Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstore'dan Cities: Skylines ve Ek Paketlerinde İndirim Kampanyası

 
     Son yılların en başarılı şehir simülasyonu oyunlarından Cities: Skylines için Playstore'da indirim kampanyası başlatıldı.
 
     Önümüzdeki 2 gün boyunca Cities: Skylines ve ek paketlerine %75'e varan indirimli fiyatlarla sahip olabileceksiniz. Buna göre; Cities: Skylines %75 indirimle 18,50 TL, Cities: Skylines - Snowfall DLC'si %75 indirimle 5 TL, Cities: Skylines - Content Creator Pack: Art Deco DLC'si %50 indirimle 9 TL, Cities: Skylines - Natural Disasters DLC'si %50 indirimle 14 TL ve Cities: Skylines - Content Creator Pack: High-Tech Buildings %50 indirimle 9 TL gibi fiyatlardan oyuncularla buluşuyor.
 
     Kampanya sayfasını buradan ziyaret edebilir ve eğer hala deneyim etmediyseniz Cities: Skylines için bu indirimli fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstore cities: skylines paradox colossol order pc simülasyon
NBA Takımlarından Philadelphia 76ers, Oyuncu Ürünleri Üreten HyperX ile Partnelik Anlaşması Yaptı Fire Emblem Warriors'ın Tüm DLC İçerikleri Ortaya Çıktı

jedi39

21.10.2017 04:13:51

0
Ben mi yanlış görüyorum yoksa Snowfall hariç geri kalanının steam fiyatı daha mı ucuz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cities: Skylines
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız