Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mighty Switch Force! Collection PS4, Xbox One ve Switch için Derecelendirildi

 
Pan Avrupa Oyun Bilgi Sistemi (PEGI), Mighty Switch Force! Collection'ı PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformları için derecelendirdi.

Pan Avrupa Oyun Bilgi Sistemi'nin websitesindeki derecelendirme koleksiyonun dört oyun içereceğini belirtiyor: "Eğlenceyi dört oyun arasında değiştirin. Sibernetik barış görevlisi memuru Patricia Wagon olarak, platform becerilerinizi, bulmaca çözme yeteneklerinizi ve seviye değiştiren Siren Kaskını suçluları yakalamak için kullanacaksınız."

Mighty Switch Force! serisi dört oyundan oluşuyor. Bu oyunlar ve şu anda mevcut olduğu platformlar şu şekilde: Mighty Switch Force! (Nintendo 3DS, Nintendo Wii U, PC), Mighty Switch Force! 2 (Nintendo Wii U, Nintendo 3DS), Mighty Switch Force! Hose It Down (iOS, PC), Mighty Switch Force! Academy (PC).

Serinin yayıncısı ve geliştirici WayForward Mighty Switch Force! Collection hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Epic Özel Oyunları Borderlands 3 ve Metro Exodus'u Artık Humble Store'dan da Satın Alabilirsiniz Wonder Boy Returns Remix 23 Mayıs'ta Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız