Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Online'dan Enfes Bir Video


    Tencent Games ile Capcom'un ortaklaşa anlaşmasından karşımıza çıkan CryEngine 3 destekli MMO RPG oyunu Monster Hunter Online, geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. Güzel bir duyuru videosuyla karşımıza çıkan oyun için bir de sinematik video yayınlandı.
 
    Şimdilik sadece Çin'e özel olarak geliştirilse de, Batı sürümü de dillendirilen Monster Hunter Online'ın bu videosu sadece serinin hayranlarının değil, diğer aksiyon-RPG seven oyuncuların da beğenisini kazanacaktır. Ortaya çıkan enfes çalışmayı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Monster Hunter Online Free-to-play f2p Capcom MMORPG CryEngine 3
Black Ops 2'nin PC Multiplayerı Bu Hafta Sonu F2P PS Vita İçin Harika Bir Oyun Geliyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

10.5.2013 23:42:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving Bende istiyorum CryEngine 3 ile daha çok oyun yapılsın ama her konunun altında da bunu diyemeyiz ki hocam.. Crytek ile ilgili bir haber olur vs gider yazarız. Artık insanlar CryEngine 3 lafını gördüğü her oyunda oyunu Crytek yapıyormuş gibi yorum yapıyorlar bu düşünceyi kırdırmalıyız. Epson firması CryEngine 3 ile teknoloji demosu yapıyor adam Crytek git başka oyun yap diye yorum yazıyor. Cevat git başka oyun yap diye yazıyor. Bakmıyorki habere Crytek ile alakası var mı yok mu. Bende haddimi aştıysam özürdilerim ama bu durumuda söylemem gerekiyordu.
o konuda haklısın, bende öylelerini gördük sonra çıldırasım geliyor.. kaldıki tartıştığım insanlarla genelde ps4 pc konusu oluyor.. bu yüzden söylediklerine alınmadım kırılmadım.. özür dilenecek bişey yok.. sadece o tür insanlarla uğraşta uğraş bazen niteti kötü olmayan insanlara gereksiz çıkış yapıyorum.. sende kusura bakma sürç-i lisan ettiysem

SOLID SNAKE

10.5.2013 22:34:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya

birader neden ısrarla anlamamakta direniyorsun ve söylediğim şeyi çarpıtmaya çabalıyorsun.. ben crytek övelim yada kötüleyelim mi dedim.. sadece neden şu güzelim cryengine3 ile daha güzel oyunlar yapmıyorsun dedim.. saplanıp kaldılar bir crysis'e gidiyorlar dedim.. Senin mantığındaki örnek buysa beni yanlış anlamışsın.. Neyse anlamak zorunda değilsin bende anlatmak zorunda değilim.. Bırakılım kim ne isterse onu düşünsün
Bende istiyorum CryEngine 3 ile daha çok oyun yapılsın ama her konunun altında da bunu diyemeyiz ki hocam.. Crytek ile ilgili bir haber olur vs gider yazarız. Artık insanlar CryEngine 3 lafını gördüğü her oyunda oyunu Crytek yapıyormuş gibi yorum yapıyorlar bu düşünceyi kırdırmalıyız. Epson firması CryEngine 3 ile teknoloji demosu yapıyor adam Crytek git başka oyun yap diye yorum yazıyor. Cevat git başka oyun yap diye yazıyor. Bakmıyorki habere Crytek ile alakası var mı yok mu. Bende haddimi aştıysam özürdilerim ama bu durumuda söylemem gerekiyordu.

- The Stig -

10.5.2013 22:29:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving Bırak bu ayakları, O zaman her Unreal Engine 3 ile yapılan oyunun haberinin altındada Epic Games'i dile getirelim. Güzel yapılan oyunlarda Epic Games'i övelim, kötü oyunlarda Epic Games'i kötüleyelim. Varmı böyle bir mantık ?.
birader neden ısrarla anlamamakta direniyorsun ve söylediğim şeyi çarpıtmaya çabalıyorsun.. ben crytek övelim yada kötüleyelim mi dedim.. sadece neden şu güzelim cryengine3 ile daha güzel oyunlar yapmıyorsun dedim.. saplanıp kaldılar bir crysis'e gidiyorlar dedim.. Senin mantığındaki örnek buysa beni yanlış anlamışsın.. Neyse anlamak zorunda değilsin bende anlatmak zorunda değilim.. Bırakılım kim ne isterse onu düşünsün

SOLID SNAKE

10.5.2013 22:12:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya hayırdır birader seni ne gerdi! babanın oğlu mu yoksa Sana mı soracam nerde ne yazacağımı.. Güzelim motorun hakkını vermediler diye sitem ediyoruz senin saçmaladığın şeye bak.. Benim mesajıma cevap verme zorunluluğun yok ama alıntılıyorsanda haddini aşmadan konuş.. Sonra konu ile alakasız demişsinde, Cevat Yerli Crytek'in sahibi değilmi?! Bu firmanın geliştirdiği bir oyun motoru olan cryengine3 değil mi! Bak bir daha oku ne yazmışım orda.. ''milletde senin motorunla ortaya böyle enfes şeyler ortaya koysun'' sen ise crysis dışında birşey yapma demişim!
Bırak bu ayakları, O zaman her Unreal Engine 3 ile yapılan oyunun haberinin altındada Epic Games'i dile getirelim. Güzel yapılan oyunlarda Epic Games'i övelim, kötü oyunlarda Epic Games'i kötüleyelim. Varmı böyle bir mantık ?.

- The Stig -

10.5.2013 21:57:38

0
hayırdır birader seni ne gerdi! babanın oğlu mu yoksa Sana mı soracam nerde ne yazacağımı.. Güzelim motorun hakkını vermediler diye sitem ediyoruz senin saçmaladığın şeye bak.. Benim mesajıma cevap verme zorunluluğun yok ama alıntılıyorsanda haddini aşmadan konuş.. Sonra konu ile alakasız demişsinde, Cevat Yerli Crytek'in sahibi değilmi?! Bu firmanın geliştirdiği bir oyun motoru olan cryengine3 değil mi! Bak bir daha oku ne yazmışım orda.. ''milletde senin motorunla ortaya böyle enfes şeyler ortaya koysun'' sen ise crysis dışında birşey yapma demişim!

itachi237

10.5.2013 17:22:03

0
pc'de hiç monster hunter oynamadım kontrolleri daha kolay olur tahminime göre. keşke batıyada gelse..

SOLID SNAKE

10.5.2013 16:49:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya Sonra cevat yerli niye ağlıyor! sen güzelim motor ile sadece crysis 3 yap başka çeşitlilik olmasın milletde senin motorunla ortaya böyle enfes şeyler ortaya koysun!<br><br>crysis dışında başka oyunlarda yapın be kardeşim.. bunu anlamadınız mı!
Konuyu Oyun ile alakasız bir yere getirerek neden Trollük yapma gereği hissediyorsun ?. O kadar trollük yapmak geliyorsa içinden git facebook sayfalarında vs yorum yaz. [:'(]

alsndnz

10.5.2013 15:01:22

0
KİRİN ARMORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

- The Stig -

10.5.2013 14:31:51

0
Sonra cevat yerli niye ağlıyor! sen güzelim motor ile sadece crysis 3 yap başka çeşitlilik olmasın milletde senin motorunla ortaya böyle enfes şeyler ortaya koysun! crysis dışında başka oyunlarda yapın be kardeşim.. bunu anlamadınız mı!

Lynex

10.5.2013 11:35:25

0
sabırsızlıkla bekliyorum
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter Online
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız