Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mistwalker, Yeni Projelere Başladı

 
    The Last Story'nin lokalizasyonu o kadar uzun sürdü kü Mistwalker, son 1 senedir başka bir projeye el atamadı. Final Fantasy'nin yaratıcısı tarafından kurulan stüdyo, şimdi Batı'ya da çıkardıkları oyundan sonra rahat bir nefes aldılar ve yeni projelere başlayacaklarını resmen duyurdular.
 
    Bir Mistwalker yetkilisi, "Birkaç proje üzerinde çalışıyoruz. İlginizi takdir ediyoruz." şeklinde konuşarak müjdeyi verdi. Mistwalker'ın bir iPhone oyunu olan Party Wave üzerinde çalıştığı biliniyordu. Bu oyunun bu sene içinde App Store'daki yerini alacağı söylenirken firmanın Nier yapımcısı ile iş birliği içerisinde Cry On adındaki bir oyuna başladığı da ayrıca rapor ediliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Blue Dragon RPG Mistwalker Hironobu Sakaguchi proje J-RPG Nintendo
Nemesis, RE: ORC'de Kontrol Edilebilir Olacak FIFA Street'ten Gol Yağmuru (Oynanış Videosu)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.2.2012 08:38:04

+2
Mistwalker The Last Story ıle aslında eski Final Fantasy kadrosunun o zirve günlerinden geride olduğunu bizlere gösterdi. Final Fantasy fanatiği olarak The Last Story bir Final Fantasy değil ama gerçek bir JRPG olarak hafızamda kaldı diyebilirim. Mistwalker`in bence en iyi yapımları Blue Dragon ve tabiki Lost Odyssey. Bu iki yapım fazlasıyla Final Fantasy ve öz JRPG duyguları ile harmanlanmış oyunlardı. Umarım Mistwalker aynı Square-Enix`in para ve açgözlülük hatasına düşmez ve özünden dönmez. Ben Final Fantasy X-2`den sonra FFXİİİ almış ve oyununun sonunu görmeden bir kenara bırakmış bir Final Fantasy faniyim çünkü FFXİİİ bir Final Fantasy oyunu değil. Ne müzikleri nede oynanışı. Hikayesi bile düşük kalitede. Sizlere tavsiyem eski Square klasikleri Chrono serisi ve eski Psone JRPG`lerini denemeniz yönünde. İnanın hepsi ama hepsi Final Fantasü Xİİ ve sonrasında gelen FF oyunlarından çok çok kaliteli. İnşallah Mistwalker bizlere kaliteli JRPG`ler sunacak.

B3lmondo

29.2.2012 02:57:05

0
Cry On Xbox 360 için duyurulmuştu 5 yıl önce, ve iptal olalıda bir kaç sene oluyor. Onu yeniden yapmaya başlayacaklar heralde ama sadece Xbox 360 için geleceğini sanmıyorum. Square Enix iyice işleri berbat etmeye başladı, neyseki Mistwalker bize o eski FF ruhunu verebiliyor. Yeni oyunlarını merakla bekliyorum.

söny

29.2.2012 02:38:43

0
cry on xbox için özel bi oyun olcağı haberini duymuştum yabancı forumlardan bilmiyorum ne kadar doğrudur ama
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Story
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız