Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Need for Speed Payback Steam'de Yüzde 90 İndirimde!

 
 
Electronic Arts tarafından yayınlanan yarış aksiyon oyunu Need for Speed Payback, Steam platformunda büyük bir indirimle beraber karşımıza çıkıyor. Oyun bu kapsamda yüzde 90 indirimle beraber 199,00 TL yerine 19.80 TL'den satışta bulunuyor. Dolar bazlı sisteme geçmeden önce oynayacak oyunları bu tekliflerle beraber satın almanızı öneriyoruz.
 
Sevilen bir yarış deneyimi
 
 
 
Need for Speed Payback rakiplerinize karşı hızınızı arttırabileceğiniz ve özel modifiye parçalarıyla beraber özelleştirmeler yapabileceğiniz bir deneyimi bizlere sunuyor. Farklı tarzda etkinliklere ve yarışlara katılacağınız oyunda süratinizi arttırabiliyor ve hem tek oyunculu hem de çevrimiçi modlarla beraber diğer oyunculara karşı kapışabiliyorsunuz.
 
Çok satan oyun serilerinden biri olan Need for Speed'in diğer bir oyunu Need for Speed Payback'te Fortune Valley’nin yer altı dünyası, bir ihanetle bölünen ekibiniz, şehirdeki kumarhaneler, suçlular ve aynasızlara hükmeden karteller ve daha fazlası yer alıyor.
 
2017 fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
ARK: Survival Ascended Steam'de Yayınlandı: 1.100 TL Jagged Alliance 3 Yeni Nesil Konsollara Geliyor: Bizlere Neler Sunuyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.10.2023 21:15:31

0
Arkadaşlar ben pc kafede 20 dk oynadım sadece polislerin filan rahatsız edici olduğunu hatırlıyorum sürüş de fena değildi tam fiyatı 320 tl 25 olsa almayın derdim bende alacam

TncyKrmn

27.10.2023 20:38:25

0
Oyun oynamaktan anlamayan insanların yorumuna inanıp almamazlık etmeyin. 20 Tl'ye çok güzel bir deneyim yaşatıyor oyun. Alıp keyifle oynarsınız. "Ruhsuz" diyen arkadaş en kısa zamanda oyun oynamayı bırakmalı.

BSC Misafiri

27.10.2023 15:34:53

0
PlayStation plus beleş verdi. Beleş dahi olsa Oynanmayacak kadar ruhsuz ve kötü bir oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız