Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft: New Nintendo 3DS Edition Duyuruldu ve Çıktı

 
   Minecraft platform yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Mojang, Nintendo Direct sunumu esnasında yaptığı açıklama ile Minecraft: New Nintendo 3DS Edition'ı duyurdu ve bugün Nintendo eShop üzerinde çıkışını gerçekleştirdi, kutulu versiyonu ise daha sonraki bir tarihte çıkacak. New 3DS versiyonunda Survival ve Creative modlar, beş skin paketi ve iki doku paketi bulunuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo 3DS Nintendo 3DS
Bruce Straley Naughty Dog'tan Ayrılıyor PS4 Sistem Yazılımı Güncellemesi 4.74 Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.9.2017 19:14:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Sadece Amerika ve Japonya da çıkışını yaptı Avrupa tarihi belli değil haberi düzeltelim admin yoksa tüm dünyada çıkışı yaptı sanılacak, Nintendo klasik hareketi işte Avrupa hep 3cü plan da!!!
İlk olarak Nintendo Avrupa satışları Japonya ve Amerika'nın satışlarının 10 kat gerisindedir. Avrupa dillerine yerelleştirme diğer bölgelerden maliyet ve süre bakımından çok fazladır ve son olarak Microsoft'un sahibi olduğu bir oyun firmasının yaptığı oyunda Avrupa'ya daha sonra gelecek olmasından nasıl bir Nintendo klasiği çıkardın keşke açıklasaydın. Ha, çok mu arzulayan oldu, gider Amerika üzerinden ebay veya amazon'dan alabilir, sanki alıpta oynayacak gibi niye bu kadar galeyane geldin ki?

BRNSpawn

14.9.2017 18:06:15

0
Bunca zaman neden yoktu acaba.

BSC Misafiri

14.9.2017 16:10:47

0
Sadece Amerika ve Japonya da çıkışını yaptı Avrupa tarihi belli değil haberi düzeltelim admin yoksa tüm dünyada çıkışı yaptı sanılacak, Nintendo klasik hareketi işte Avrupa hep 3cü plan da!!!

BSC Misafiri

14.9.2017 12:58:35

+1
Bak buraya yazıyorum gün gelecek nokia 3310 içinde minecraft çıkacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız