Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Far Cry 6'da Oyuncular Ana Karaktere Daha Fazla Bağlanacak

 
 
Far Cry 6'nın oynanış fragmanında da görüldüğü gibi, yakında çıkacak olan nişancı oyunu birinci şahısın yanında üçüncü şahıs kamera açısını da destekleyecek. Üçüncü şahıs anları sadece ara sahnelerle sınırlı kalmayacak. Savaşın belirli bölümlerinde ve Dani gerilla kamplarına girdiğinde bu bakış açısının değişeceği belirtiliyor.
 
GameSpot'a e-postayla gönderilen bir yanıtta, anlatı yönetmeni Navid Khavari, Far Cry 6'nın bakış açılarını değiştirmesinin "birkaç nedeni" olduğunu yazdı. Değişikliğin esas olarak ana karakter Dani Royas'ı daha iyi vurgulamak olduğu belirtildi. 
 
Khavari ayrıca: "Sinematikte gösterilen üçüncü şahıs kamera açısı, ekibin erkenden denediği bir şeydi ve şaşırtıcı bir şekilde kusursuz hissettirdi. Oyuncular karakter özelleştirmelerini de görebilecekler. Bu özellik aynı zamanda oyuncular için sırt çantalarından kıyafetlerine kadar her şeyi özelleştirilmiş karakterlerini görebilmeleri adına bir fırsattır'' dedi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Far Cry 6 Ubisoft PlayStation 5 Xbox Series X PlayStation 4 Xbox One Epic Games Store Uplay Stadia Giancarlo Esposito
Minion Rush Rekor indirme Sayısına Ulaştı Dünyanın ilk HDMI 2.1 Oyuncu Monitörü ROG Strix XG43UQ Haziran'da Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.6.2021 19:02:41

0
keşke tps'i oyunun geneline yapsalardı. Sadece ara sahne sinematikleri için tps gereksiz olmuş. Elin değmişken tüm oyunu tps yapıp ciddi bir değişime imza atsaydın

BéTo

4.6.2021 20:02:49

0
Niye gayet güzel :)

BSC Misafiri

4.6.2021 16:16:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: pastadanadam FC5'in nesini beğenmediniz ya? FC5, 3'ten sonra keyif alınabilir tek Far Cry'dı bence.
Oyun teknik olarak rezaletti.

BSC Misafiri

4.6.2021 16:11:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mütercim Bey FC5 ana hikayesi aşırı kısa, FC3 ve 4'ün üzerine yeni hiçbir şey eklememişler, üstelik yan görevleri de aşırı basit ve sıkıcıydı. Ana hikayeyi bitirip kaçmıştım oyundan, açık dünyası da boştu bana göre. Sağa sola loot edilebilir mekan eklemekle oyunu dolu dolu olarak görmemizi sağlayacaklarını zannediyorlar herhalde. Ayrıca acaba şurada ne var diye baktırtan bir açık dünyası yoktu. Çünkü biliyorsun ne bulacağını. Aynı şekilde şu an New Dawn oynuyorum, daha hikayeyi ilerletmeden biraz yan görev bakayım dedim, yine sıktı beni. Artık yeni bir şey sunamadıklarından olsa gerek outpost'ları 3 farklı zorlukta ele geçirme eklemişler. Bu oyunu da ana hikayede devam edip bitirip bir kenara atacağım muhtemelen.
Hocam ayrıca oyundan Loot/Skin animasyonlarını çıkarmışlar, Oyundaki çoğu bitki,Çalıda önceki oyunlar gibi hareket etmiyor..Far cry serisinin bildiğin simgesi olan Bıçağıda oyundan çıkarmışlar, Milleti bıçak yerine Kürekle öldürüyoruz..Daha çok eksik varda neyse..Ciddiyet hiç kalmamış..Eskiden FC oyunları hayatta kalma oyunlarıydı şimdi eğlencesine adam öldür oyunları olmuş, Eskiden düşmanlardan korkardık..Şimdi çok mal geliyorlar..Baya şey çalınmış ilerlemek yerine...

Mütercim Bey

4.6.2021 13:27:41

+1
FC5 ana hikayesi aşırı kısa, FC3 ve 4'ün üzerine yeni hiçbir şey eklememişler, üstelik yan görevleri de aşırı basit ve sıkıcıydı. Ana hikayeyi bitirip kaçmıştım oyundan, açık dünyası da boştu bana göre. Sağa sola loot edilebilir mekan eklemekle oyunu dolu dolu olarak görmemizi sağlayacaklarını zannediyorlar herhalde. Ayrıca acaba şurada ne var diye baktırtan bir açık dünyası yoktu. Çünkü biliyorsun ne bulacağını. Aynı şekilde şu an New Dawn oynuyorum, daha hikayeyi ilerletmeden biraz yan görev bakayım dedim, yine sıktı beni. Artık yeni bir şey sunamadıklarından olsa gerek outpost'ları 3 farklı zorlukta ele geçirme eklemişler. Bu oyunu da ana hikayede devam edip bitirip bir kenara atacağım muhtemelen.

MiyopBey

4.6.2021 12:41:09

+1
FC5'in nesini beğenmediniz ya? FC5, 3'ten sonra keyif alınabilir tek Far Cry'dı bence.

MiyopBey

4.6.2021 12:39:47

0
Piyasada rekabetçi yazılımlar dışında (oyun demeye dilim varmıyor) düzgün single player FPS oyunu kalmadı. Bari Far Cry FPS kalsın ya :( Nedir bu FPS düşmanlığı? :( Hem FPS hem TPS olsun diyorsunuz da, oyunu sadece bir kamera açısına odaklı tasarlamak farklı bir şey.

BSC Misafiri

3.6.2021 23:04:48

0
güzel oyunda hikayeyi ve kendini az daha ciddiye alsa daha hoş olur,umarım bu sefer hikaye vs daha ağır olur ,oynanıştada ordan burdan sürekli uçaktır vs fırmalasın yine sürekli çatışma çatışma sıkıyor.

alpalp84

3.6.2021 20:22:56

0
Ben bütün seriyi %100 olana kadar bitirdim. Her oyunu çok sevdim. Fakat New Dawn'a elim gitmedi bir türlü. Oynayamadım. Ara oyun, biliyorum. Ama çok sıradan gibi geldi. Artık başka bir şey yapmamız lazım. 3 den beri neredeyse aynı şeyleri yapıyoruz.

BSC Misafiri

3.6.2021 19:56:01

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Mütercim Bey Şu oyuna karşı FC5 rezilliğinden sonra aşırı temkinliyim, pre-order yapsam bile son 1-2 gün kala incelemeler iyi gelirse yaparım.
Bende FC5'i ayıla bayıla oynadım. İçerik, çeşitlilik vs bayıldım. FC4, Primal vs ye on çeker. Zevkler renkler herhal..
Sen dandik,gerçeksiz, gevşek oyun seviyorsun demek ki kardeşim..

7ender

3.6.2021 19:41:29

0
FarCry5'den sonra çıtayı daha da ileriye taşıyacaktır. Sabırsızlıkla bekliyorum.

BSC Misafiri

3.6.2021 18:49:52

+3
quote:

Orjinalden alıntı: encuni far cry 3 den başkası yalan. Kötü adamı bile sevdirdi bağlattı kendine
asıl far cry 1 den başkası yalan..

BSC Misafiri

3.6.2021 18:38:23

0
Kanka o tiple zor ya.. Bırak biz tipini yapalım :)

BSC Misafiri

3.6.2021 18:35:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mütercim Bey Şu oyuna karşı FC5 rezilliğinden sonra aşırı temkinliyim, pre-order yapsam bile son 1-2 gün kala incelemeler iyi gelirse yaparım.
Bende FC5'i ayıla bayıla oynadım. İçerik, çeşitlilik vs bayıldım. FC4, Primal vs ye on çeker. Zevkler renkler herhal..

FU-Frank Underwood

3.6.2021 16:24:00

+1
Ya Ubisoft lütfen artık şu serinin Far Cry 3 ten kalma mekaniklerini yenile bak canımın içisin, haylazsın ama yine de seviyoruz seni be kırma bizi ne olur. Son 2 Far Cry oyunu ( 4 ve 5) ilk açtığımda aynen şu tepkiyi vermiştim ''e ben bu oyunu oynadım ***'' umarım bu tepkiyi bana tekrar verdirmesin yalvarıyorum Ubisoft bak hala kalbimdesin, yerine kimseyi koymadım, koyamadım, yapamadım. Umarım bu oyunla birlikte yeni bir Far Cry deneyimini bizlere yaşatırsın.

encuni

3.6.2021 16:17:07

0
far cry 3 den başkası yalan. Kötü adamı bile sevdirdi bağlattı kendine

SIE Santa Monica

3.6.2021 16:10:48

+1
UBISOFT belki de böylelikle beraber, daha önce FPS türü için yaptığı sarfiyatları geride bırakıp FPS/TPS karışık bir mixleme deniyordur. Demem odur ki; eğer TPS'i çok sağlıklı yerlerine yerleştirebilirlerse oyunun bundan sonra TPS'i de Far Cry serisine mahal verecek bir oyun türü olarak kullanabilir. Umarım cümbürcemaat beğenisini alırlar da Far Cry serisine de farklı bir soluk getirip, elindeki kartların ardına 'Joker Kartı'nı sağlamış olurlar.

Venom59

3.6.2021 16:10:30

0
Madem 3. Şahıs var, oynayanlara istediği zaman geçiş imkanı versinler

Mütercim Bey

3.6.2021 15:34:43

+2
Şu oyuna karşı FC5 rezilliğinden sonra aşırı temkinliyim, pre-order yapsam bile son 1-2 gün kala incelemeler iyi gelirse yaparım.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Far Cry 6 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız