Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA Takımlarından Philadelphia 76ers, Oyuncu Ürünleri Üreten HyperX ile Partnelik Anlaşması Yaptı

 
     Oyun dünyasıyla profesyonel sporları bir araya getiren anlaşmalara bir yenisi eklendi. Bundan böyle Philadelphia 76ers'in resmi bir kulaklık sponsoru var; HyperX.
 
     Oyunculara yönelik ürettiği üst seviye klavye, mouse ve özellikle kulaklıklarla bilinen HyperX ile hem Philadelphia 76ers hem de 76ers'in sahibi olduğu Dignitas isimli e-spor takımının sponsorluk anlaşması yaptığı resmi olarak duyuruldu. Bundan böyle hem kulübün hem de kulübe bağlı e-spor takımının resmi kulaklık sponsoru olan HyperX'in ürünlerini bundan sonra oyuncuların üzerine daha sık göreceğimiz kesin.
 
     Profesyonel spor kulüpleri çatısı altında oluşan e-spor takımları gerek ülkemizde gerekse dünyada sıklıkla rastladığımız bir durum. Bakalım e-sporun profesyonel spor branşları ve kulüpler üzerindeki etkileri gelecekte ne gibi gelişmelerle karşılaşmamıza neden olacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameinformer philadelphia 76ers hyperx dignitas
The Sims 4'ün Xbox One'daki İndirme Boyutu Belli Oldu Playstore'dan Cities: Skylines ve Ek Paketlerinde İndirim Kampanyası
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Frobe

21.10.2017 02:57:27

0
HyperX Cloud 2, ömrümde kullandığım en iyi gamer kulaklığıdır ve şiddetle tavsiyemdir. Satın alırsanız Equzalizer APO isimli yazılımı indirin ve bass'a bi' tık fazla ayar verin. Gerçekten muhteşem.

BSC Misafiri

20.10.2017 20:09:09

0
Allen ıverson efsaneeeydi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız