Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Midnight Ghost Tam Sürüme Kavuşuyor

 
 
Yayıncılığını Coffee Stain Publishing ve geliştiriciliğini Vaulted Sky Games ekibinin üstlendiği Midnight Ghost Hunt bildiğiniz üzere bir süredir erken erişim sürümüyle beraber karşımıza çıkıyordu. Şimdi ise oyun, 21 Mart tarihinde tam sürüme kavuşuyor. Oyunun yeni sürümü, Steam ve Epic Games mağazası üzerinden PC için 20 dolarlık bir fiyat etiketiyle çıkışını gerçekleştirecek.
 
Midnight Ghost yeni değişiklerle beraber geliyor
 
 
 
4'e karşı 4 bir şekilde oynayabildiğiniz ve saklambaç teması ile beraber yer alabildiğiniz Midnight Ghost Hunt, ilk olarak 31 Mart 2022 tarihinde erken erişim olarak yayınlandı. O zamandan beri yeni haritalar, kahraman aksesuarları, görünümler, silah iyileştirmeleri, Ghost Master mini oyunu projeye dahil edildi. Bunun yanı sıra yenilenmiş bir ilerleme sistemi, oyun içi çeşitli zorluklar ve özel sunucu desteği de eklendi.
 
Sürüm 1.0 ile beraber oyunun haritalarının çoğuna görsel düzenlemeler getirildi ve böylece daha akıcı bir deneyim elde edilmesi planlandı. Oyunun akışını değiştiren ve yeni sistemi bünyesinde barındıran tam sürüm ise yakında oyunculara sunulmaya bekliyor.
 
Tam sürüm için aynı zamanda çıkış tarihini içeren yeni bir fragman yayınlanmış durumda. Aşağıdaki fragmanı izleyerek oyunun tanıtımına bir kez daha göz atabilirsiniz.
 
Çıkış tarihi fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Midnight Ghost Hunt aksiyon bağımsız çok oyunculu korku oyun
Warner Bros'tan İlginç Açıklama: Servis Oyununa Odaklanacağız! Baldur's Gate 3'ün Fiziksel Sürümü Dört Diske Sahip Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Midnight Ghost Hunt
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız