Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mika and the Witch’s Mountain, 2023 Yılına Ertelendi

 
 
Yayıncı ve geliştirici Chibig ve geliştirici Nukefist, Mika and the Witch's Mountain'ı önceden planlanan 2022 çıkış yılından 2023'e erteledi. Macera keşif oyunu PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Geliştirici ekip 2023'ün başlarında oyunun en iyi şekilde çıkmasını sağlamak ve oyun topluluğunun beklentilerini karşılamak için bir Kickstarter projesi başlatacaklarını duyurdu. 
 
Oyunun demosu 2023'te geliyor
 
 
 
Rahatlatıcı bir deneyim sunmaya hazırlanan Mika and the Witch’s Mountain, 2023 yılı içerisinde çıkış yapacak. Çıkış yapmadan önce oyunculara 6 Şubat'ta başlayacak olan yeni Steam Next Fest etkinliği için resmi bir demo sunulacak. Bu demo sayesinde oyuncular oyundan neler bekleyeceklerini az çok öğrenebilecek.
 
Oyunda çeşitli güçlere sahip bir cadı olan Mika karakterinin rolünü üstleneceğiz. Eğitimini tamamlamak için dağın eteklerine giden Mika ile büyük bir maceraya atılacağız. Buradaki kasaba halkına sihirli süpürgemizle yardım edeceğiz. 
 
Bu kasabada canlı bir ortam bizleri bekliyor olacak. Yeni arkadaşlar ve insanlarla tanışacak, onlarla etkileşime girerek yeni görevler edineceğiz. 
 
Fragman videosu
 
Yayınlanan çıkış tarihi fragmanında oyunun atmosferi, Mika adlı karakter, karakterimizin süpürgesiyle uçuş anları, platform öğeleri ve daha fazlası bizlere sunuluyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Mika and The Witch's Mountain
Sonic Frontiers'ın Yönetmeni Geri Bildirimlere Önem Verdiklerini Söyledi Yu-Gi-Oh! Master Duel'e Takım Savaşları Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mika and The Witch's Mountain
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız