Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monochrome Mobius: Rights and Wrongs Forgotten, 7 Eylül'de Çıkış Yapacak

 
 
Aquaplus, Monochrome Mobius: Rights and Wrongs Forgotten'ın Japonya'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 için ve dünya çapında Steam üzerinden PC için 7 Eylül'de çıkış yapacağını duyurdu. PC versiyonu DMM Games ve Shiravune tarafından yayınlanacak. İngilizce, Japonca ve Çince altyazı dil desteğine sahip olacak.
 
Deneyimli stüdyo AQUAPLUS'tan, Utawarerumono serisinin 20. yılını kutlayan yeni bir JRPG oyunu. Bu, efsanelerde yer alan bir adamın hikayesi. 
 
Müzikler, efsanevi besteci Naoya Shimokawa tarafından oluşturuldu. Senaryo, Utawarerumono yazarı Munemitsu Suga tarafından yazıldı. Karakter tasarımlarına ise Mi önclülük etti.
 
Muhteşem sanat yönetiminin desteğiyle kaleme alınan Monochrome Mobius: Rights and Wrongs Forgotten, her büyük RPG'nin olması gereken içeriğine odaklanır. O da hikaye. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo aksiyon macera Monochrome Mobius: Rights and Wrongs Forgotten
Disney Speedstorm, PS, Xbox, Switch Konsolları ve PC için Onaylandı Şehzadeler Valorant Turnuvasında Espor Merkezi Müjdesi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız