Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Might & Magic Heroes VI'ya %50 İndirim


     Steam'in hafta sonu çılgınlıkları devam ediyor. Steam bu sefer de geçtiğimiz senenin başarılı RPG'lerinden, Might & Magic Heroes VI'ya %50'lik bir indirim yaptı. Bunun yanında yine Might & Magic serisinin bir diğer oyunu olan Might & Magic: Clash of Heroes'da da %50'lik bir indirim yapıldı ve bu hafta sonuna özel, bedava olarak oyuncuların beğenisine sunuldu.
 
     Bir RPG severseniz, oyunların az olduğu şu dönemde Might & Magic Heroes VI'yı denemenizi tavsiye edebiliriz fakat Might & Magic Clash of Heroes her kesimin seveceği bir yapım değil. Yine de bedava oynanabiliyor oluşu ile deneyebilirsiniz.
 
     Might & Magic Heroes VI'nın Steam sayfasına buradan, Might & Magic: Clash of Heroes'un Steam sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Heroes of Might & Magic Heroes of Might & Magic VI Black Hole Entertainment Ubisoft PC RPG Might and Magic Heroes VI Might & Magic
Max Payne 3'ten Bullet Time Videosu Yayınlandı Resistance: Burning Skies Mutliplayer Detaylandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

E_Aydin35

13.4.2012 21:44:44

0
%50 indirim büyük bir indirim, bu zor durumda kalmış bir firmanın kurtulma stratejisimi yada gerçekden çok sevilen bir oyunun herkez tarafından edinilmesi isteğimi kişisel olarak pek bilmiyorum ama işe yararsa güzel..

einhander

13.4.2012 09:17:31

0
steam yıne guzel bır ındırım yapmıs helal adamlar en azından bazı zamanlar bazı guzel oyunlara gelen ındırımler cok sevındırıcı oluyor

Wayward Son

12.4.2012 20:38:23

+1
Oynamayanlara tavsiye ederim. HoM&M 3'e kalite açısından en yakın Heroes oyunudur.

AnduriLXx

12.4.2012 20:34:10

0
Biraz daha rabet gören oyunları indirime soksalar daha iyi olurdu

ShadowofDeath06

12.4.2012 20:32:20

0
Yaklaşık 50 Liraya M&M 6. Çok güzel ama Diablo'suydu Max Payne'iydi Witcher'ıydı Epic Mickey'siydi derken para mı bıraktınız zalım yapımcılar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Might & Magic Heroes VI
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız