğer, oyunlarla alakası yoktur. Oyun bilgisi yoktur.

Wayward Son

14.9.2015 21:31:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: venomstr
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

PT tecrübesi edindin de gerisi ne oldu keşke onu da yazaydın :)
Yaşının küçük olduğunu ve oyunlarla alakalı birisi olmadığını düşünüyorum. P.T.'nin gerisine gerek yok ki zaten. Oynamadığın için bilmemen gayet normal. Uzaktan izlersin anca. Birak da oyunlarla alakalı insanlar yorum yapsınlar.
Evet PT'yi oynamadığım için otomatikman yaşım küçük oluyor. Bu kadar da ileri zekalı bir yorum zaten ancak PS4 fanboylarından gelebilirdi. PS4 ilah, PS4 vazgeçilmez, PS4 mükemmel. Kişisel zevklerin falan hiç önemi yok. PS4'ü beğenmiyorsan yaşın küçük ve oyundan anlamıyorsun demektir. Teşekkürler PS4 fanları, kalitenizi belli ettiniz yine.

Venomstr

14.9.2015 21:27:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

PT tecrübesi edindin de gerisi ne oldu keşke onu da yazaydın :)
Yaşının küçük olduğunu ve oyunlarla alakalı birisi olmadığını düşünüyorum. P.T.'nin gerisine gerek yok ki zaten. Oynamadığın için bilmemen gayet normal. Uzaktan izlersin anca. Bırak da oyunlarla alakalı insanlar yorum yapsınlar.

EnergyHill

14.9.2015 21:20:39

+8
6 sayfa yorum gelmiş bir tane düzgün yorum yok.Her haberde sen pc cisin öylesin sen konsolcusun böylesin ulan sanki bedava pc yada konsol dağıtıyorlar sizin beyniniz olması gereken yerde fıstık ezmesi mi var?

Wayward Son

14.9.2015 21:19:53

-2
quote:

Orjinalden alıntı: venomstr P.T. diye bir tecrübe edindik mesela. Bunu sadece PS4'te tecrübe etti insanlar. Bu bile basit bir örnek. Oyunsever bir kişi olsaydın, PS4'ten bu kadar nefret etmezdin. Demek ki bazı şeylerin farkında değilsin. Fanlık yapıyorsun. PC Fanlığı...!
PT tecrübesi edindin de gerisi ne oldu keşke onu da yazaydın :)

Wayward Son

14.9.2015 21:17:42

-1
quote:

Orjinalden alıntı: venomstr
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Ekran kartı fiyatına aldığın cihaza bu kadar tapman aslında senin ne menem bir ergen olduğunu kanıtlıyor. Hayatımda PS4 görmemişmişim :) Gören de teknolojinin son noktası sanacak cihazı. Keşke hayatında NES, Sega, Amiga, C64, PS1-2 falan görseydin de PS4 eksik kalaydı. Daha güzel bir oyuncu olurdun.
Hoca, numara yapma işte... PS4'ü kıskanıyorsun, ölümüne nefret ediyorsun.
Geceleri PS4 diye sayıklıyorum ne diyosun :)

weNM

14.9.2015 21:16:52

+16
Hayır PC'yi ilgilendiren bir haberin altına gelip, neden konsolu konuşuyorsun. Eğer bir nefret varsa bu da konsol oyuncularının PC'ye karşı olan nefreti. Hayır, ücretsiz online oynamak ve Steam'deki 6.000 oyundan istediğini full fiyatıyla istemediğini %75 indirime girmiş bi şekilde al, PC böyle. İstemiyorsan da buraya gelip neyi konuşuyorsun allasen. Sonra yok biz konsolu kıskanıyoruz, ya belli bir yaşa geldikten sonra iki tane oyun oynamayınca insan kafaya takmıyor bu yüzden konsol oyunlarının neyini niye kıskanayım, abartılı oyun fiyatlarını mı vaadedilen ama ulaşılamayan grafiklerini mi yoksa aylık olarak para ödemesini mi? Ha, gün gelir Fallout ya da Half-Life bi konsola özel oyun olur bak o zaman o konsolu alırım. Çünkü bu ikisi sizin sıradan oyunlarınızdan değil ve böyle oyunlar zaten bir konsola özel asla olamaz.

Venomstr

14.9.2015 21:04:12

0
P.T. diye bir tecrübe edindik mesela. Bunu sadece PS4'te tecrübe etti insanlar. Bu bile basit bir örnek. Oyunsever bir kişi olsaydın, PS4'ten bu kadar nefret etmezdin. Demek ki bazı şeylerin farkında değilsin. Fanlık yapıyorsun. PC Fanlığı...!

mementopolis

14.9.2015 21:03:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: bozcan Biri de Ps4'de oyun yok demiş, anlamıyorum konsolda sadece exc. oyunlar mı oynanmak zorunda. Çok merak ediyorum ve gerçekten bilmiyorum PC'ye çıkıpta konsollara çıkmayan önemli oyunlar bir sayabilir misiniz? Lütfen.
Katilmamak elde degil.

beşiktaşk07bjk

14.9.2015 20:58:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son
quote:

Orjinalden alıntı: inciteen Desenize biz oyunu platinledikten sonra ancak oynayabilecekler :D :D Yazık olmuş yahu .
Hayır evladım yazmayayım diyorum da duramıyorum. Siteye 41 kere maşallah, yine nur topu gibi trollümüz olmuş. Oyunu ancak platinlersin canım kardeşim, zira konsolunda oyun yok. Aynı oyunu 342051 saat oynayıp platinledikten sonra (nasıl bir övgü aracıdır "platinlemek" o da ayrı tartışma konusu) ne şekilde bir tatmin yaşıyorsunuz cidden anlamak güç. Hadi senin dediğini Xbox cephesinden bir arkadaş dese diyeceğim eyvallah, adamların oyunları cayır cayır geliyor . Halo, Forza, TR bombalar patlıyor. Konsolunda oyun yok, oyun kütüphanesi almış gitmiş PC'ye laf atıyorsun. Bir de acıdır ki, platinlemek ile böbürleniyorsun. Geç ergenlik cidden problem. EA iyisini yaptı, optimizasyon özürlü çıkacağına varsın geç çıksın. 30 FPS ile kilitli geleceğine geç gelsin, sıkıntı yok. 90'ların sonunda NFS'yi bırakmış biri olarak zaten şu oyuna elimi sürmezdim ancak EA'in politikası çok doğru. Alkış. Neyse ben MGS'ye döneyim, troller bitmez.
yav he he, konsolda oyun yokmuş ahashaahah

frozen125

14.9.2015 20:52:06

+5
Bu yapımcıların hepsini yanyana dizip ağzına s...acaksın.Konsollarında neyini savunuyosunuz anlamadım sanki herkese bedava vermişler :D Yapımcılar 60 fps yapabilmek için uğraşıyolar çoğuda yapamiyor sonra 25 fps de çalışan kasan oyunlarda patch bekler oluyosunuz.Hemde oyunlara daha bazla para veriyosunuz.Şimdi eksiler gelsin :DDD

Venomstr

14.9.2015 20:51:03

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Ekran kartı fiyatına aldığın cihaza bu kadar tapman aslında senin ne menem bir ergen olduğunu kanıtlıyor. Hayatımda PS4 görmemişmişim :) Gören de teknolojinin son noktası sanacak cihazı. Keşke hayatında NES, Sega, Amiga, C64, PS1-2 falan görseydin de PS4 eksik kalaydı. Daha güzel bir oyuncu olurdun.
Hoca, numara yapma işte... PS4'ü kıskanıyorsun, ölümüne nefret ediyorsun.

Wayward Son

14.9.2015 20:49:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: venomstr Bak mesela biz konsolcular, güzelim strateji oyunları PC'de oynarız. Ama sen konsol kullanamazsın. Sana yasak konsol kullanmak Kendine konsolu yasak etmişsin ve nefret ediyorsun...
Hocam PS3, Vita ve 360 sahibiyim. Konsola kendimi kapatmadım. Altını çiziyorum, konsol kavramına karşı olsam Xbox One'a da laf ederim. Bu nesilde exc. oyunlar geç geldi, lafım ona. Gelenlerin kalitesi de ortada. Troll olmadığını farz ederek düzgün cevap veriyorum.

Wayward Son

14.9.2015 20:46:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: inciteen İşin komik tarafıda adam hayatında Ps4 görmemiş birde kalmış '' adam akıllı exc oyun yok '' diyor . Uncharted 4 bile çıkacak olan xbox oyunlara tek başına bedel hala kalkmış ps4'e çamur atmaya çalışıyorlar :D Oynayamacaksınız kardeşim işte gidin 500 600 fps aynı oyunları oynayıp kendinizi avutun.
Ekran kartı fiyatına aldığın cihaza bu kadar tapman aslında senin ne menem bir ergen olduğunu kanıtlıyor. Hayatımda PS4 görmemişmişim :) Gören de teknolojinin son noktası sanacak cihazı. Keşke hayatında NES, Sega, Amiga, C64, PS1-2 falan görseydin de PS4 eksik kalaydı. Daha güzel bir oyuncu olurdun.

Dovahkiin

14.9.2015 20:45:29

0
Züğürt tesellisi olarak söylemiyorum, oyunları ilk zamanlarda almak pek mantıklı değil zaten. Çoğu oyunun cilalama kısmı oyun çıktıktan sonra patchlerle yapılıyor. Fiyatı da zamanla düşüyor/güzel indirim yakayalabiliyoruz. PC'de sürüyle oyun çıkıyor zaten boş kalma söz konusu değil. "DLC çıkarmayacağız" lafına güvenip ilk günden aldığım Dark Souls 2 kazığını hâlâ unutamıyorum. Adamlar 3 tane DLC çıkardı bir de aynı oyunu "DX11 yaptık, bugları giderdik" yalanıyla tekrar satmaya çalıştı.

Venomstr

14.9.2015 20:44:14

+1
Bak mesela biz konsolcular, güzelim strateji oyunları PC'de oynarız. Ama sen konsol kullanamazsın. Sana yasak konsol kullanmak Kendine konsolu yasak etmişsin ve nefret ediyorsun...

inciteen

14.9.2015 20:41:58

-1
İşin komik tarafıda adam hayatında Ps4 görmemiş birde kalmış '' adam akıllı exc oyun yok '' diyor . Uncharted 4 bile çıkacak olan xbox oyunlara tek başına bedel hala kalkmış ps4'e çamur atmaya çalışıyorlar :D Oynayamacaksınız kardeşim işte gidin 500 600 fps aynı oyunları oynayıp kendinizi avutun.

Mover001

14.9.2015 20:39:52

+2
Olan yine pc sürümüne oldu..abicim bu zamana kadar ne yapıyordun..geçen sene nfs oyunu yoktu..gta 5 olayına döndü olay..2013 de çıktı 2014 de yeni nesil konsollara çıktı..2015 de en son pc ye çıktı..neymiş daha iyi yapmak için..bırakın ya hespi para için..bende konluyordum indirim felan alırım diye..hiç gerek yok ..adamlar çatır çatır oynarken ben gta 5 olayı gibi video seyredeciğim..

bozcan

14.9.2015 20:38:17

+1
quote:

Orijinalden alıntı: manesfirst

xcom 2, civilization serisi, starcraft legacy of the void, divinity: original sin 2, overwatch, mount and blade 2, star citizen, might and magic heroes VII, cities:skyline, anno 2205.... bak burda mesele hangi platformun daha iyi olduğu değil. milletin kendi platformunu aşırı sahiplenip sanki diğer platformların rezil olduğunu düşünmeleri. ben pc kullanıcısıyım ama işte "pc master race" cilerden değilim her platformun kendine has artıları eksileri var saygı duyarım.
Cevabını gerçekten merak ettiğim bir soruydu cevapladığın için çok teşekkür ederim. Gerçekten de yukarıdaki oyunların hiçbiri benim ilgimi çekmiyormuş. Zaten saydığın oyunların birçoğunu konsolda oynamak çok güç klavye fare şart.

inciteen

14.9.2015 20:36:44

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son
quote:

Orjinalden alıntı: inciteen Desenize biz oyunu platinledikten sonra ancak oynayabilecekler :D :D Yazık olmuş yahu .
Hayır evladım yazmayayım diyorum da duramıyorum. Siteye 41 kere maşallah, yine nur topu gibi trollümüz olmuş. Oyunu ancak platinlersin canım kardeşim, zira konsolunda oyun yok. Aynı oyunu 342051 saat oynayıp platinledikten sonra (nasıl bir övgü aracıdır "platinlemek" o da ayrı tartışma konusu) ne şekilde bir tatmin yaşıyorsunuz cidden anlamak güç. Hadi senin dediğini Xbox cephesinden bir arkadaş dese diyeceğim eyvallah, adamların oyunları cayır cayır geliyor . Halo, Forza, TR bombalar patlıyor. Konsolunda oyun yok, oyun kütüphanesi almış gitmiş PC'ye laf atıyorsun. Bir de acıdır ki, platinlemek ile böbürleniyorsun. Geç ergenlik cidden problem. EA iyisini yaptı, optimizasyon özürlü çıkacağına varsın geç çıksın. 30 FPS ile kilitli geleceğine geç gelsin, sıkıntı yok. 90'ların sonunda NFS'yi bırakmış biri olarak zaten şu oyuna elimi sürmezdim ancak EA'in politikası çok doğru. Alkış. Neyse ben MGS'ye döneyim, troller bitmez.
Bas git işine seninlemi uğraşıcam , platin kupa kazanmanın anlamını konsolsuzlar nerden bilecek güzel kardeşim :D Ayrıca oyun o kadar ileri tarihe ertelendiki siz oyunu oynamaya başlamayamadan bizim oldukça fazla oynama vaktimiz var oyun hoşuma giderse '' PLATİNLERİM '' :) Uncharted 4 , Horizon : Zero Dawn , The Last Guardian ... Hadi bunlar çıkacak olanlar Untıl Dawn , The Last of us , Bloodborne gibi yapımlarıda ancak videolarından takip edebileceksiniz :D

Venomstr

14.9.2015 20:33:43

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Mesele konsollar değil, konsolları kıskansam Xbox platformuna da çamur atarım. Adamın konsolunda asıl adam akıllı exc. yok, kalkmış trollük yapıyor. Meseleyi yanlış anlama.
Neyi oyun yok? Bloodborne, Until Dawn yeter sadece

Megas Red

14.9.2015 20:30:59

+1
Paragöz olmanın kitabını yazıyor EA Games, tebrikler! Adamlar resmen para kazanmanın yolllarını keşfediyor.

Wayward Son

14.9.2015 20:18:27

-2
quote:

Orjinalden alıntı: venomstr
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Hayır evladım yazmayayım diyorum da duramıyorum. Siteye 41 kere maşallah, yine nur topu gibi trollümüz olmuş. Oyunu ancak platinlersin canım kardeşim, zira konsolunda oyun yok. Aynı oyunu 342051 saat oynayıp platinledikten sonra (nasıl bir övgü aracıdır "platinlemek" o da ayrı tartışma konusu) ne şekilde bir tatmin yaşıyorsunuz cidden anlamak güç. Hadi senin dediğini Xbox cephesinden bir arkadaş dese diyeceğim eyvallah, adamların oyunları cayır cayır geliyor . Halo, Forza, TR bombalar patlıyor. Konsolunda oyun yok, oyun kütüphanesi almış gitmiş PC'ye laf atıyorsun. Bir de acıdır ki, platinlemek ile böbürleniyorsun. Geç ergenlik cidden problem. EA iyisini yaptı, optimizasyon özürlü çıkacağına varsın geç çıksın. 30 FPS ile kilitli geleceğine geç gelsin, sıkıntı yok. 90'ların sonunda NFS'yi bırakmış biri olarak zaten şu oyuna elimi sürmezdim ancak EA'in politikası çok doğru. Alkış. Neyse ben MGS'ye döneyim, troller bitmez.
Konsolları neden bu kadar çok kıskanıyorsun? Kendini perişan etmişsin
Mesele konsollar değil, konsolları kıskansam Xbox platformuna da çamur atarım. Adamın konsolunda asıl adam akıllı exc. yok, kalkmış trollük yapıyor. Meseleyi yanlış anlama.

Wayward Son

14.9.2015 20:17:04

-2
quote:

Orjinalden alıntı: bozcan Biri de Ps4'de oyun yok demiş, anlamıyorum konsolda sadece exc. oyunlar mı oynanmak zorunda. Çok merak ediyorum ve gerçekten bilmiyorum PC'ye çıkıpta konsollara çıkmayan önemli oyunlar bir sayabilir misiniz? Lütfen.
Ne kadar sağlam CRPG ve strateji varsa konsolda yok. Benim için önemli olan da bu kısım zaten. Divinity mesela konsola geliyor ancak izometrik bakış açısında mouse - klavye daha başarılı. Üstelik skill sayısı çok olan oyunlarda yine PC'nin avantajları daha fazla oluyor. Pillars of Eternity, Torment gibi oyunlar zaten konsolda (en azından şimdilik) yok. Starcraft, Europa Universalis, Rome vs. de yok. 2 tane açgözlü firma dandik optimizasyon yaptı diye bu sene denilmedik bırakılmadı (Batman olayı en başta). Ancak Shadow of Mordor, Witcher, MGS gibi oyunlar taş gibi çalışıyor. Ve daha nicesi... Onu geçiyorum, yeri geldiğinde "konsolu konsol yapan exc. oyunlarıdır, PC'ye gelmesini ya da rakip platforma gelmesini beklemeyen" diyenler de siz değil misiniz? E ben neden PS4 alayım ki şimdi? Sistemim zaten PS4'ten daha iyi performans veriyor, oyun fiyatları ortada. En çok albenisi olan Uncharted'a kadar PS4 almanın manası yok (ben ve benim gibi olanlar için). Exc. oyun olmadan konsol konsol olmaz, başarılı bir multiplatform cihazı olur. Fiyat - performans olarak multiplatform oyunlarda iyi sonuçlar veriyor diye PS4'ü göklere çıkarıyorsunuz da, Plus'taki ve oyun kütüphanesindeki rezaletlere ses çıkarmıyorsunuz. O zaman biraz komik oluyor. 30 FPS yarış oyuna sevinmeyin bir de, asıl rezalet o.

PHO3N1X

14.9.2015 20:16:52

0
10 15 gün felan neysede, resmen küfür edilmiş PC oyuncularına.ALLAH belanızı versin.

Venomstr

14.9.2015 20:15:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Hayır evladım yazmayayım diyorum da duramıyorum. Siteye 41 kere maşallah, yine nur topu gibi trollümüz olmuş. Oyunu ancak platinlersin canım kardeşim, zira konsolunda oyun yok. Aynı oyunu 342051 saat oynayıp platinledikten sonra (nasıl bir övgü aracıdır "platinlemek" o da ayrı tartışma konusu) ne şekilde bir tatmin yaşıyorsunuz cidden anlamak güç. Hadi senin dediğini Xbox cephesinden bir arkadaş dese diyeceğim eyvallah, adamların oyunları cayır cayır geliyor . Halo, Forza, TR bombalar patlıyor. Konsolunda oyun yok, oyun kütüphanesi almış gitmiş PC'ye laf atıyorsun. Bir de acıdır ki, platinlemek ile böbürleniyorsun. Geç ergenlik cidden problem. EA iyisini yaptı, optimizasyon özürlü çıkacağına varsın geç çıksın. 30 FPS ile kilitli geleceğine geç gelsin, sıkıntı yok. 90'ların sonunda NFS'yi bırakmış biri olarak zaten şu oyuna elimi sürmezdim ancak EA'in politikası çok doğru. Alkış. Neyse ben MGS'ye döneyim, troller bitmez.
Konsolları neden bu kadar çok kıskanıyorsun? Kendini perişan etmişsin

manesfirst

14.9.2015 20:14:42

+9
quote:

Orjinalden alıntı: bozcan Biri de Ps4'de oyun yok demiş, anlamıyorum konsolda sadece exc. oyunlar mı oynanmak zorunda. Çok merak ediyorum ve gerçekten bilmiyorum PC'ye çıkıpta konsollara çıkmayan önemli oyunlar bir sayabilir misiniz? Lütfen.
xcom 2, civilization serisi, starcraft legacy of the void, divinity: original sin 2, overwatch, mount and blade 2, star citizen, might and magic heroes VII, cities:skyline, anno 2205.... bak burda mesele hangi platformun daha iyi olduğu değil. milletin kendi platformunu aşırı sahiplenip sanki diğer platformların rezil olduğunu düşünmeleri. ben pc kullanıcısıyım ama işte "pc master race" cilerden değilim her platformun kendine has artıları eksileri var saygı duyarım.

GT_55

14.9.2015 20:10:11

+3
Bir iki efekt daha iyi oynayacam diye 6 ay sonra bir nfs oynamayı asla tasvip edemem.

bozcan

14.9.2015 20:06:16

0
Biri de Ps4'de oyun yok demiş, anlamıyorum konsolda sadece exc. oyunlar mı oynanmak zorunda. Çok merak ediyorum ve gerçekten bilmiyorum PC'ye çıkıpta konsollara çıkmayan önemli oyunlar bir sayabilir misiniz? Lütfen.

Wayward Son

14.9.2015 19:54:11

-6
quote:

Orjinalden alıntı: inciteen Desenize biz oyunu platinledikten sonra ancak oynayabilecekler :D :D Yazık olmuş yahu .
Hayır evladım yazmayayım diyorum da duramıyorum. Siteye 41 kere maşallah, yine nur topu gibi trollümüz olmuş. Oyunu ancak platinlersin canım kardeşim, zira konsolunda oyun yok. Aynı oyunu 342051 saat oynayıp platinledikten sonra (nasıl bir övgü aracıdır "platinlemek" o da ayrı tartışma konusu) ne şekilde bir tatmin yaşıyorsunuz cidden anlamak güç. Hadi senin dediğini Xbox cephesinden bir arkadaş dese diyeceğim eyvallah, adamların oyunları cayır cayır geliyor . Halo, Forza, TR bombalar patlıyor. Konsolunda oyun yok, oyun kütüphanesi almış gitmiş PC'ye laf atıyorsun. Bir de acıdır ki, platinlemek ile böbürleniyorsun. Geç ergenlik cidden problem. EA iyisini yaptı, optimizasyon özürlü çıkacağına varsın geç çıksın. 30 FPS ile kilitli geleceğine geç gelsin, sıkıntı yok. 90'ların sonunda NFS'yi bırakmış biri olarak zaten şu oyuna elimi sürmezdim ancak EA'in politikası çok doğru. Alkış. Neyse ben MGS'ye döneyim, troller bitmez.

PSBoy

14.9.2015 19:48:49

0
Böyle daha iyi olacaksa böyle olsun.Sonra çıkıp harika bir optimizasyon olmasını yeğlerim ben.Ama yine ''shitty optimization'' dediğimiz şekilde çıkarsa işte o zaman külahları değişiriz

KuvvetMira27

14.9.2015 19:47:02

0
Ben hiç şaşırmadım en azından çıkartacaklar :/

oyunbilgini57

14.9.2015 19:35:52

0
Bu Batman Arkham Knight vakası oyun firmalarının baya baya gözünü korkuttu galiba. Önce AC Syndicate sonra NFS ertelendi . DX12 ile gelmesini umut ediyor , olası optimizasyon sorunlarının önüne geçileceğini düşünüyorum . Bazı arkadaşlar küfür hak ediyor demiş bence oyun çıkmadan yanlış . Oyun optimizasyon özürlü olsa daha mı hoş olurdu ? GTA IV mesela . Dipnot : Konuyla alakasız gelebilir ama herhalde burada NFS için paralı DLC gelecek diye bir haber vardı . Az önce NFS'nin FAQ sayfasından iki soruyu buraya yapıştırıyorum .
quote:

Q) Will there be paid DLC? A) We plan to release a series of free content updates for Need for Speed. We currently have no plans for any paid DLC. Q) Will there be micro transactions? A) There will be no micro transactions. Tüm sorular : http://www.needforspeed.com/news/nfs-faq?utm_campaign=nfs-social-global-ic-tw-web-nfsfaq-100915-tw-prev-site-ramp&utm_source=twitter&utm_medium=social&sourceid=nfs-social-global-ic-tw-web-nfsfaq-100915-tw-prev-site-ramp&cid=43427&ts=1442247082503&sf40904771=1

bkaakco

14.9.2015 19:32:23

-1
Belki böylesi daha iyi olur.

FreeMaNMeliH

14.9.2015 19:26:02

+3
Bsc birde güzel haber ver ....

pcrex

14.9.2015 19:21:02

+2
fps kilitli olacak ise hiç gelmesin zaten, pc nin konsoldan farkı yüksek fps. 30 fps de NFS mi olur :S ertelenmesi biraz da stratejik bir düşünce olabilir, GTAV gördükten sonra gözlerini para bürüdü, adamlar iki oyun satmanın peşinde :)

beşiktaşk07bjk

14.9.2015 19:17:41

0
pc lerin gözü yaşlı :(

tvdoynr

14.9.2015 19:09:33

0
Bu oyunu Ps4 e almayı düşünüyordum fakat pc ye alanlar kesinlikle hak etmedi bunu hakaret bildiğin küfürün nazik şekli. Geri dönüş aldık falan hikaye asparagas para kopartmak için böyle yaptıkları açık Ea beni yine şaşırtmadı doğrusu Tebrikler aral 1 sen 2

There goes your life

14.9.2015 19:01:46

-3
önce gta5 sonra asassin's creed şimdide nfs vurun daha ölmedi

altanbilisim

14.9.2015 19:00:35

0
Bu yil duydugum en kotu haber :(

inciteen

14.9.2015 18:58:06

-17
Haberin üzüntüsüne dayanamayıp çareyi mesajları eksilemekte bulan Pc Fanboylarda var :P

orangeblu

14.9.2015 18:57:07

-1
Bir platform bu kadar da dışlanmaz ki

Source

14.9.2015 18:53:27

0
Bu kadar ertelenmesi şaşırtıcı. :(

admix

14.9.2015 18:51:28

0
dx 12 yapıyorlar ondan geç gelebilir

Maxıs

14.9.2015 18:50:30

+14
Bu kadar gecikicekse belki DX-12 geçerler PC tarafında süpriz olarak. Erken çıksın diye , konsol grafiklerinde 30 FPS oynamanın mantığı yok.

Grasyas01

14.9.2015 18:43:12

-1
İnsanlar küfretmekte haklı

BSC Misafiri

14.9.2015 18:40:02

0
Olsun, olsun da sağlam olsun... Tabi ben GTA 5 gibi 2 yıl bekleyelim demiyorum :/ Bazı videolarında drift yaparken kasmalar görüyordum. Neyse...

manesfirst

14.9.2015 18:33:21

0
ilk bahar ayı mı :( en iyi ihtimalle mart-nisan yani -.- çok fazla ertelenmiş beee. baya heyecanlanmıştım bu oyun için. neyse frame cap'i kaldırıyorlarsa ve optimizasyon iyi olacaksa neyse diyelim de bu pc versiyonlarının ertelenmesi de bu ara moda oldu. alışkanlık haline gelirse yandık. bu arada aşırı konsol fanboyu olup başkalarının üzüntülerine sevinenleri de gördük. ulan bir insan pc versiyonu ertelendi pc ciler oynayamacak sebei ile sevinir mi lan bu insanlığa sığar mı? konsol versiyonu ertelenip pc önce çıksa ilk itiraz edeceklerden biri ben olurum adamların yaptığına bak. saçmalık cidden saçmalık.

Aerosol 34

14.9.2015 18:26:21

-2
üzüldüm açıkcası neyse gta 5 var boşver :)

quar7

14.9.2015 18:21:19

0
Sağlam çıksın da gerisi boş. Korkmuş olmaları güzel en azından. Optimizasyonu kötü oyunları sürmeye çekiniyorlar. Ne olursa olsun PC sürümü geniş bir platform için yayınlanacak. Konsol sürümlerinden sonra çıkışını gerçekleştirmesi bir bakıma normal. Ama çokta normal değil, belki de iyi bir şey de değil. Tabi çıkınca ekstrası olması şart.

prexz

14.9.2015 18:19:58

+2
optimizasyonu kötü bir oyun gelmesinden iyidir, geç olsun güç olmasın

bozcan

14.9.2015 18:19:23

+7
Zaten NFS serisine 1 yıl ara verilmişti, böyle bir gecikmenin sebebi teknik sıkıntı olamaz.

weNM

14.9.2015 18:18:13

-6
Kasım ayında Fallout 4 gelmiyor muydu? Kim bu oyunu oynamak ister ki..

inciteen

14.9.2015 18:17:24

-22
Desenize biz oyunu platinledikten sonra ancak oynayabilecekler :D :D Yazık olmuş yahu .

mementopolis

14.9.2015 18:13:44

-4
EA: " Suprise Matrfika" . Yazık la . Hem internet sorunlu hem Pc'için erteleniyor . Öyle kırarlar böylede zamanı gelince . Basımı ağrıtın EA, ilacımı getirin.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed
+ TAKİBE
AL
38 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız