Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monochrome Mobius: Rights and Wrongs Forgotten Çıkış Tarihi Ertelendi

 
 
Aquaplus, Monochrome Mobius: Rights and Wrongs Forgotten'ı daha önce planlanan 20 Ekim çıkış tarihinden 17 Kasım'a erteledi. Oyun, Japonya'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 için ve dünya çapında Steam üzerinden PC için mevcut olacak.
 
Aquaplus yaptığı açıklamada, “Bu değişiklik, oyunun genel dengesine Temmuz ayında yapılan bir değişikliğin ardından, çıkış tarihinde yapılan ikinci değişiklik” dedi. "Ekibin üyelerinde COVID-19 enfeksiyonuna yakalandığını gördük. Personellerimizin sağlığını ön planda tutmak için çıkış programını bir kez daha değiştirdik” dedi. 
 
Deneyimli stüdyo AQUAPLUS'tan, Utawarerumono serisinin 20. yılını kutlayan yeni bir JRPG oyunu. Müzikler, efsanevi besteci Naoya Shimokawa tarafından oluşturuldu. Senaryo, Utawarerumono yazarı Munemitsu Suga tarafından yazıldı. Karakter tasarımlarına ise Mi önclülük etti.
 
Oyunun Steam sayfası 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Monochrome Mobius: Rights and Wrongs Forgotten pc ps5 ps4
Ritim Oyunu Voez'in Switch Versiyonuna Yeni Güncelleme ile 50 Yeni Şarkı Eklendi Radirgy 2 PS5, PS4 ve Switch için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız