Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Need for Speed Payback'in Çarpma Kamerası Kapatılabilecek

 
          İlk olarak E3 fuarında tanıtılan ve geçtiğimiz günlerde yeni bir oynanış videosu yayınlanan Need for Speed Payback için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.
 
     Need for Speed Payback'in ilk tanıtım videolarından bu yana görmeye aşina olduğumuz, çarpışmalardan sonra hasar gören aracı ağır çekimde izlediğimiz çarpma kamerasının kapatılabilir olacağı açıklandı. Çarpışmalar sırasında araçların aldığı hasarı ve yoldan dışarı savrulmalarını izleyebildiğiniz çarpışma kamerası için oyunculara seçenek sunulacak. Böylece bu özelliği dilediğiniz zaman açıp kapayabileceksiniz.
 
     Benzer bir durum bir önceki Need for Speed oyununda da mevcuttu. Dönüşlerde aracın yanına doğru gelen ve yol görüşünü kısıtlayan kamera açısı ilk tanıtım videolarından sonra tepki çekmiş ancak sonrasında bunun kamera açılarından yalnızca biri olduğu ve isteğimize göre bu özelliğin olmadığı kamera seçeneklerini kullanabileceğimiz söylenmişti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Need for Speed Payback Electronic Arts Ghost Games
Twin Robots'un PS4 ve PS Vita Sürümleri İçin Çıkış Videosu Yayınlandı Capcom ve Diesel Partnerliğinde Street Fighter Temalı Spor Ayakkabılar Tanıtıldı

-OdATA-

3.10.2017 11:05:25

+1
Yaygara koparanlar şimdide kapatmaz bunu ??
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed Payback
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız