Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Multiplayer RTS Arayanlara: Hardware Shipbreakers

Homeworld dendi mi akan sular durur!
 
     Homeworld serisinin eski Relic Entertainment çalışanlarından oluşan Blackbird Interactive, Hardware: Shipbreakers isminde yeni bir multiplayer tabanlı RTS duyurmuştu. Genel olarak konsept tasarım olarak görünen tanıtım videolarından sonra ilk oynanış görüntüleri yayınlandı.
 
     Hardware'de LM-27 isimli bir yabancı gezegenin keşfi konu alınıyor. Kumlarla kaplı çorak topraklardan oluşmakta olan bu gezegen aslından tarihten önce yaşanmış devasa savaşlara tanıklık etmiş ve yüzeyinde yatan dev gemiler nedeniyle muazzam bir gemi mezarlığına dönüşmüş. Biz de burada konuya dahil olarak bu gemi kalıntılarını yağmalamak için yola koyuluyoruz. Elbette işin ucunda kaynaklar ve para olunca bu iş için kolları sıvayan tek kişi biz olmuyoruz. Hazinelerle dolu zenginlikler ve hayatta kalma arasında ince bir çizgi var Hardware'de.
 
     Oyunun ilk beta testleri yakın zamanda başlayacak, oyunun web sitesinden kaydınızı yaptırıp gemilerinizin motorlarını çalıştırmaya başlayabilirsiniz. Hardware: Shipbreakers'ın ilk duyuru ve oynanış videolarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. Özellikle gezegen atmosferi ve oyunda kullanılan renk tonları oldukça başarılı duruyor.
 
 



Bu haberin bağlantısı
URL
homeworld homeworld 2 blackbird interactive hardware hardware shipbreakers rts strateji
Payday 2'den Oynanış Videosu + Ön Alım Bilgileri Xbox One Kontrolcüleri Ne Kadar Dayanıklı?

xenferious

30.5.2013 20:25:06

0
Starcraft 2 den vardı ama olsun arıyorduk iyi oldu cok güzel görünüyor oyun umarım oynanabilirlik falan güzel olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Homeworld: Deserts of Kharak
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız