Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NFS Most Wanted için RTX Remix Modu Geliştiriliyor: İşte Yeni Video

 
 
YouTube'da içerik üreticisi 'Big Boy' Need For Speed ??Most Wanted için yeni bir RTX Remix Modu üzerinde çalışıyor ve oyuna bu kapsamda Path Tracing efektleri eklemeyi hedefliyor. Şu anda modun ne zaman çıkacağına dair herhangi bir tarih olmasa da mod geliştiricisi yeni bir video paylaştı.
 
Videoda aydınlatma sistemi gösteriliyor
 
 
 
Yeni videoda Big Boy oyunun yeni aydınlatma sistemini sergiliyor. Mod sayesinde oyundaki renklere ince ayarlar yapıldığını görüyor ve bu düzeltmelerin final sürümüne yakın olduğu belirtiliyor. Ancak göreceğiniz gibi şu anda oyun düşük kalitedeki dokulara sahip olarak karşımıza çıkıyor.
 
Bildiğiniz üzere Need For Speed ??Most Wanted, 2005 yılında çıktı ve gerçekten de günümüz standartlarına göre bulanık dokulara sahip. Dolayısıyla mod geliştiricisinin bu dokuları elden geçirmek için bir yapay zeka aracı kullanacağını umuyoruz.  
 
İşte video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming need for speed most wanted ea criterion electronic arts need for speed most wanted vita ios iphone pc ps3 xbox 360
League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası Başlıyor! Cyberpunk 2077 Yeni Haberler: Devam Oyunu FPS mi TPS mi? 25 Milyon Satış

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed: Most Wanted ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
83 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız