Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minion Rush Rekor indirme Sayısına Ulaştı

 
 
Deadline raporlarına göre mobil oyun Minion Rush, tüm platformlarda 1 milyar indirmeye ulaştı. Bir filme dayalı rekor indirmeye ulaşan ilk oyun ünvanını kazandı. Minion Rush böylece yılın başlarında dönüm noktasına ulaşan Pokemon Go ve PUBG Mobile dahil olmak üzere bir milyardan fazla indirme ile diğer büyük mobil oyunlara katıldı.
 
Minion Rush ilk olarak 2013 yılında geliştirici Gameloft tarafından Illumination, Universal Games ve Digital Platforms ile işbirliği içinde piyasaya sürüldü. Yedi yaşından büyük olmasına rağmen oyuna sürekli olarak yeni güncellemeler ve içerikler eklendi. Böylece popülerliğini sürekli olarak devam ettirdi.
 
Gameloft, 1 milyar indirme için yeni bir Kutlama Etkinliği başlattı. Eğer oyuncular etkinlik süresince 33 milyar muz toplayabilirse özel bir kostüm açılacak. Etkinlik ayrıca iki yeni oynanabilir Minyon Bob ve Stuart'ın gelişini müjdeliyor. 
 
1 milyar indirmeye özel videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz: 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Minion Rush mobil ios Android macera
PixelOpus, Sony Pictures işbirliği ve UE5 ile PS5 Oyunu Geliştiriyor Far Cry 6'da Oyuncular Ana Karaktere Daha Fazla Bağlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız