Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Need for Speed Unbound için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Criterion Games, Need for Speed Unbound için oyunun sürüş efektlerini gösteren yeni bir oynanış videosunu (dün yayınladık) ve bunun yanı sıra yeni ekran görüntülerini yayınladı.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde:
 
Güncel sokak sanatı unsurlarını Need for Speed™ tarihinin en gerçekçi görünen arabalarıyla bir araya getiren yepyeni eşsiz görsel tarz ile graffiti Need for Speed™ Unbound'da canlanıyor. Baş döndüren bir ani hız veren yeni takviye taktiği Burst Nitrous dahil olmak üzere sürüş becerilerinizi ifade etmek için yüksek enerjili görsellerden ve ses efektlerinden oluşan yepyeni araçlara erişin.
 
Bir Buluşmaya gidin ve dünyanın en önde gelen bazı modacılarından özel ekipmanlar dahil olmak üzere seçebileceğiniz yüzlerce kozmetik öğesiyle eşsiz tarzınızı sergileyin. Bu görünüşü sürüşünüze de yansıtarak en efsanevi özel aracınız için eşsiz kaplamalar ve kesitlerle arabalarınızı dönüştürün. Birinci olduğunuzda kendi zafer pozlarınızla rakiplerinize hava atmayı unutmayın. 
 
Need for Speed Unbound, 2 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve Origin üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu need for speed ghost games electronic arts yarış xbox one ps4 pc
PS4'te Deneyebileceğiniz Simülasyon Oyunları Cuphead için Fiziksel Sürümler 6 Aralık'ta Piyasaya Sürülecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Philipp_Plein

13.10.2022 19:35:05

0
Yapacağınız oyuna turp sıkayım. Şu efektlere öyle ayar oldum ki oyundan fena soğudum.

haktan24

13.10.2022 18:09:42

0
criterion games e güveniyorum ancak oyun aşırı derecede renkli birde o efektler nedir öyle rocket lıg vs falan mı oynuyoruz grafikler sesler yine iyi olacaktır ancak biraz önyargılıyım umarım gercekten güzel ve eglenceli bir nfs cıkar (not:pek umudum yok...)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed
+ TAKİBE
AL
38 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız