Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wonder Boy Returns Remix 23 Mayıs'ta Switch'e Geliyor

 
Yayıncı ve geliştirici CFK, Wonder Boy Returns'ün 23 Mayıs tarihinde Nintendo Switch için çıkış yapacağını duyurdu. Nintendo eShop üzerinden $14.99 / 1,620 yen fiyattan satışa sunulacak ve İngilizce ve Japonca metin seçeneklerini destekleyecek.

Wonder Boy Returns, 1986 yılında çıkış yapan side scrolling aksiyon platform oyununun remake versiyonu. İlk olarak 13 Ekim 2016'da PC için, daha sonra 30 Mart 2017'de PlayStation 4 için çıktı. Şu anda da Steam'de 24,00 TL ve PlayStation Store'da $14.99 fiyattan satılıyor. Oyun TR PlayStation Store'da mevcut değil.

Wonder Boy Returns Nintendo Switch versiyonu yeni “Charge Shot” adlı bir özelliğe sahip olacak. Charge Shot özelliği oyuncuların tek bir balta sallayışı ile düşman gruplarını mağlup etmesine izin verecek.

Nintendo Switch versiyonu fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Wonder Boy Returns Remix Wonder Boy platform aksiyon arcade
Mighty Switch Force! Collection PS4, Xbox One ve Switch için Derecelendirildi Altı Oyun Daha Xbox Game Pass'ten Ayrılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wonder Boy Returns Remix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız