Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Namco Bandai'nin Yeni Oyunu Belli Oldu


     Sony'nin yeni nesil el konsolu PS Vita çıkmasına rağmen Japonya'da PSP'ye olan ilgi hala devam ediyor. Doğal olarak firmaların gözü de hala PSP üzerinde. Namco Bandai ise gene anime temalı bir oyun ile türü sevenlerin karşısına çıkacak.
 
     Hatırlarsanız firmanın bir teaser site açıp yeni duyurularını buradan yapacaklarını daha önceki haberlerimizde belirtmiştik. Her ne kadar bizi biraz heyecanlandırsa da bu yeni oyunun neredeyse tamamen Japon odaklı olduğunu öğrenmiş olduk. Shounen Jump dergisi firmanın yeni oyununun Hunter X Hunter olduğunu açıkladı. Oyunun çıkacağı platform ise az önce de bahsettiğim gibi PSP olacak.
  
     Hunter X Hunter, 1998 yılından beri devam eden bir seri. Hikayesi ise Gon adlı bir karakterin etrafında şekilleniyor. Öldü sandığı babasının yaşadığını ve ünlü bir avcı olduğunu öğrenen Gon, "Hunter Sınavı"na girmek için yola koyuluyor. tabi bu avcılık oyunu zorluğunun yanı sıra birçok kötü karakterin de girdiği bir sınav olma özelliğini taşıyor.
 
     Oyun ile animenin aynı hikayeye sahip olup olmayacağı ise şimdilik belli değil. Oyunun kış aylarında çıkış yapacağı da belirtilmiş. Açıkçası pekte beklediğimiz bir duyuru olmadı..
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Hunter X Hunter Anime Namco Bandai PSP Action Adventure
CD Projekt'in Haftaya Önemli Bir Duyurusu Var Atlus'tan 10 PSP Oyununda Kalıcı İndirim

Chidori

29.3.2012 21:32:35

0
PSP japonyada hâla ölmedi. Umarım oyun avrupaya da gelir yoksa kıt japoncamla anlayamayacağım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hunter X Hunter
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız