Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter 3 Ultimate'de 1080p Desteği Geliyor


   Nintendo cephesinin en sevilen oyunlarından biri olan ve yeni sürümüyle birlikte Wii U ile 3DS'e gelecek Monster Hunter 3 Ultimate ile ilgili bazı detaylar ortaya çıktı.
 
    1080p çözünürlüğünde görüntü kalitesine sahip olacağı söylenen oyun, aynı zamanda 5.1 ses desteği sayesinde daha iyi bir deneyim vaadediyor. Oyunun kontrolleri ise 3DS ve Wii U'da aynı şekilde işleyecek ve ekranlar benzer bir kullanıma sahip olacak. Böylece bir konsolda oyunu rahatlıkla oynayan bir kişinin diğerinde zorlanma gibi bir ihtimali bulunmayacak.
 
    Yapımın 3DS versiyonunda herhangi bir online altyapı ise mevcut değil. Wii U'da ise Nintendo'nun online sistemi kullanılacak. Bildiğiniz gibi serinin önceki oyunlarında oyunun sunucuları kullanılıyordu. Dolayısıyla bunun seri için bir ilk olduğunu söyleyebiliriz.
 
     İki konsol arasındaki bağlantı az önce de değindiğimiz gibi oyunculara büyük kolaylıklar sağlayacak. Örneğin Wii U'da oynadığınız oyunun kayıt dosyalarını  ücretsiz bir uygulama aracılığıyla 3DS'e aktarmanız mümkün. Bu sayede oyun keyfiniz hiçbir zaman yarım kalmayacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Monster Hunter 3 Monster Hunter Tri Capcom Aksiyon Wii Nintendo
NBA 2K13'ün İlk İncelemeleri Yayınlandı Ryu vs Scorpion (Live-Action Video)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emin-hawk

3.10.2012 17:33:01

+1
Haberlerde Monster Hunter başlığı gördüğümde hep bir ümitle acaba PS3 e mi geliyor diyerek haberi açıyorum ve hüsranla kapatıyorum... Bu hep böyle mi gidecek ?

alsndnz

3.10.2012 15:10:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri yanlış bilgi 3ds sürümünde de online olacak
Yanlış bilgi verme 3DS sürümünde 3Gde online yok Monster Hunter 4te var

BSC Misafiri

3.10.2012 11:21:05

0
yanlış bilgi 3ds sürümünde de online olacak

CaSsErDoDo

3.10.2012 11:17:44

0
beni en çok güldüren olay black ops 2 ve bu oyun 1080p gelirken bu oyunların yüzde 1 i kadar grafik gücü istemeyen mario 720p geliyor.nintendo valla garip firmasın :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız