Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster, Boğaziçi Bilişim Ödülleri "En İyi PC Markası" Ödülüne Aday Gösterildi

    
      Canavar'ınız Monster “En iyi PC markası” Yarışında Oylarınızı Bekliyor

     Notebook Canavarı Monster, her yıl Bilişimin En’lerinin seçildiği Boğaziçi Bilişim Ödülleri’ne bu yıl “En iyi PC markası” dalında aday gösterildi. İnterneti günlük yaşamına dahil etmiş herkesin, yani sizlerin de oylarıyla belirlenecek ödüller için geri sayım başladı. On beş yıldan bu yana kullanıcılarına farklı bir iş bilgisayarı deneyimi sunan hem de ilk kez “oyun bilgisayarı” konseptini geliştiren Monster Notebook’a haydi siz de desteğinizi gösterin.

     Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü COMPEC, gelenekselleşen Bilişim Ödülleri’nin bu yıl üçüncüsünü düzenliyor. 11 Aralık’ta sona erecek olan Boğaziçi Bilişim Ödülleri oylaması bilişim dünyasına yön vermeyi amaçlıyor. Dizüstü bilgisayar dünyasında yüksek performansıyla çığır açan ve sizlere yepyeni bir standart sunan Monster’ın neden bu ödülü kazanması gerektiğine isterseniz yakından bakalım.

     Monster Notebook, Diğer Bilgisayarlardan Farklı Olarak Size Ne Sunuyor?

     - Monster Notebook, performans odaklı bilgisayar üretiminde Türkiye’nin önde gelen ve yükselen markalarından biridir. Yüksek performansa ihtiyaç duyduğunuz her alanda; ister çalşırken ister oyun oynarken Monster’a güvenebilirsiniz; çünkü Monster’da yanıt vermeyen program ekranıyla karşılaşmazsınız. Ekranınız hiç donmaz.

     - Monster Notebook, İş İstasyonları Serisi (Workstation) ve Oyun Serisi (Gaming) olmak üzere iki kategoride dizüstü bilgisayar üretimi yapmaktadır. İş İstasyonları Serisi mimarlar, grafik tasarımcılar gibi yüksek hız, kapasite ve performansa ihtiyaç duyan farklı profillerdeki meslek grupları tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Oyun Serisi ise bugüne dek sizlere farklı bir oyun deneyimi sunmayı başarmıştır. Notebook Canavarınız Monster, Türkiye'de “oyun bilgisayarı” konseptini yüksek performansla ilk kez dizüstü bilgisayar dünyasına sunan markadır.

     - Monster Notebook’un öncelikleri arasında kullanıcılarına yüksek performansı en ekonomik şekilde sunmak yer alır. Bunun için ürünlerine düşük kar marjı yansıtmaktadır.
 
     - Monster, notebook modellerinde olabilecek en yüksek performansı sunar. Bunu, en yüksek kapasiteye sahip SSD ya da 7200 RPM sabit diskler, en yüksek kapasite ve performanslı bellekler ve yine en yüksek performansa sahip ekran kartlarıyla gerçekleştirmektedir.

     - Monster’da kullanıcılar, ürünlerinde Microsoft Windows, Linux gibi diledikleri işletim sistemini seçebilir ve Türkçe / İngilizce dil tercihi yapabilirler. Dilerlerse, özelleştirilebilir notebook bileşenlerinden yararlanarak bilgisayarlarını kişiselleştirebilirler.

     - Daha bitmedi… Monster Notebook’ta tek bir ölü piksel bile bilgisayar değişim talebinde bulunmak için yeterlidir. Monster’da müşteri memnuniyeti hiçbir markada olmadığı kadar ön planda tutulur.

     Canavar’ınıza Desteğinizi Gösterin!

     Oyun konseptli eğlenceli paylaşımlar, Monster ürünleri ve kampanyaları hakkında en güncel bilgiler için Monster’ı Facebook sayfasından da takip edebilirsiniz. Monster Notebook konusunda aklınıza takılan her soruya online olarak hemen cevap alabilirsiniz.

     Canavar’ınızın “En iyi PC markası” dalında aday olduğu Boğaziçi Bilişim Ödülleri halk, jüri ve bilişim kulüplerinin oylarıyla belirlenmektedir. Facebook veya Twitter adresinizle kolayca giriş yaparak oyunuzu kullanabilirsiniz. Haydi siz de aşağıdaki bağlantıdan desteğinizi gösterin… Son 3 gün!

 
-BASIN BÜLTENİ

Bu haberin bağlantısı
URL
Uncharted 4'ten Yeni Sinematik Video Uncharted 4 Yapımcısı Neden Nathan Drake ile Yollarını Ayırdıklarını Açıkladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.12.2015 01:18:36

0
monster alın gençler.Msi'a göere daha iyi donanımı daha iyi fiyata sunuyor.

BSC Misafiri

9.12.2015 01:16:28

0
Msi daha iyi kahrolsun monster

Gio44

8.12.2015 23:04:41

0
Bende monster var gayet memnunum ürünleri gayet kaliteli ve daha ucuz teknik servis konusunda tek kelimeyle müthişler karşı ödemeli yolluyorsun eğer gerekirse pc nin yenisini veriyorlar fiat ın reklamı varya ordaki insanlardan olmaya gerek yok ön yargılı davranmayın

Patren

8.12.2015 20:59:37

0
monster fiyatına göre iyidir ama msi daha pahalıdır tabi kaliteside daha iyidir

deadlight54

8.12.2015 20:52:42

0
Monster mı? Şaka mısınız siz? Gidip MSI alırım daha iyi, ha o da olmadı en kötü bir sistem toplarım daha ucuza gelir.

dingo egret!

8.12.2015 20:13:42

0
Msi olsun alien olsun iyi markalar ama son zaman da monster da dikkatimi çeken şeyler yapıyor o ayrı mesele.. Ha alırmıyım? De get allasen laptopla oyun mu oynanırmış!

Dürüstİnsan

8.12.2015 16:04:33

0
Hemen gidip bir monster almalıyım.

michael01

8.12.2015 16:02:19

+1
paranız varsa msi alın kafanız rahat olsun.

Shovel Knight

8.12.2015 15:19:45

+1
msi daha iyi beyler msi a desteğinizi esirgemeyin tabi listede varsa
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız