Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Need for Speed Payback'e, Kullanıcı Eleştrileri Sonrası Yeni Bir Güncelleme Gelecek


     Electronic Arts'ın son dönem oyunlarında gerek oyun içi problemler gerekse de satış politikaları gibi nedenlerden dolayı bir türlü yüzü gülmüyor.

     Ghost Games tarafından geliştirilen son NFS oyunu Need for Speed Payback için kullanıcılardan gelen eleştriler doğrultusunda yeni bir güncelleme geleceği açıklandı. Bu güncellemeyle birlikte Tune-up mağazalarında daha kaliteli parçalar bulunacak. Yine Tune-up ile ilgili iyileştirmeler barındıracak olan güncellemeyle birlikte yarışlardan kazanılan parçaların seviyesi yükselirken, oyunun stabilizasyonu konusunda bazı hatalar giderilecek ve genel oyun performansı iyileştirmeye yönelik çalışmalar yapılacak.

     Henüz net bir çıkış tarihi bulunmayan güncellemenin yakın bir süreçte yayınlanması bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameinformer Need for Speed Payback Electronic Arts Ghost Games
South Park: Phone Destroyer iOS ve Android İçin Çıkış Yaptı Gran Turismo Sport'un Yeni İçerikleri 27 Kasım'da Oyuncularla Buluşacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.11.2017 13:00:12

0
birde araba listesine güncelleme getirseler ii olur eksik arabalar başta nissan 370z olmak üzere bugatti ve mclaren f1 ve hennsey vennom gt gibi arabalr neden yoka külüstür araçlar var ama maden külüstür var a dan z ye kadar ekleyin araba

2K

24.11.2017 02:04:52

+1
EA açgözlülüğünün kurbanı oldu. Bugüne kadar ana hikayeden kesilmiş DLC'ler çıktı, skin packler çıktı, oyun için para, itemler çıktı. Hepsini bir şekilde oyuncular kabul etti. Fakat EA, en açgözlü firma olma konsunda en büyük rakibi Activision'ı bile geçti. Şu an sonuçlarına katlanıyor. Battlefront 2 çok az satıyor, Disney böyle giderse lisansı alırız açıklamasında bulundu ve en önemlisi Belçika hükümeti, Avrupa Birliğini içinde loot box bulunan oyunları kumar olduğu gerekçesiyle yasaklama çağrısında bulundu. Şu an kesin bir şey olmasa bile araştırılıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed Payback
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız