Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NFS: Most Wanted'dan Yeni İnceleme Notları


     Need for Speed hayranlarının merakla beklediği NFS: Most Wanted, Edge tarafından yapılan ilk incelemesinde 9 puan alarak bizleri oldukça şaşırtmıştı. Şimdi ise oyuna ait yeni incelemeler yayımlanmaya başladı.
 
     Oyun dünyasının önemli dergilerinden bir tanesi olan GameInformer'dan da 9 puana layık görülen oyunun, şu ana kadar aldığı en düşük puan ise 8. Umarız oyun adına yakışır kalitede olarak, oyundan pek umudu olmayan oyuncuları şaşırtır. Yeni inceleme puanlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 Polygon – 8.5/10
Game Informer – 9/10
Joystiq – 4/5
GameRevolution – “B+”
Giant Bomb – 4/5
VentureBeat – 85/100
Eurogamer – 8/10
OXM – 8/10

Bu haberin bağlantısı
URL
need for speed most wanted ea criterion electronic arts need for speed most wanted vita ios iphone pc ps3 xbox 360
Halo 4 - Spartan Ops: 1. Sezon Tanıtım Videosu Gameloft, 11 Oyununu Windows Phone 8'e Getiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.6.2013 11:30:32

0
mükemmel bir oyun kesinlikle denemeniz gerek çokta zevkli oynamasını bilmeyen oynamasın kötü yorumda yapmasın. ayrıca modıfiye anlayışınız ejderha alev falan :D bırakın oda kalsın ben çok beğendim kız olmama rağmen çok çok seviyorum ayrıca sizin bu eksikliklerin hepsini tamamlıyorum bence sizde bir eksiklik olabilir ;) need for speed tüm serilerinin en üstü işte daha ne istiyosunuz gençler ;)

sadekar42

15.1.2013 20:14:46

0
Direksiyon ile oynanırmı bu oyun

BSC Misafiri

3.12.2012 16:36:34

0
rengi şunlar gri beyaz mavi yeşil oyunu indireli de 1sene oluyor oyunu oynuyamıyorum arkaş!

Minova

1.12.2012 19:48:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Gerçekten modifiye yok mu ya ? Hay ben böyle işin....Keşke Blackbox yapsaydı oyunu.En azından ortaya bir senaryo çıkardı ( The Run kadar olsun yeter.Hiç yoktan iyidir ).Benim düşüncelerim şu yönde ; - Sürüş dinamiği Hot Pursuit ( 2010 ) gibi olsaydı - Senaryo en azından The Run gibi olsaydı - Modifiye Underground 1 ve 2 gibi olsaydı - Polis kovalamacaları Most Wanted'daki gibi zevkli olsaydı - Araç sesleri Shift 2 gibi olsaydı - Grafikleri bu oyundaki gibi aynı olarak sunulsaydı - Araç çeşitliliği daha fazla olsaydı - İlk Most Wanted'deki gibi ağır çekim özelliği olsaydı - Ve en önemlisi firmanın başında Codemaster Racing veya Rockstar Games olsaydı ortaya bunun gibi b**tan bir oyun çıkmazdı.
Her şey doğru shift 2 seslerı yanlış shift 2 deki araç sesleri berbat underground 2 dekı ve most wanted dakı sesler gerçege çok yakın

BSC Misafiri

9.11.2012 11:04:56

0
Oyunu henüz oynamadım fakat nfs serileri her zaman ilgimi çekmiştir. Bazı versiyonları oynamakta zorluk çektiysem de görsel ve ses efektleri konusunda henüz daha iyisini görmüş değilim. Zaten piyasadaki rakiplerine kıyasla en çok ekibin, altyapının ve organizasyonun olduğu oyun nfs. Umarım emeklerinin karşılığnı alıyorlardır.

nuvolari

9.11.2012 08:33:35

0
Oyunu İlk oynadığımda kontroller baya zorlartırılmış dedim, hatta bi kaç yarıştan sonra bu oyun oynanmaz deyip kapattım. Ertesi gün tekrar denedim ufaktan alışmaya başladım, sonra oyun seyri gayet iyi gitti. Kontrollere alışınca, yol kornerlerinden sinema aksiyonu oluştururcasına manevralar alabiliyorsunuz. oyunun tek artısı, görsellik denebilir sanırım, eksileri olarak hikaye iyi değil, boş boş amaçsızca hadi bi sonrakini yeneyim dedirtiyo... oyunun sonuna doğru neredeyse tüm arabalar aynı özelliklerde eşit güçlere sahip ve hiç bir araçta çizimleri dışında karakteristik bişey kalmıyor... sadece elinizde hiç bişey yoksa 2 günlük orta derece eğlence kaynağı, daha fazlası değil.

evilhuman

4.11.2012 21:08:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: MGEDK Nedir bu oyundan istediginiz... bence oyun criterion games in yaptigi en basarili oyun... grafikler ve sesler sahane,kontrolleri de cok guzel... klavyeyle yaris oyunu mu oynanir allah askina. Gamepad imle inanilmaz zevk aldim oyundan ve dr ye duser dusmez alacagim sahsen. Ben olsam 9/10 veririm o da isim yanlisligindan. Nfs ruhunu yansitmiyor ama burnout isimli olsaydi yilin yaris oyunu adayiydi.
Sizinkine benzer beklentilere veya fikirlere sahip olmayanlar için fiyasko bir oyun. Bu kadar basit. Zaten yorumlara bakarsanız insanların neler beklediğini de anlamış olursunuz.

uruh

4.11.2012 16:10:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri g27 direksiyon seti sahibiyim. merak ettiğim şey oyunda manuel vites+ debriyaj desteği mevcutmu? oyun eski nfs ler gibi aşırı arcade ve direksiyon setimin debriyaj özelliğini desteklemiyorsa bu oyun benim için çöptür...
manuel vites bile yok kardeş ne debriyajı. force feedback b.k gibi.

uruh

4.11.2012 15:49:50

+1
quote:

Orijinalden alıntı: MGEDK Nedir bu oyundan istediginiz... bence oyun criterion games in yaptigi en basarili oyun... grafikler ve sesler sahane,kontrolleri de cok guzel... klavyeyle yaris oyunu mu oynanir allah askina. Gamepad imle inanilmaz zevk aldim oyundan ve dr ye duser dusmez alacagim sahsen. Ben olsam 9/10 veririm o da isim yanlisligindan. Nfs ruhunu yansitmiyor ama burnout isimli olsaydi yilin yaris oyunu adayiydi.
klavyeyle araba mı sürülür diyon kendin gamepad le oynamışın... direksiyonda drift yapmaya başladığında direksiyon içtarafa dönüyor hala force feedback bile bişeye benzemiyo bu oyunda. 6/10 bile çok.

exlive

4.11.2012 12:35:33

0
Söylenenlere ek yoldaki herşey ekrana çarpıyor araç ne dayanıklıymış tam gaz kaza yapıyoz araç pert oluyor yola devam ediyoz hep havada araba ne çok seviyorlar araba uçurmayı araç modifiye halde bile 1.level polisler bizi gelip geçiyo arkadaş daha birsürü önemli eksikler.

Shade.Anqer

3.11.2012 21:55:47

0
Ben Şahsen Çok Büyük Umutlarla Beklemiştim Oyunu 24 Saat Bile Oynamadım Oyunu Ama -Rsan- Arkadaşımın Dediği Gibi Serinin En Kötü Oyunu :/ Oynanış O Kadar Zorlaştırılmışki Hemen Her Dakika Kaza Yapıyor Araba Her Kazada Sinirden Alt+F4 Çekiyorum Henüz Almayı Düşünen Arkadaşlar Varsa Almamanızı Öneririm..

Tigerspeed

2.11.2012 12:41:56

0
EA yine iyi para yedirmiş oynadığım oyun bu puanları alıyorsa heralde horizon 100 üzerinden 450 falan almalı.Grafiten başka birşeyi olmayan bir oyun.Nfs burnout işinede el attı söylemek istediğimi anlayan anladı hayırlı olsun NFS battığın oyun bu oyun oldu bence.

CuneytBora

2.11.2012 00:35:59

+2
burada yazılanların hepsını okudum arkadaslarıma aynen katılıyorum hıkaye yok bır garaj yok modıfıye yok arac kontrolu zorlasmıs bırde 3*5 tane yarıs noktası var baska bır sey yok bırde hosuma gıtmeyen tarafı kullanıdıgın arabadan kazandıgın modıfıye ve puanları baska arabalarada uygulayamıyorsun bu cok sınır bozucu arabayı degıstırcem dedın mı hop bastan aynı seylerı yapıyorsun cok sıkıcı ama grefıklerıne dıyecegım bırsey yok harıka olmus ama ıcı bos. 10 uzerınden 4 verıyorum İos takı most wanted bıle daha guzel ve sade olmus ayrıca onda garajımız bıle var .

BSC Misafiri

1.11.2012 16:49:52

+1
şimdi bu oyunda hikaye yok mu ? modi,fiyede yok e o zaman bu nasıl most wanted oluyor ?

evilhuman

1.11.2012 12:53:40

+1
Oyun yalnızca grafikten ibaret. Kontrol konusunda fazla bir şey söylememe gerek yok çünkü ben daha çok simülasyon oyunlar oynadığım için böylesine arcade oyunlar çocuk oyuncağı geliyor. (Kontroller çok kolay benim süper oynadığımdan değil) Muazzam bir hızdayken yalnızca bir el freni dokunuşu ile çok keskin virajları alabilmek bana hiç zevk vermiyor açıkçası. Oynarken hoşuma gitmeyen bir sürü şeyle karşılaştım: * Hikayesiz bir oyunu asla sevemem. * Direk olarak Aston Martin gibi bir canavar ile oyuna başlamak. * Her yarıştan sonra arabayı upgrade etmek. * Oyun içinde hiçbir şeyle uğraşmamak; araba almak yok, modifiye etmek yok... * Yol kenarlarında duran araçların yanına gidip yenisini almak. * Yarış içinde belirli noktalardan geçince aracın renginin değişmesi... gibi bir çok unsur hiç hoşuma gitmedi. Sonuçta arcade bir oyun ama içinde biraz da olsun mantık unsurları barındırması gerekirdi. Yüksek puanlar almış ama ben bu oyunu pek sevmedim. Bana göre eski Most Wanted bu oyundan çok daha güzel.

lordelrond35

1.11.2012 10:43:26

0
Oyunun berbat olduğunu idda eden arkadaşların beklentisi neydi onu merak ediyorum açıkcası.Bi araba alıp full modifiyenin ardından vızır vızır yarış geçip 2 günde oyun bitirmeyi mi bekliyorlardı oyun zor biraz yani kontroller ilk most wanteddeki gibi çocukça değil arabayı biraz upgrade edip donattıktan sonra arabanın gerçek kontrollerine ve tabiki hızına ulaşıyorsunuz.oyun gayet güzel arkadaşlar nfs fanları mutlaka oynar bu oyunu.NFS shift1-2 hariç bütün seriyi oynayıp bitiren birisi olarak söylüyorumki nost wanted 2012 çıkan en iyi nfs oyunudur.Bence tabiki:D:D

FERFEROS

1.11.2012 10:39:24

+1
Az önce 40 dakika kadar oynadım.Grafikten başka bir şey yok.Senaryo yok.Sürüş berbat. Eğer satın almayı düşünen varsa sakın parasını boşa harcamasın. En fazla 5 puan almalıydı.O da grafikten. Çünkü başka bir olayı yok oyunun.

Braynt88

1.11.2012 07:58:20

+2
Hayatımda gördüğü en berbat NFS Oyunudur herhalde ne bir senaryo var ne bir modifiye var araçları yol kenarlarından buluyuorsun tam anlamıyla berbat ..

BSC Misafiri

1.11.2012 00:51:20

0
Grafikleri son derece iyi ama oyunda tam olarak ne yapılacağı hakkında bişey anlamadım ben ce nfs run daha iyiydi

ozqur333

1.11.2012 00:23:19

0
DİKKAT AZ DA OLSA SPOILER İÇERİR. bilmiyorum ama çok büyük umutlarla yükledim oyunu daha doğrusu bekledim tv reklamları haberler modifiye yapılması felan zannettik ki bize eski araba yarışı tutkusunu tekrar yaşatıcak olmasını sanmamızdı. Ama ben o eski zevki alamadım eskiden saatlerce başından kalkmadığım most wanted undergroung carbon zevkini alamıyorum 2-3 NFS oyunudur. Belki bu oyun eski araba yarışı zevkini geri getirir diye umdum yok easypad denilen bir sistem var ordan şehirden bulduğun arabalardan istediğini seçiyorsun devam ediyorsun bir garajın bile yok modifiye için bile bir yere gitmiyorsun yol üstünde modifiye yapıyorsun bilmiyorum oyunu sadece 30 dk oynadım çıkardığım sonuç bu.He birde grafiklerde fark yok bilmiyorum ekran kartım gtx 680 değil veya bir hd7970 değil hd6850 kullanıyorum ultra ayarlarda 45 ile 60 fps arası oynuyorum. Ben shift'de run'da birde bu oyunda aynı grafikleri gördüm zaten run'ın grafikleri fena değildi ancak yeni nesilde geliştirirler artık. Ama oyundaki fizik motoru olsun gece ve gündüz olayının karışık olması[most wanted ve carbon ya gece ya gündüz oluyordu] araç hasarlanması,çevre etkileşimi[toprak bir alandan geçtiğimizde arabanın kirlenmesi gibi] çok iyi yapılmış. Birde unutmadan şunu eklemek istiyorum pc versiyonunda iki kamera açısı var maalesef ki araç içi görüntü yok evet dediklerim bu kadar.

aterikasedi

31.10.2012 22:30:23

+4
En fazla 20dk oynayabildim.Tüm seri içinde en kötü oyunlardan biri.

Braynt88

31.10.2012 22:01:56

0
bu oyunan birşey anlayan varmı ben anlamadım da bence berbat..

Gambit2

31.10.2012 19:15:32

0
Arkadaşlar oyunda modifiye diye bir şey yok. Ayrıca garajımız da yok. Sürekli aynı arabayı kullanamıyoruz. 5-6 yarış arayla araba değiştirmek zorundayız. Araba satın alma diye de bir olay yok. Haritada sağa sola serpiştirilen arabaları alıp kullanıyoruz. NFS Most Wanted'da yüksekten düşerken ağır çekim vardı fakat bu oyunda yok. Araba kontrol etmekte çok zor. NFS Most Wanted ile bir alakası olmayan bir oyun olmuş. Oyunda buram buram Burnout Paradise havası var. Oyun aşırı derecede aksiyon var. Bazen oyunda güneş ekrana öyle çok vuruyor ki yolu bile göremiyoruz. Açıkçası ben böyle bir oyun beklemiyordum. Benim vereceğim not 10 üzerinden 5 olurdu oda sırf grafik için.

Tall Man

31.10.2012 17:29:00

0
Grafikleri Frosbite la garantiye alıp bi kaç çarpma animasyonu eklemekle oyun olmuyor . Bunu yapan Moh:W notunu da aldı ve şahsen bu oyunun bu notları almayı hak etmiyor.

Guest-73181344B

31.10.2012 13:42:16

0
Oyunu bitirdim. grafikler güzel. Özellikle ekranın tozlanması hiç hoş olmamış aksiyonun dibine vururken ekranda görüntü kaybı sinirleriniz bozabilir. Kontroller Hard da bayağı zorlaşıyor. Zorlaşıyor derken Hardda her zor köşeye bir tane dangalak araba bırakmışlar. O dangalak başı boş araca ya siz tosluyorsunuz yada rakipleriniz çarpıp sizin önüne atıyor :) Senaryo diye birşey yok. Sürrealis bir kaç video bozması o kadar. Araçlar arası güç dengesi diye bir şey yok. Rakibinizi duvara toslatsanız bile 3 saniye sonra dibinizde bitiyor. Lakin çarpan siz iseniz gitti yarış. Easy Drive saçmalığı NFS yi bitirmiş. Eskiden modifiye garajlarında saatler harcarken şimdi iki tuşla tamam. Harita Hatta şehrin ismi bile Burnout'tan çalıntı. Anlatan kadın bile aynı daha ne diyim. Resmen Burnout Mostwanted olmuş. Burnout'u oynayanlar bilir. NFS ölmüştür. EA Bükemdiği bileği öpüp kızı tecavüzcüsü ile evlendirmiştir "Criterion" :) oyun 10 üzerinden 6 veya 7 alır benden.

erdemguven

31.10.2012 09:04:24

+1
arkadaşlar oyunu dün yükledim oynadım, grafikler muazzam, heleki texureler, güneş ışınları yansımalar muhteşem. bi enteresan yapmışlar ya. yani şehrin bi kaç notasında bulunan garajlar var, içinden geçtiğimizde araba tamir ediliyor (hadi bunu anlarım) rengi değişiyor yaa.. gta 2 gibi :D keşke öyle yapmasalardı tüm ciddiyeti gitti banagöre..oyunun ana menü olayı güzel olmuş yüzeysel olmuş num6 ya basınca yarışlar garajlar araba seçimleri falan çıkıyor. fakat ciddiyeti falan gitmiş yaa seneryo göremedim. most wanted diye çıkmarmasalardı keşke. ya arkadaş zormu ya, eski most wanted ı aynen al, grafiklerini yenile gideri var... niye böyle yapıyorlar anlamadım. cıvkını çıkarıyorlar adamlar yeni bi tarz arıyorlar. yarış oyunu lan bu işte... çok karıştırdılar oyunu. bi düzgün shift serisi, oda simulasyon olarak geçiyor zaten. 2 ye bol oyunu, bi shiftden çıkar:yasal yarışlar simulasyon kontroller, bide run gibi aksiyon seneryolu, daha kolay yüzeysel kontroller koy. most wanted kontrolleri runa göre daha zorlaştırılmış geldi bana... belki ilerleyen bölümlerde alıcağım arabalarda değişir ama.... nebiliim çok daha güzel şeyler yapılabilir bugün hala underground 2 yi oynayanlar var, oynanırda oyun. mis gibi oyun ya düşünseneze o oyunu bu grafiklerde... yok işte yapmıyorlar.... sizler nasıl buldunuz oyunu ? ilerleyen varmı ?

2K

31.10.2012 02:21:30

+1
Bu oyun 8.5 , 9 gibi puanlar alıyor ise Forza Horizon'a kaç vermek lazım merak ediyorum.Oyunun ben puanlarının çok düşük olmasını bekliyordum çünkü boş yere bir isim kullanma isimden oyun satma amacı var oyunun adı Most Wanted.MW'den ne beklersiniz modifiye , senaryo oyunda hiç biri yok MW ruhuna atmosferine uzaktan yakından ilgili bir şey yok.

MGEDK

30.10.2012 22:30:29

-2
Nedir bu oyundan istediginiz... bence oyun criterion games in yaptigi en basarili oyun... grafikler ve sesler sahane,kontrolleri de cok guzel... klavyeyle yaris oyunu mu oynanir allah askina. Gamepad imle inanilmaz zevk aldim oyundan ve dr ye duser dusmez alacagim sahsen. Ben olsam 9/10 veririm o da isim yanlisligindan. Nfs ruhunu yansitmiyor ama burnout isimli olsaydi yilin yaris oyunu adayiydi.

alito

30.10.2012 21:24:10

+2
puanlar şişirme bence. pek güvenmiyorum bu puanlara ama zevk meselesi tabi. kimisi beğenir, kimisi beğenmez.

CWaRRioR

30.10.2012 19:52:06

+5
Oyun zaten rengini belli etmemiş miydi? Oyunun adı geçmese kimse o videolara Most Wanted demezdi zaten. Most Wanted makyajlı Burnout gibi birşey olmuş. İlk oyunun ruhunu kesinlikle taşımıyor. Ayrıca NFS serisi benim için ilk Most Wanted sonrası son buldu, sonraki oyunları bana göre hep hüsran oldu. Neden oyuncuların sesine kulak verip buna uygun bir içerik sunmuyorlar anlamıyorum. Önceki oyunda bulunan araç satın alma, modifiye etme türü unsurlar sahiplik duygusu oluşturuyor ve oyuna bağlayan etmenler. Fakat bu oyunda bildiğim kadarıyla araçları buluyorsunuz... Sadece bu bile bu devam yapının orjinal Most Wanted'dan çok uzak bir yapım olduğunu gösteriyor. Bu oyun 9 puan alabiliyorsa, benim gözümde NFS High Stakes ve Porsche zamanına göre 12/10 alması gereken oyunlardır.

huso44

30.10.2012 19:14:36

+3
o kadar berbat bi oynanabilirlik varki. arabayı yolda tutamıyoruz. ayrıca ne kadar çok ucuyoruz yaa. lanet bi oyun. daha yeni oyundan çıktım geldim. kafayı yetirdir bu oyun. 2/10 anca eder....

gamerasi

30.10.2012 19:10:56

0
Bu oyunun Vita versiyonu Metacritic'te 80 ortalamayı tutturursa, hemen alacağım.

RealArek

30.10.2012 18:48:54

0
Multiplayer merak ediyorum multiplayer ilgili pek haber yok.

Fatal1ty.

30.10.2012 18:04:43

0
Oyun multiplayer olarak çok zevkli aslında. Bu yüzden yüksek notlar alıyor. Fakat singleplayer olarak Burnout: NFS Edition olmaktan ileri gidemiyor. Nerde o eski NFS'ler.

Zoginet

30.10.2012 18:04:38

+3
Not Wanted

bocekgrafik

30.10.2012 17:58:32

+1
Yeni yarış oyunlarının kontrolünün zor olmasının esas nedeni, millete zorla direksiyon aldırtmaya çalışmaktır. "Eskisi gibi klavyeyle oynayamazsınız" diyor yani adamlar. Oyun için konsol ya da PC'ye para dök, oyuna para ver, joistik joypad ya da direksiyon setine para ver. Ne bu ya? Resmen soygun düzeni. Tabi bunları yapmak için de gelişmiş grafikler ile milleti avlamaya çalışıyorlar. Oynanış iyi olmadıktan sonra gerisi traş benim için.

kratos_03

30.10.2012 17:54:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: herter_12 forza horizona devam zaten most wated optimizasyonuda berbat pc de
ps3 te de berbat optimizasyon ara ara ksma yapıyor çok fena...

herter_12

30.10.2012 17:39:43

0
forza horizona devam zaten most wated optimizasyonuda berbat pc de

Project Scorpio

30.10.2012 17:31:52

+2
Lan şu oyuna o kadar puan verilir mi yazik ya

BSC Misafiri

30.10.2012 17:23:20

0
Gerçekten modifiye yok mu ya ? Hay ben böyle işin....Keşke Blackbox yapsaydı oyunu.En azından ortaya bir senaryo çıkardı ( The Run kadar olsun yeter.Hiç yoktan iyidir ).Benim düşüncelerim şu yönde ; - Sürüş dinamiği Hot Pursuit ( 2010 ) gibi olsaydı - Senaryo en azından The Run gibi olsaydı - Modifiye Underground 1 ve 2 gibi olsaydı - Polis kovalamacaları Most Wanted'daki gibi zevkli olsaydı - Araç sesleri Shift 2 gibi olsaydı - Grafikleri bu oyundaki gibi aynı olarak sunulsaydı - Araç çeşitliliği daha fazla olsaydı - İlk Most Wanted'deki gibi ağır çekim özelliği olsaydı - Ve en önemlisi firmanın başında Codemaster Racing veya Rockstar Games olsaydı ortaya bunun gibi b**tan bir oyun çıkmazdı.

agolasmet

30.10.2012 17:01:39

+2
medal of honordan sonra beni yanıltan ikinci oyun...grafikler iyi gerisi berbat...ea ve criterion ne yapmaya çalışmış anlamadım...bu kadar mı boş olur bir oyun...anlaşılan o ki ea oyunlarına para verilmez alınmaz bilgisayarınızda kapladığı yerlere bile yazık...asıl problem criterion gibi bir firmanın böyle bi oyunu hangi mantıkla yaptığı...senaryo yok oynanış berbat karmakarışık abuk subuk bir oyun

BSC Misafiri

30.10.2012 16:49:27

+4
Hüsrana uğradım,eski most wanted ile karşılaştırmak çok büyük hata olur,most wanted ismini kullanarak hit yapmaya çalışmışlar ama oyun çok vasat,grafikler güzel,sadece güzel. senaryo:yok oynayış:kötü eğlence:sıfır modifiye:o da ne? :) grafikler:başarılı. Neden ısrar ediyorlar ellerinden eski oyunun benzerini yapmak gelmiyor mu anlamak mümkün değil?

BSC Misafiri

30.10.2012 16:47:43

-2
g27 direksiyon seti sahibiyim. merak ettiğim şey oyunda manuel vites+ debriyaj desteği mevcutmu? oyun eski nfs ler gibi aşırı arcade ve direksiyon setimin debriyaj özelliğini desteklemiyorsa bu oyun benim için çöptür...

BERATTAN

30.10.2012 16:37:38

0
katılıyorum aracı kontrol etmek çok kötü hikaye desen oda yok beklentinin çok altında bir oyun olmuş oyn uyorum şuan
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri oyunun grafikleri güzel fakat oynanış bence hiç iyi değil. araç kontrolü cok zor. hikaye ve modifiyede yok oyunda. nası bu kadar yüksek puan veriyolar anlamıyorum

nForcer

30.10.2012 16:35:52

0
Bunu oynayacağınıza Midnight Club: Los Angeles oynayın daha iyi. Oyun başarısız bir Midnight Club klonu olmaktan öteye gidememiş. Bu arada Rockstar artık Midnight Club 5'i duyursa da doğru dürüst bir yarış oyunu oynasak.

Sulu Çor Kağan

30.10.2012 16:23:42

0
modifiye yoksa almayayım, siliyorum listeden.

BSC Misafiri

30.10.2012 16:12:24

+1
oyunun grafikleri güzel fakat oynanış bence hiç iyi değil. araç kontrolü cok zor. hikaye ve modifiyede yok oyunda. nası bu kadar yüksek puan veriyolar anlamıyorum
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed: Most Wanted ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
83 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız