Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat Arcade Kollection Güncellemesi Çıktı

Klasik Mortal Kombat oyunları HD sürümleri Avrupa PSN'de de çıktı.
 
     Mortal Kombat Arcade Kollection için uzun bir süredir beklenen 1.02 güncellemesi sonunda Avrupa PSN'de çıktı. NetherRealm'den Ed Boon, Twitter üzerinden yamanın Xbox 360 sürümününde ve Amerika PSN'de çıkmasını beklediklerini fakat ufak bir sorunla karşılaştıklarını belirtti.
 
     Güncelleme ile birlikte yeni bir görüntü modu ekleniyor ve yüksek çözünürlüklü TV'lerde görüntü her yeri kaplayacak şekilde genişliyor. Çeşitli ses hataları da giderilmiş ve artık oyuncu isimleri online oyunlarda düzgün gösterilecek. Online maçların da daha akıcı olacağı ve oyunun renklerinin silik görünmeyeceği eklenen güncellemeler arasında. Yamanın içeriği tam olarak belirtilmese de verilen bilgiler arasında bunlar bulunuyor.
 
     Oyunun Avrupa PSN'de çıkmasıyla birlikte gelen bu güncelleme en kısa zamanda diğer bölgelere ve platformlara da gelecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mortal Kombat: Arcade Kollection PC PS3 Xbox 360 PSN Xbox Live mortal kombat mortal kombat 2 ultimate mortal kombat 3 dijital satış dövüş
PC - Mobil - Tablet Çapraz Platform MMO Geliyor "Tabletler 2 Sene Sonra 2010'un PC'lerine Yetişir"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CHARISMATIC

9.12.2011 19:47:03

0
mame de kralı var bunun salla gıtsın

senseman62

9.12.2011 19:45:16

+2
teşekkürler arcade salonlarında ne jeton harcadım bu oyun için.Şimdi mame32 ile oynuyorum win7'de,20 yıllık bu oyunu bile pc'ye çıkarmadılar ya allah akıl fikir versin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat: Arcade Kollection
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız