Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Natural Selection 2'den Sonra Denizler Altına

  
     Natural Selection 2 ile orijinal işler peşinde olduğunu belli eden Unknown Worlds'ten yeni bir oyun duyurusu geldi. Daha önce RTS ve FPS'yi birleştiren yapımcılar bu sefer daha eşsiz bir iş için kolları sıvamış. Subnautica isimli açık dünya oyunu ile RPG, keşif, Sandbox ve sinematik deneyimleri bir araya getirecekler.
 
     Subnautica şu an için prototip aşamasında ve yapımına yeni başlanmış. Ses kayıtları alınıyor, animasyonlar hazırlanıyor ve sahip oldukları teknolojileri kullanıp adapte etmeye çalışıyorlar. Oyun için yaratılmış zengin konsept tasarımlar ile etkileyici bir su altı dünyası yaratılıyor.
 
     Bu dokunulmamış su altı dünyasında gezerken ne kadar uzağa ve derine gidebileceğinizin sınırlarını siz belirleyeceksiniz. Çevre etkenleri sizi daha farklı denizaltılar üretmeye itecek, yaptığınız bu denizaltı tasarımlarıyla daha derinlere inip yeni yaratıklarla karşılaşacaksınız.
 
     Şu an için yapım aşamasına başlanılan projeden yeni bilgiler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Yapımcıların yayınlamış oldukları duyuru videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Subnautica Unknown Games Descend into the depths denizaltı
Super Smash Bros'un Çıkış Tarihi Belli Değil Yeni Nesil Konsollar Siber Saldırı Altında!

einhander

16.12.2013 15:03:43

0
enteresan fikir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Subnautica
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız