Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Freemdom 3'teki 4 Azılı Düşmanımız


     Nintendo Wii'de oldukça başarılı olan Monster Hunter 3 yakında Monster Hunter Freedom 3 adıyla PSP ekranlarına geliyor. Wii versiyonuna ek olarak yeni silahlar, nesneler ve görevler içerecek oyunun özellikle Japonya'da yüksek satış rakamlarına ulaşması bekleniyor. Analistlere göre MH: Free dom 3 sadece Japonya'da yaklaşık olarak 5 milyon adet satacak.
 
    PSP'nin online özelliklerini en iyi kullanan oyunlardan birisi olan Monster Hunter'ın yeni macerasında karşımıza çıkacak 4 boss'a ait görüntüler de ortaya çıktı. Oyunun demosunda bulunmayan bu boss'ların her biri oldukça dişli düşmanlar olacak.
 
     Mesela Jinouga şimşek saldırıları yapan kurt-ejder karışımı bir yaratık. Urukususu ise ani hareketleriyle düşmanlarına kolay kolay hamle izni vermeyecek. Aoashira güçlü yapısı ile Ayı benzeri bir yaratık olacakken, Dosufurogyi ise zehirli gaz yayan köpek-ejder karışımı bir düşman.
 
Jinouga (Thunder Wolf Wyvern)
 
 
Urukususu (White Rabbit Beast)
 
 
Aoashira (Blue Bear Beast)
 
 
Dosufurogyi (Poison Dog Dragon)
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Capcom PSP aksiyon online Monster Hunter macera
Yepyeni DC Universe Online Görüntüleri God of War: Ghost of Sparta'da Cinsellik Sahnesi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter Freedom 3
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız