Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mobil Oyun Westward Journey Restarts için Ön Kayıtlar Açıldı

 
 
Q-dazzle Game ekibi mobil cihazlara çıkış yapacak olan rol yapma aksiyon macera oyunu Westward Journey Restarts'ın ön kayıtlarının açıldığını duyurdu. Hem iOS hem de Android cihazlara gelecek olan bu yapım, oyuncuları popüler The Westward bölgesine doğru bir yolculuğa çıkarıyor.
 
Büyük keşiş Tang Sanzang ve öğrencileri Maymun Kral, Pigsy ve Sandy, Batı Cennetinden kutsal kitabı aldıktan sonra onu Cennet Aleminin yöneticisi Sakra'ya sundu. Ancak Maymun Kral kutsal kitaptaki sözleri işitti ve kutsal kitabı Sakra'ya vermeyi reddetti. Bu da onun ölümüne ve mevcut ekibin görevden alınmasına yol açtı. 
 
16 yıl sonra kayıp kutsal yazı yeniden ortaya çıktı. Kutsal kitabı geri almak için Tianyu dağına doğru yolculuğa çık. Hikayen burada başlıyor. 
 
Google play ve App store sayfası
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Pocketgamer rol yapma aksiyon macera mobil Westward Journey Restarts
Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesine FF VII Remake Intergrade Giriş Yaptı Söylenti: Halo Infinite için Yeni Genişletme Paketi 2025 Yılında Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız