Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Naughty Dog'un Eş Başkanı Evan Wells Bu Yıl Sonunda Emekliye Ayrılıyor

 
 
Öne çıkan oyunlarla beraber karşımıza çıkan Naughty Dog'un eş başkanı Evan Wells, 2023'ün sonunda emekli olacağını açıkladı. Ekiple beraber çalışmanın heyecan verici olduğunu belirten Wells, emekli olana kadar Neil Druckmann ile beraber yönetimi üstlenmeye devam edecek.
 
Evan Wells ekip hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
Yıl sonunda emekli olmayı bekleyen Evan Wells ekip hakkında çeşitli açıklamalar yaptı ve şunları aktardı: "Burada çalışmak heyecan vericiydi. Öğrenebildiğim ve parçası olabildiğim her şey için çok mutluyum. SIE'deki ve diğer PlayStation Studios'taki tutkulu ve azimli ekiplerle iş birliği yapmak benim için bir zevkti. Böylesine etkileyici ve yaratıcı yeteneklerle bir arada olmak hafife alınacak bir durum değil. Her şey için çok teşekkür ederim."
 
Wells emekli olana kadar Naughty Dog ekibi Neil Druckmann ile beraber yönetilmeye devam edilecek. Ek olarak Alison Mori, stüdyo yöneticisi ve operasyon başkanı olacak. Bunun yanı sıra Arne Meyer, kültür ve iletişim başkanı ve Christian Gyrling ise teknoloji bölümüyle ilgilenecek.
 
Diğer taraftan Erick Pangilinan ve Jeremy Yates, sanat bölümlerinin eş başkanları olacak. Son olarak da Anthony Newman, üretim ve tasarım başkanı olarak yeni bir role geçecek.
 
Naughty Dog, The Last of Us, Uncharted ve daha fazlasıyla tanınan bir stüdyo olarak karşımıza çıkıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Naughty Dog
Microsoft, FTC Davasını Kazandı: Activision Blizzard Satın Alımının Önü Açıldı Çocukluğumuzun Oyunu Karateka, Remaster Sürüm Olarak Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Vendrick

12.7.2023 18:46:21

+3
artık daha çok sjw daha çok propagandaya hazır olun.

Persona_6

12.7.2023 12:26:00

+1
Emeklerine sağlık Evan, dünyanın en kaliteli oyunlarını Playstation severlere sunduğun için
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız