Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Namco Bandai, Knights Contract'ı Duyurdu


 
     Tekken serisi ile bilinen Namco Bandai'nin yeni aksiyon-macera oyunu Japonya'nın en ünlü oyun dergisi Famitsu'nun bu haftaki sayısında duyuruldu. (Famitsu haftalık bir dergi)
 
      Knights Contract olarak açıklanan oyun Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlanıyor. Dev yaratıklar, kaslı şövalyeler ve cadılarla dolu bir dünyaya giriş yapıyor gibi görünüyor.
 
      Oyunda biri erkek diğer kadın olmak üzere iki karakterimizin bulunacağı söyleniyor. Bunlardan erkek olanın adı Heinrich ve o ölümsüz bir savaşçı. Elindeki orak benzeri dev silahla düşmanlarına çok acı çektirecek gibi görünüyor.
 
      Kadın savaşçımız ise Gretchen adlı bir cadı ve bir büyü nedeniyle Heinrich ile beraber savaşmak zorunda. Gretchen aynı zamanda büyü saldırılarını kullanarak düşmanlarına zarar verecek.
 
     Umarız Namco Bandai'nin bu aksiyon- macera oyunu başarılı olur ve firmanın da son dönemlerdeki duraklaması sona erer. Oyunun Famitsu'dan taranan ilk görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Namco Bandai aksiyon macera Knights Contract
PES 2011'den İlk Oyuniçi Görüntü Lost Planet 2, Forza 3'den Esinlenmiş (!)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Knights Contract
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız