Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA, NBPA ve 2K Lisans Anlaşmalarını Yeniledi

 
National Basketball Association (NBA), National Basketball Players Association (NBPA) ve 2K uzun vadeli ortaklıklarını uzattıklarını duyurdu.

Eric Fisher, SportsBusiness Journal ve Wall Street Journal'in raporuna göre, yedi yıllık anlaşma 1.1 milyar dolar değerinde.

Anlaşmaya, toplamda 40 milyon kayıtlı kullanıcıya sahip ve Çin'de en fazla oynanan online spor oyunları NBA 2K Online ve NBA 2K Online 2, NBA 2K Playgrounds 2, NBA 2K Mobile ve dünya genelinde 86 milyondan fazla satan NBA 2K serisi dahil.
 
NBA komisyon üyesi Adam Silver: "Tüm basketbol hayranları NBA 2K aracılığıyla NBA takımları ve oyuncuları ile etkileşim ve bağlantı kuruyor. NBA 2K serisinin büyük popülaritesini ve basketbolun küresel anlamda büyümesini geliştirmek için Take-Two ve NBPA ile ortaklığımızı genişlettiğimiz için çok memnunuz."

NBPA İcra Direktörü Michele Roberts: "NBA 2K, hem oyuncularımız hem de hayranlarımız için NBA kültürünün önemli bir parçası oldu. Bu anlaşmayı NBPA'nın adına başarıyla pazarlamak için THINK450'ye teşekkür ederiz. League ve Take-Two Interactive ile bu ortaklığı sürdürmeyi merakla bekliyoruz." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Operation Sports
Dragon Age: Origins'in Hayran Güncellemesi 790 Hatayı Düzeltiyor Layers of Fear 2 için Yeni Bir Fragman Yayınlandı

FlightClub

22.1.2019 14:47:51

0
Yakışır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız