Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft'un Yeni CEO'su Belli Oldu!


    Teknoloji dünyasının devi Microsoft, Steve Ballmer'ın istifasından sonra uzun süreden beri CEO'suz olarak yoluna devam ediyordu. Bugün itibariyle Microsoft'un üst düzey yöneticileri, Steve Ballmer'ın yerine geçecek olan CEO'nun ismini resmi olarak açıkladı.
 
    Daha önce Ford gibi bazı Amerikan şirketlerinden transfer söylentileri duysak da, yeni atama firma içerisinden gerçekleşti. Gelen habere göre Microsoft'un CEO'su, 22 seneden beri firmada yer alan 46 yaşındaki Satya Nadella oldu. Daha önce oyun bölümüyle pek fazla ilişkisi bulunmayan Nadella, Microsoft'un online servisler bölümünde görev almıştı. Nadella, bulut teknolojisi üzerinde büyük deneyime sahip olmasıyla da biliniyor. Kendisinin Xbox markasıyla ilgili tek çalışması da buradan kaynaklı.
 
    Microsoft için gelen bu duyuru, firma içerisindeki önemli değişiklikleri de meydana getirdi. En önemli değişiklik olarak Microsoft'un efsane ismi Bill Gates'in yeni CEO ile birlikte firmada daha aktif bir rol üstlenmesini gösterebiliriz. Yapılan açıklamalara göre Bill Gates, bundan sonra Satya Nadella'nın yeni teknoloji danışmanı olarak Microsoft'ta görev alacak. 
 
    Ayrıca bu gelişmenin ardından Surface, Windows Phone ve Xbox markalarını yakından ilgilendiren bir değişiklik de yaşandı. Belirtilenlere göre Nokia'nın CEO'su Stephen Elop, Nokia'nın haricinde demin saydığımız markalarda önemli bir rol oynamaya başlayacak. Zira Elop, bu üç markanın bir araya geldiği bölümün yöneticisi olarak Microsoft'ta görev alacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak The Verge Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Undead Labs'ın Yeni Projesi Xbox One'a Özel Değil World of Tanks'ın X360'a Çıkış Tarihi Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.2.2014 18:03:51

0
Stephen Elop, Xbox ve Bing bölümlerini elden çıkarmayı planladığı için Ceo olma şansı düşmemiş miydi? Niye şimdi gidip böyle bir görevin başına getirdiler ki bu adamı?

Executor06

5.2.2014 02:02:17

+3
Bu bill gates in hâlâ iş güç ile uğraması da bir ayrı olay. Oyunda sınırsız para şifresi yazip şirket yonetmek gibi bir şey olsa gerek.

BSC Misafiri

4.2.2014 19:08:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely Aldığın oyunla aynı bölgenin oyunu olmalı DLC'ler. mesela USA hesabından aldıysan oyunu dlc'yi de USA'dan almalısın.
hmmm bu Xbox one dada kesin böylemi hocam? çünkü elimdeki ryse oyunu "usa" kesin olarak biliyorum(aldığım yerden) ama one oyunlarında ne usa nede pal yazoyor ne bölge 1 yada 2 yazıyor. Kututun her tarafını inceledim. Fifa 14 var elimde o kesin "pal" biliyorum(aldığım yerden) ama ondada yazmıyor pal veya 2. bölge diye. Yinede risk almamı diyorsun uk hesaptan ryse "usa" oyunu için season pass satın alarak.

StrangerLovely

4.2.2014 18:24:02

0
Aldığın oyunla aynı bölgenin oyunu olmalı DLC'ler. mesela USA hesabından aldıysan oyunu dlc'yi de USA'dan almalısın.

BSC Misafiri

4.2.2014 18:20:53

0
arkadaşlar konuyla alakası değil ama lütfen birisi Allah rızası için cevaplasın. Şimdi bende ryse Xbox one oyunu var ama USA versiyon oyun. Hesabım ise UK yani her zaman kullandığım hesap. Ben USA hesabı açmadan direkt olarak UK hesabımla UK store dan Ryse'ın season pass satın alsam USA oyunumda çalışırmı? DLC lerde bölge kodu varmı?

BSC Misafiri

4.2.2014 16:53:26

-3
Tam tahmin ettiğim gibi firmanın içinden seçildi. Yeni gelen CEO da umarım windowsun birlikteliğini ayırır ve aynı apple gibi düşünüp (mac os x ile iosu birleştirmek istemediler) windows9 u yapar ve o tasarimi berbat kutucuklar ve metro arayuzunden vazgeçerler...

BSC Misafiri

4.2.2014 16:33:03

-4
hayırlısı be gülüm
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız