Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft'ta Xbox Ürünlerinin Başına Kim Geçecek?


    Xbox One'ın tanıtımından sonra Microsoft cephesi yoğun bir şekilde eleştirilmişti. Bu eleştirilerin odak noktasındaki isim, Xbox ürünlerinin yöneticisi Don Mattrick olmuştu. Don Mattrick ise, geçtiğimiz günlerde Microsoft'taki görevinden ayrılmış ve Zynga'ya CEO olarak geçiş yapmıştı. Peki Mattrick'in Microsoft'taki koltuğuna oturan yeni isim kim olacak?
 
    Ünlü ekonomi haber sitesi Bloomberg'de yayınlanan bir habere göre Microsoft, Windows ile Xbox kollarını bu istifa olayının yaşanmasıyla birlikte daha da yakınlaştıracak. Bloomberg'in tahminlerine göre Xbox cephesinin yeni yöneticisi, Windows ürünlerinin şefi Julie Larson-Green olacak.
 
    1997'den beri Microsoft'ta çalışan Larson-Green, işe ilk olarak Office ekibinde başlamıştı. Office XP, Office 2003 ve Office 2007'nin tasarımlarını yapan Green, ardından ise Windows ürünlerinin başına geçirilerek Windows 7 ve Windows 8'in çıkışına eşlik etmişti.
 
    Bloomberg'in haberi bu yönde olsa da, bir diğer yandan da koltuk için Skype'ın başkanı Tony Bates'in adı geçiyor. Belirtilenlere göre Bates'in geliştiricilerle ilişkisinden faydalanmak için Microsoft, Xbox ürünlerinin yöneticiliğini kendisine devredebilirmiş. 
 
Bakalım neler yaşanacak?

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
State of Decay İçin Multiplayer Planları Yok Battlefield 4'ten İki Yeni Görsel
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

digimon52

4.7.2013 11:37:48

0
Kusura bakmayın ama bu kadında oyuncuları anlayacak tip yok . çünkü kadın oyuncu değil. Hem her haberde küfür argo yemesini istemem microsoft yüzünden.

Executor06

4.7.2013 09:44:56

+1
Diğer itici tipten sonra bu bağyanın gelmesi iyi olur gibi

BSC Misafiri

4.7.2013 08:31:57

0
sadece satış yapabilecek birinin değil bu ürünleri alacak kişinin dilinden anlayan biri olsun. dünyanın en iyi finans uzmanı olmasa daha iyi olur.

- The Stig -

4.7.2013 04:10:57

-3
durup senin için ilk mesajıma tekrar baktımda neye alındığınızı neye sinirlendiğinizi farkettim! ''bu saatden sonra kralı gelsin bu nesilde SONY'i hiçbir türlü geçemezler! '' demem ve DOĞRU olan o 11 maddeyi saymam XBOX'cuları kızdırmış anlaşılan.. Napak panpa biz DOBRA adamız, yorumumuzu da OBJEKTİF bir şekilde yazarız.. Kaan Tangöze'nin de söylediği gibi ONLAR İSTER ALINSIN,İSTERSE DARILSIN! Hadi eyvallah

- The Stig -

4.7.2013 03:46:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel Üşenmeyip, bu kadar eksiğini sıraladığın konsolu ön sipariş ile satın alman, ironinin ağa babası olmuş. Tebrik ediyorum
Yazdığımı anlamadan bana laf söylediğini sandığın için bende seni tebrik ediyorum Senin için daha anlaşılır bir şekilde söyleyeyim: Ben bir eksiklikten bahsetmiyorum, REKABETTE öne geçebilmesi, oyuncuları daha fazla kendine çekebilmesi için yapması gerekenleri sayıyorum Konsolu ve konsolları alacak olmam onları eleştirmemem, kıyaslamamam anlamına mı geliyor senin için?! Rekabet olması için yapılması gerekenleri OBJEKTİF bir şekilde yazmamı ironi diye algılıyorsan üzgünüm hayal kırıklığına uğrayacaksın ama ortada ironik bir durum yok!

bluelabel

4.7.2013 01:35:49

+2
Üşenmeyip, bu kadar eksiğini sıraladığın konsolu ön sipariş ile satın alman, ironinin ağa babası olmuş. Tebrik ediyorum

- The Stig -

4.7.2013 00:55:03

-4
bu saatden sonra kralı gelsin bu nesilde SONY'i hiçbir türlü geçemezler! rekabet etmek SONY'e rakip olmak istiyorlarsa yapmaları gerekenler; Varan; 1-Live şuanki fiyatından daha ucuz olmalı 2-Her ay 1-2 oyun değil PS Plus'ta verilenlerden daha fazla olmalı 3-İncik cıncık için Live istenmemeli! Normal kullanıcıyada saygı gösterilip onunda önü açık olmalı! 4-Oyunlar kutulu fiyatlarından satılmamalı 5-Daha çok İP daha çok EXC 6-Kinect'in zorunluluğu kaldırılmalı, kullanıcının tercihine bırakılmalı! 7-Kinectsiz paket olmalı 8-Türkiye serveri açılmalı 9-Türkçe bir tane oyun değil tüm EXC oyunlar TÜRKÇE olmalı en azından alt yazı içermeli 10-Bağımsız yapımcıların önünü açmalı onlardan para istememeli 11-Gelecek olan MMO'lar Live GOLD üyelik zorunlu olmamalı, GOLD üyelere sadece ayrıcalık tanınmalı (1 hafta önce indirme veya betaya erişim gibi) Eğer bunları yaparsan Microsoft işte o zaman SONY'den bir adım öne geçer ve bu nesli sen kazanabilirsin,tabi Sony bunların yarısından çoğunu Sony senden önce yaptı bile.. Not: Xbox 1 ön-siparişi vermiş ve her iki konsoluda alacak birisinin görüşleri, fanboyluk basmaya kalkmasın kimse, PS ve Xbox'culara duyurulur! ;)

digimoney

4.7.2013 00:39:24

0
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız