Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Naval War: Arctic Circle'ın GamesCom Videosu

Bakalım nasıl savaşlar bekliyor bizi?

      Kısa bir süre önce duyurulan ve Paradox Interactive, Turbo Tape Games'in ortak çalışmalarından ortaya çıkan, Naval War: Arctic Circle adlı yeni RTS yani Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu GamesCom'a hazırlanıyor.
 
     2012 yılında PC'ye çıkması beklenen oyunun konusu bugünün teknolojisi baz alınarak yaratılan gemiler, savaş gemileri ve genel deniz kuvvetleri ile sizlere bir gerçek zamanlı strateji oyunu sunuyor. Bu güçlerin arasında NATO, Nordic (İskandinavya) Alliance, Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri de yer alıyor. İsminden de belli olacağı gibi Kuzey Kutup çevresinde geçecek olan oyun, bu ölümcül derecede tehlikeli sularda birbirlerini alt etmeye çalışacak ve bu denizlerin kontrolünü ellerinde tutmaya çalışacak. Oyunu oynayacak olan oyunculara hem denizin üstünde, hem de altında değişik stratejiler sunacak olan oyun GamesCom'da daha da detaylandırılacak.
 
    

Bu haberin bağlantısı
URL
PC RTS Naval War: Arctic Circle Paradox Interactive Turbo Tape Games
Lollipop Chainsaw'un İlk Videosu Yayınlandı World of Tanks Ödüle Doymuyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Naval War: Arctic Circle
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız