Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Need for Speed: Most Wanted Remake Geliyor! İşte İlk Detaylar

 
 
Oyuncuların gözde yapımlarından biri olan Need for Speed: Most Wanted için yeni bir haber ortaya çıktı. Seslendirme sanatçısı ve oyuncu Simone Bailly, Need for Speed: Most Wanted'ın yeniden yapım sürümünün yapıldığını ve bu sürümün 2024 yılında geleceğini öne sürdü. Twitter üzerinden attığı gönderiyi kısa sürede sildi ancak bu süreçte gönderi hızla yayılmaya başladı.
 
Gönderide daha fazla detay yer aldı
 
 
 
Yayınlandıktan sonra kısa sürede silinen gönderide Bailly, Criterion Games' ekibini etiketledi ve EA stüdyosunun projeye dahil olduğunu öne sürdü. Ek olarak remake sürümün 2024 yılı içerisinde oyunculara sunulacağını belirten Bailly'nin oyunun 2005 yılındaki (2012 yılında çıkış yapan yeni bir sürümü bulunuyor) orijinal sürümünden bahsettiği bildiriliyor. Elbette şu anda resmi bir açıklama yer almıyor ancak böyle bir durum remake sürümünün arka planda geliştirildiğini gösteriyor.
 
 
 
EA Canada ve EA Black Box (şu anda bu stüdyo yok) tarafından geliştirilen 2005 yarış aksiyon oyunu NFS: Most Wanted, PS2, Xbox, GameCube, Nintendo DS, PC, Game Boy Advance ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Aynı yıl PSP için bir yan oyun olan Need for Speed: Most Wanted 5-1-0 yayınlandı.
 
Öte yandan EA, Şubat 2020'de yarış serisinin önceki dört oyununu geliştiren Ghost Games'i yeniden yapılandırmayı planladığı için Need for Speed oyunlarını geliştirme görevini Criterion Games'e geri verdiğini açıkladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle need for speed most wanted remake
Şarkıcı Nicki Minaj'ın Modern Warfare 2'ye Geleceği Söyleniyor PUBG: Battlegrounds Uluslararası Klan Savaşlarında Türkiye Avrupa'ya Karşı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Psychotechnic

14.7.2023 15:01:43

0
2012'nin Alpha görüntülerini tekrar izleyince gerçekten güzel bir proje gelecekmiş ama 6-7 ay içinde oyunu alelacele tamamlayıp bitirmek zorunda kalınca bütün konsepti kaldırıp çöpe atmışlar

İhsanblack02

13.7.2023 23:37:13

0
Blackbox da batırdı the run felaketini de gördük. Belki 1-2 saat eğlenceli sonrası bitsin diye oynuyor insan. Eade şirketi boşaltmış olabilir tabi o süreçe gelene kadar. Criterion da öyle ahım şahım değil. Bakalım nasıl olacak

Dhalsim

13.7.2023 20:14:22

0
Çok iyi haber..2012deki bağımsız bir oyundu..2005 remake diyor

BSC Misafiri

13.7.2023 19:39:52

0
şakamı bu? daha 1 saat önce oyunun grafik modlarını izliyordum. neyse fazla heyecanlanmaya gerek yok. sonuçta black box'sız most wanted sadece isim olarak vardır, örneğini 2012 yılında gördük. black box kapatıldığında serinin fişi çekildi bana göre.

BSC Misafiri

13.7.2023 18:19:55

0
genclik hatiralarimizin icine etmeye and icmisler. remake gelmeden orjinali tekrar oynayayim da icim rahatlasin. alirim bi pink slip
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed: Most Wanted ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
83 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız