Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lost Planet 2, Forza 3'den Esinlenmiş (!)


 
    Lost Planet 2 bilim kurgu temalı bir shooter değil miydi? O zaman neden Forza Motorsport 3'den esinlenildi deniyor. Bende duyunca 'Ne alaka!' dedim ancak bu görüş bizzat Capcom yapımcısı Jun Takeuchi'den çıkınca dinlemekte yarar olduğunu düşünüyorum. 

     Takeuchi'ye, Xbox World 360'de yapılan bir söyleşi esnasında Lost Planet 2'nin Gears of War ve Halo dışında hangi oyunlardan esinlendiği soruldu;

    Takeuchi bu soruya; "Forza Motorsport 3 diyebilirim" şeklinde yanıt verdi ve ekledi, "Tamamen farklı bir kategori olduğunun farkındayım, ancak aerodinamik arayüzü beni çok etkilemişti. Lost Planet 2'nin Tek ve Çok kişilik oyuncu modlarındaki arayüz tamamen Forza 3'den esinlenmedir."  

    Lost Planet 2, iyice çorba oldu bana göre, Onlarca farklı oyun karakteri ve farklı kategoriden bir oyundan esinlenmeler... Bu arada seriye en son Killzone'dan hatırlayacağımız Helghast'lar eklenmişti.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Lost Planet 2 Capcom Xbox 360 PS3 Forza Motorsport 3
Namco Bandai, Knights Contract'ı Duyurdu Suda51, 3DS'e Göz Kırptı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lost Planet 2
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız