Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Online Batı'ya da Gelecek

Oyun grafiksel olarak oldukça iyi görünüyor
 
    Çinli geliştirici Tencent Games ve Capcom tarafından PC platformu için hazırlanan Monster Hunter Online anlaşılan Çin'e özel kalmayacak. Açıklamalara göre oyunu Batılı oyuncular da oynama şansı yakalayacaklar.
 
    Capcom, Monster Hunter Online'ı dünya çapında yayınlayacağını açıkladı. CryEngine 3 ile geliştirilen Monster Hunter Online bugüne kadar 20 milyondan fazla satan Monster Hunter serisine yeni bir tad getirecek gibi görünüyor. Oyunun duyurusu yapıldığında Çin'e özel olacağı düşünülmüştü ve bu durum çok sayıda oyuncunun tepkisini çekmişti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Monster Hunter Online Free-to-play f2p Capcom MMORPG CryEngine 3
The Binding Isaac'in Satışları 2 Milyonu Geçti Gears of War: Judgment'e Yeni DLC Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.5.2013 22:53:14

0
kesin bisiler olsun avrupa serveri acılsın support tam olsun bakarız.

BSC Misafiri

21.4.2013 07:53:38

0
japonyada biz hep bu oyunu oynardık ...

RownikaL

20.4.2013 21:13:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: S!rJohN @RownikaL; Monster Hunter Frontier MMO'su PC'de 2009'dan beri var. Bu da daha geliştirilmiş birşey olacak belli ki.
Doğru var biliyorum üye olmak için epey uğraştım kayıtlarımı ve aktivitemi yaptım japonya ve çin id'si bile aldım fakat oyuna giremedim.Artı olarak frontier bildiğim kadarıyla ücretli bir oyun yani satın almadan oynuyamıyorsunuz bildiğim kadarıyla tam emin değilm gerçi ama öyle biliyorum.Ek olarak hem free to play olması ve avrupaya gelmesi ap ayrı birşey en azından tüm içerik ingilizce olacak demek oluyor.Monster hunter çok kapsamlı bir içerğe sahip japoncada açıp oynarsınız fakat oyun içeriğindeki malzeme kombinasyonları görevlerdeki bazı özel parçaları anlamak için ingilizce sürüm şart.İnşallah kısa zamanda gelir'de eğlenceli av partileri yaparız.

S!rJohN

20.4.2013 17:04:02

0
@RownikaL; Monster Hunter Frontier MMO'su PC'de 2009'dan beri var. Bu da daha geliştirilmiş birşey olacak belli ki.

RownikaL

20.4.2013 11:17:29

0
Lay lay lay lay laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay helal beeee yürübeeeeee.Yılar sonra efsane sonunda pc'ye geldi.Arkadaşlar monster hunter tek oynayıncada zevklidir fakat arkadaşlarınızda birlikte oynadığınızda muazzam derecede keyifli bir oyundur.Altı senedir online oyun oynamıyordum fakat monster hunter için bunu bozacam.Oyun batıya geldiğinde kesinle bsc guild şart av partilerini ve av sonrası barbekü muhabbetlerini hayal ettikçe içim içime sığmıyor.Sabırsızlıkla bekliyoruz.

emin-hawk

20.4.2013 10:38:00

0
Bilgisi olan anlatabilirmi ben bu oyunu laptop ta joystick ile oynayabilirmiyim sistem gereksinimi falan ne olur bunun ben anlamıyorum da.

emin-hawk

20.4.2013 08:21:00

0
Bugün alacağım en güzel haber bu olacaktı demekki... Allahım bu oyunu oynamadan ölmek istemiyorum :) Multiplatform olacak haberi de beklioruz belki gelir PS3 için.

KauFmaNXIII

20.4.2013 04:36:35

+1
Online oyunlardan genelde uzak dururum ama gelde bundan uzak dur şimdi.

Noctis_Strife

19.4.2013 22:48:43

+1
Ov yea! Bu çok iyi oldu, merakla bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter Online
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız