Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nacon, 60 Milyon Dolarlık Anlaşmayla Daedalic Entertainment'ı Satın Alıyor

 
 
Nacon, bu yıl içinde gerçekleşmesi planlanan 53 milyon Euro'luk bir anlaşmayla (yaklaşık 60 milyon dolar) Daedalic Entertainment'ı satın alacağını duyurdu. Nacon ve Daedalic Entertainment, çıkışı yaklaşmakta olan The Lord of the Rings: Gollum için zaten bir ortaklık kurmuştu. Nacon bu satımla beraber birkaç IP'yi bünyesine dahil edecek ve Daedalic Entertainment'ta her türlü desteği sağlayacak.
 
Daedalic Entertainment, 2007 yılında Almanya'nın Hamburg kentinde kuruldu. Stüdyo 90'dan fazla oyun yayınladı ve 78 çalışana ulaştı. Daedalic, Deponia serisi, Shadow Tactics, Blackguards, The Whispered World ve daha fazla oyunu geliştirdi. 
 
Nacon başkanı ve CEO'su Alain Falc bu alım hakkında şunları söyledi: "Gollum'daki mevcut iş birliğimiz aracılığıyla Nacon ve Daedalic, oyunculara benzersiz bir deneyim sunmak için yola çıktı. İki stüdyonunda da aynı değerleri ve aynı hedefleri paylaştığını biliyorduk. Bu nedenle, birlikte daha ileri gitmek mantıklı görünüyordu ve bu satın alım işleminden son derece memnunuz. Bu, Nacon'un stratejisinde önemli bir adımı temsil ediyor." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Nacon Daedalic Entertainment
Hayatta Kalma Korku Oyunu On Air için Ray Tracing Fragmanı Yayınlandı ANNO: Mutationem, 17 Mart'ta PS4, PS5 ve PC'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız