Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Multiplatform Oyunlarda PS4 Tercih Edilecek"


   Japon oyun kaynaklarından 4Gamer'a bir röportaj veren Sony yetkilisi Shuhei Yoshida'nın açıklamaları gelmeye devam ediyor. Shuhei Yoshida, röportajı sırasında multiplatform oyunlardaki Xbox & PlayStation çekişmesine değindi.
 
   Yaptığı açıklamalarda Yoshida, yeni nesil konsollarla birlikte multiplatform oyunlarda oyuncuların PS4'ü tercih edeceklerini belirtti. Röportajında Yoshida, "PlayStation 4'le birlikte oyunculara rahat oynanış sunuyoruz. Daha iyi grafik kalitesi, daha rahat bir kontrolcü, kullanıcı dostu sistemle birlikte oyuncuların multiplatform oyunlardaki tercihi PS4 olacak." sözlerini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
PS4'ün Paylaşma Özelliğine Kısıtlama Pacific Rim Video Oyunu Listelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

GamerHand

30.5.2013 09:19:16

0
Haber yukarida :) Cevaplar ve bana fan boy diyenlerde :) Ne demisim 15 gun sonra Xbox PS4'den dusuk ozelliklerle duyrulacak :) Ne olmus peki? Bana Sony'den para aldigimi soyleyen kisi aslinda arkadasin ona lafim yok :) Peki ya digerleri? Buyuk lokma ye, buyuk soz etme demisler...

yakupnwo

29.5.2013 19:12:10

-1
quote:

Orijinalden alıntı: GamerHand @botoks Arkadaşım kaç yaşındasın sen gerçekten söyle burdan. Sony başkanı neden böyle bir açıklama yapıyor hiç düşünmüyormusun. Ya da sen konuşmadan önce ya da yazmadan önce düşünmeyen hani şu sağlıksal açıdan rahatsız bir insanmısın. Sony başkanı bunu açıklıyor ki bir bildiği var. Ve o bildiği PS4 sistem özelliklerinin Microsoft'un yeni konsolundan iyi olduğu. Bu artık oyun yapımcıları tarafındanda kabul gördü. Bunu Sony'de gördü Microsoft'da. Üstüne PS3 zamanında birkaç tane multiplatform oyun dışında Microsoft hep multiplatform oyunlarda daha fazla frame rate veya daha fazla AA gibi şekilde PS3'den öndeydi. Bu kabul edilir bir gerçek. Sebep olarak Microsoft Xbox GPU çipinin PS3 RSX GPU'sundan güçlü olması ve ED ram teknolojisi kullanması gösterildi. Yapımcılar kolay yoldan oyunlarını biraz daha iyi gösterdiler Xbox 360 konsolunda. Her ne kadar özel oyunlarda genel sistem performansı iyi olan Sony tüm Xbox kullanıcılarına hala gözyaşı döktürsede. Multiplatform oyunlarda Xbox 360 1 adım öndeydi. Şimdi beyin çalıştırmaya gerek yok çünkü yaşayıp öğrenip tecrübe edindiği birşey için beyne gerek yok. Sadece eskiyi hatırlarsın ve Sony başkanının sırf bu yüzden bu açıklamayı yaptığını ve 15 gün sonra duyrulacak yeni Xbox'un aslında PS4'den çıkan söylentilerde ki gibi zayıf olacağını belirtmiş :D Bu arada örnek vermişsin Megane ve C63 diye :D Meganı pofpoflayan ruh hastası ya da kafadan bir kaç tahtası eksik manyağın biridir :D Yani sen bu manyakları örnek gösteriyorsan seninde zeka seviyenden şüphe ederler bunu unutma :D
Bu nasıl bir konuşmadır? Hakaret eder gibi konuşuyorsun tavrına dikkat et!

Sir Maximus is BACK

7.5.2013 20:39:39

0
ona oyuncular karar verir sen değil sony.

BSC Misafiri

7.5.2013 00:57:13

0
görcez bakalım sen kendini övme bırak başkalrı seni övsün ki nasıl iş yaptığın ortaya çıksın

Project Scorpio

6.5.2013 13:17:26

-7
Ben tüm multi oyunları xbox da oynayacağım için bu malak japonlar boş konuşmaya devam etsin.

gamerasi

6.5.2013 10:34:51

0
Her iki cihaza da 3. parti firmalar oyun yapıyor mu, yapıyor. Bu firmalardan bilgi sızıntısı olamaz mı, olabilir.

BSC Misafiri

6.5.2013 09:00:01

0
Yeni xboxun sızan Devkit'leri kötüydü. Konsolun haritasını bile çıkardılar. Yani adam boşuna konuşmuyor

BSC Misafiri

6.5.2013 08:59:05

+1
Beyler ben pc kullanıcısıyım bir oyuncuyum ama itiraf edeyim bu nesilde ps4 daha üstün gözüküyor xbox fanboyları beni eksileyecek ama şu ana kadar gözüken tablo açık ve net umut fakirin ekmeğidir derler xboxcularda hala bir umut var ama boş gibi...

David Attenborough

6.5.2013 08:14:37

-1
Daha yeni Xbox çıkmadan bu neyin karşılaştırılması?

furkangoth

6.5.2013 02:37:11

+1
Sony yetkilisinin yeni xbox'ı savunmasını beklemek zaten saçma olurdu. evet yeni dualshock iyi ama xbox'ın kolundan daha rahat olabileceğini sanmıyorum.

:::LOSTPLANET:::

6.5.2013 00:03:38

+3
yalnız şunu bilmelisiniz ki rekabet yenilik ve ucuzluk getirir. silinmiş bir xboxın piyasaya ,oyunculara çok zararı olur .Şuan rekabet var ki kimini ne çıkaracağını dört gözle bekliyoruz. Bu aktörlerden biri oyun işini bıraksa o zaman tat tuz kalmaz buralarda. sevmemek ayrıdır ama yok olmasını neden bu kadar isterler bilmiyorum .

Himurajutsu

5.5.2013 23:24:53

+1
Adamın sattığı ürünü övmesi neden bu kadar sorun oluyor anlamıyorum. Bu bir pazarlama tekniğidir adam ürününü istediği gibi över ticaret böyle işler. Bu şekilde para kazanır. Ha sen bunu ciddiye alırsın yada umursamazsın o senin bileceğin iştir ama neden böyle yapıyorsun diyede sorguya çekemezsin.

GT_55

5.5.2013 22:58:28

+1
İki firmada amd'den tedarik ediyor donanım parçalarını.Bu yüzden İki firmada az çok birbirlerinin donanım özelliklerini bir şekilde öğrenmiştir.Öğrenmemeleri zaten bu çağda biraz saçma olurdu.Bu adamlar senin benim gibi Ahmet, Mehmet değil söylentiden ibaret haberlere inanıp açıklama yapsalar.Ayrıca bu açıklamaları sadece yoshi demedi.Çalınan devkit bilgileri, çıkan haberler,söylentiler, hatta nvidia'nın yaptığı kendi tablosunda bile yeni xbox'ın daha zayıf olacağını gösteriyordu.Bilirsiniz ateş olmayan yerden duman çıkmaz.O yüzden bekleyip görelim.

digimon52

5.5.2013 22:55:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL Fanboycuk almış parasını yine SONY den hey yavrum nasılda savunuyor PS4 ü . Daha ortada xbox ın yenisi yok . ALLAH ın yoshisi çıkmış bıdı bıdı ediyor ne diyecek xbox bizden daha iyi konsol tası tarağı topladık gidiyoruz mu diyecek ? Daha ortada fol yok yumurta yok hatta tavuk dahi yok ortada . SONY sevenler kulubü toplanmış bir karalama işine girmişler başkanı ayrı karalıyor kendine bağlı yapımcıları ayrı karalıyor ulan neymişiniz be . 15 gün sonra mikrosofttan tokadı yiyinde oturun oturduğunuz yere . Mikrosoft ses çıkarmıyor diye millet kafasına göre yorumlar yapıyor . Hangi söylentiyi kabul etti ya da red etti söyleyin bakalım . Hemen DRM olacak , ikici ele yasak geldi , PS4 ten güçsüz laflarını benimsediniz sizler ya söylenti haberinin ne olduğunu bilmiyorsunuz ya da kendinizi inandırmışsınız o şekilde devam ediyorsunuz ... SONY de söylentiler çıktı diye aynısı xbox'ın konsolunda da olacak diye bir şey yok...
DH veya BSC´de kaynaklari aratir bulursun. Nvidia beliki eline gecmis gelisdirici kitleriki Titan ekran karti ile kiyazlama yapmis. titan´i konsolar ile kiyaslayan nvidia Yeni Nesil Xbox´un ,Yeni Nesil Playstation 4´den en azindan Grafik bakimindan güclü olmadigini. Ubisoft´un Watch Dogs icinde Playstation 4´ün platforumlardaki en iyisi oldugunu dile getirdi. Sonucda En iyi Hizmet veren Tabiki Kazanacak. SONY Tüm söylentilere yanit verdi MICROSOFT GIBI SUSMADI AYRICA.

orh01

5.5.2013 22:52:35

-2
Fan doyculugun daniskasını yapmıs. Ortaki xbox yokken, bu tür yorumları da gördük ya, ps4 den soguttular resmen

Hoid

5.5.2013 22:41:35

-4
Fanboycuk almış parasını yine SONY den hey yavrum nasılda savunuyor PS4 ü . Daha ortada xbox ın yenisi yok . ALLAH ın yoshisi çıkmış bıdı bıdı ediyor ne diyecek xbox bizden daha iyi konsol tası tarağı topladık gidiyoruz mu diyecek ? Daha ortada fol yok yumurta yok hatta tavuk dahi yok ortada . SONY sevenler kulubü toplanmış bir karalama işine girmişler başkanı ayrı karalıyor kendine bağlı yapımcıları ayrı karalıyor ulan neymişiniz be . 15 gün sonra mikrosofttan tokadı yiyinde oturun oturduğunuz yere . Mikrosoft ses çıkarmıyor diye millet kafasına göre yorumlar yapıyor . Hangi söylentiyi kabul etti ya da red etti söyleyin bakalım . Hemen DRM olacak , ikici ele yasak geldi , PS4 ten güçsüz laflarını benimsediniz sizler ya söylenti haberinin ne olduğunu bilmiyorsunuz ya da kendinizi inandırmışsınız o şekilde devam ediyorsunuz ... SONY de söylentiler çıktı diye aynısı xbox'ın konsolunda da olacak diye bir şey yok...

BSC Misafiri

5.5.2013 22:40:35

+1
Cihan Ulu, senin Samsung hakkında en küçük bir bilgin yok. Samsung dediğin şirket gelirleri ile Sony'den çok daha büyüktür.İnanmıyor musun. Al sana kanıt: http://en.wikipedia.org/wiki/Sony http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung Samsung'un 2012 yılında 247 milyar dolar geliri var. Sony'nin ise 79 milyar dolar geliri var. Ayrıca Sony'den daha fazla farklı alanda yatırımı vardır. Adamlar gemi bile yapıyor bee.

BSC Misafiri

5.5.2013 22:39:51

0
Kendi oyunlarına güvenip özel oyunlarda daha fazla oyunseverin tercih sebebi olacağız deseydi yine anlayış gösterilebilirdi ama daha rakibini tanımadan ve yatırımını görmeden yüzeysel değerlendirme yapması doğru değil. Ayrıca her zaman sistem gücüne güvenip saçmalamakta doğru bir yaklaşım olmaz, PS1 kendinden 2 kat güçlü Nintendo 64'ten, PS2 ise Gamecube ve Xbox'tan, Wii, DS ve 3DS'te kendinden güçlü rakiplerinden çok fazla sattı. @Cihan Unlu, Sony eski Sony değil, rakipleri de eskisi gibi değil. Şu an elektronik piyasasında çok büyük rekabet var ve sadece Samsung cep telefonu piyasasının üçte birini elinde tutuyor. Sony'nin son yıllarda ettiği zarar raporları çok zor durumda olduğunu gösteriyor. Tabii ki konsol dünyasında çok büyük bir hayran kitlesi var ama bunların büyük çoğunluğu lafta. 74 milyon PS3 satılmış 4.5 milyon God of War 3 ve 5-6 milyon Uncharted satılmış. Bu kaliteli oyunları oynayanların sayısı en aşağı 40-45 milyon PS3 kullanıcısıdır ama destek olmazsa Sony'nin rekabet gücü düşüyor. Wii'de Mario Kart 33,5 milyon, NSMB 27 milyon satmış, korsansa onda da var PS3'te de ama bir tarafta destek verenlerin sayısı çok daha fazla.

SnavS

5.5.2013 21:24:51

-1
quote:

Orijinalden alıntı: ankara Adamlar ne dayanarak konusuyor anlamıyorum ortada daha bişey yok ama sony Ps4 te istediği basrıyı yapamazsa iflasa gider sony ile ilgili tv leptop gbi şeyler artık satılmıyor geride kaldı elktronikte geriledi samsung bitirdi sony i burdada xbox la bas edemezse İFLASS
Sen Sony isminin sadece telefon.laptop.televizyon piyasasında olduğunumu sanıyorsunda samsung sonyyi bitirdi diyorsun? teknoloji piyasasının 10'da 8'inde sony'nin eli var. Samsung galaxy telefon serisini satamasa firma batma durumuna gelir. Ama sony telefon piyasasından laptop piyasasından elini ayağını çeksede sony batmaz. Teknoloji markalarının çoğu sony'nin eline bakar. Çünü her teknolojinin çoğunu sony kendi üretiyor. Ve anlamadığım olay Samsung ne alaka? Playstation ve Samsung'un birbiriyle ne alakası var.

ErayG-TR

5.5.2013 21:02:40

0
Daha önce konsol almamıştım PC oyuncusuyum fakat PS4 ile sanırım konsola geçiş yapacağım

ankara

5.5.2013 20:50:18

0
Adamlar ne dayanarak konusuyor anlamıyorum ortada daha bişey yok ama sony Ps4 te istediği basrıyı yapamazsa iflasa gider sony ile ilgili tv leptop gbi şeyler artık satılmıyor geride kaldı elktronikte geriledi samsung bitirdi sony i burdada xbox la bas edemezse İFLASS

bkaakco

5.5.2013 20:40:18

+2
Ben de Sony taraftarıyım ancak Sony'nin bu tür yorumlar yapması uygun değil bence. Ortada yeni Xbox yok yani neye göre daha iyi?

maninjacket

5.5.2013 20:22:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: botoks habere bak.sony yetkilisi tabiki ps4 tercih edilecek diyecek.xbox 720 diycek hali yok.örneğin adamda megane rs var.arkadaşında da c 63 amg var.tabiki kendi arabasını megane rs yi pofpoflıycak.insanlar kıskanç ve nankördür çoğu.böyle cins haberlere hiç gerek yok.
Böyle güzel bir haberi bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Ps cephesinin bir bildiği ve dayanağı var ki bu tarz açıklama yapıyorlar. Bekleyip, görelim.

GamerHand

5.5.2013 20:21:29

-5
@botoks Arkadaşım kaç yaşındasın sen gerçekten söyle burdan. Sony başkanı neden böyle bir açıklama yapıyor hiç düşünmüyormusun. Ya da sen konuşmadan önce ya da yazmadan önce düşünmeyen hani şu sağlıksal açıdan rahatsız bir insanmısın. Sony başkanı bunu açıklıyor ki bir bildiği var. Ve o bildiği PS4 sistem özelliklerinin Microsoft'un yeni konsolundan iyi olduğu. Bu artık oyun yapımcıları tarafındanda kabul gördü. Bunu Sony'de gördü Microsoft'da. Üstüne PS3 zamanında birkaç tane multiplatform oyun dışında Microsoft hep multiplatform oyunlarda daha fazla frame rate veya daha fazla AA gibi şekilde PS3'den öndeydi. Bu kabul edilir bir gerçek. Sebep olarak Microsoft Xbox GPU çipinin PS3 RSX GPU'sundan güçlü olması ve ED ram teknolojisi kullanması gösterildi. Yapımcılar kolay yoldan oyunlarını biraz daha iyi gösterdiler Xbox 360 konsolunda. Her ne kadar özel oyunlarda genel sistem performansı iyi olan Sony tüm Xbox kullanıcılarına hala gözyaşı döktürsede. Multiplatform oyunlarda Xbox 360 1 adım öndeydi. Şimdi beyin çalıştırmaya gerek yok çünkü yaşayıp öğrenip tecrübe edindiği birşey için beyne gerek yok. Sadece eskiyi hatırlarsın ve Sony başkanının sırf bu yüzden bu açıklamayı yaptığını ve 15 gün sonra duyrulacak yeni Xbox'un aslında PS4'den çıkan söylentilerde ki gibi zayıf olacağını belirtmiş :D Bu arada örnek vermişsin Megane ve C63 diye :D Meganı pofpoflayan ruh hastası ya da kafadan bir kaç tahtası eksik manyağın biridir :D Yani sen bu manyakları örnek gösteriyorsan seninde zeka seviyenden şüphe ederler bunu unutma :D

oxlayer

5.5.2013 20:03:31

0
habere bak.sony yetkilisi tabiki ps4 tercih edilecek diyecek.xbox 720 diycek hali yok.örneğin adamda megane rs var.arkadaşında da c 63 amg var.tabiki kendi arabasını megane rs yi pofpoflıycak.insanlar kıskanç ve nankördür çoğu.böyle cins haberlere hiç gerek yok.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız